Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Platforma cyfrowa NC+

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
zaproponowali mi pakiet platinum za 99 zł i dekoder hd za darmo, wcześniej płaciłem C+ sd coś koło 80 zł... a co wam proponowali??

tylko 99 dostałem u dilera, jak dzwoniłem do nc+ to dawali 109 skubańce...

Opublikowano

Za wysokie mają ceny. Rozmawiałem na ten temat dziś z kilkoma znajomymi i każdy rezygnuje.

Za 70-80 zł powinien być cały pakiet z C+ albo chociaż jakiś tanszy pakiet i możliwość dobrania samego Canal+ za np. 30zł tak jak było kiedyś. Kiedyś nawet można było sam Canal+ wziąść - pamiętam takie czasy.

Opublikowano

Na obecna chwilę nie, bo nie oferują modułu CAM

Opublikowano
Zaproponowali mi pakiet który wyjściowo kosztuje 129 zł w cenie 119 zł, więc bez szału, wypowiedzenie poleci jeżeli nie dostanę nic lepszego, PODOBNO (bo nie jest to oficjalnie napisane) CP daje umowę na 12miesięcy w tym 6 za free w full pakiecie czyli 89 zł dla każdego z konkurencji :decayed:

Wlasnie polecialo wypowiedzenie do N. A zamowilem przez neta cyfrowy polsat. 15 miesiecy umowa w tym 3 miesiace za free. Czyli placimy 12 miesiecy.

Pelny pakiet + dekoder z nagrywarka + multiroom + jakies tam gratisy= 99,99zl. Oferta tylko przez internet. Dzwonili do mnie pare minut temu, wyrwalem jeszcze zestaw antenowy za free jak powiedzialem ze przechodze z N:wink:

Opublikowano

Oj Polsat bedzie miał żniwa :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

jak bedziecie wysyłać to 5x poleconym żeby się później nie wyparli że nic nie otrzymali bo zdolni są do wszystkiego.

Opublikowano

Najlepiej iść do punkt i u nich nadać wypowiedzenie. Przy tym potwierdzenie nadana dostaniecie.

Opublikowano

no ja czytałem ze z tymi punktami to tak kolorowo nie jest bo nie chcą przyjmować wypowiedzeń

ja dzisiaj wysłałem priorytet polecony z potwierdzeniem odbioru 6,45 zł

Opublikowano

Dlatego wcześniej warto zadzwonić do takiego punktu NC+.

Opublikowano

pod warunkiem że sie dodzwonisz

Opublikowano
pod warunkiem że sie dodzwonisz

Ja się dzisiaj dodzwoniłem... chcialem się spytać co on mi proponuje... a gosciu powiedział 'panie, ja mam 15 osob w kolejce, które chcą dowiedzieć się to co pan'... w punkcie gdzie brałem nc+ za mną zrobiła się kolejka 4 klientów, ja byłem obsługiwany z 45min bo gościówa nie wiedziała co i jak z komputerem, a zdania starego sprzętu i tak nie zrobiła, bo system nie chciał przyjąć

:)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Opublikowano
Zaproponowali mi pakiet który wyjściowo kosztuje 129 zł w cenie 119 zł, więc bez szału, wypowiedzenie poleci jeżeli nie dostanę nic lepszego, PODOBNO (bo nie jest to oficjalnie napisane) CP daje umowę na 12miesięcy w tym 6 za free w full pakiecie czyli 89 zł dla każdego z konkurencji :decayed:

Wlasnie polecialo wypowiedzenie do N. A zamowilem przez neta cyfrowy polsat. 15 miesiecy umowa w tym 3 miesiace za free. Czyli placimy 12 miesiecy.

Pelny pakiet + dekoder z nagrywarka + multiroom + jakies tam gratisy= 99,99zl. Oferta tylko przez internet. Dzwonili do mnie pare minut temu, wyrwalem jeszcze zestaw antenowy za free jak powiedzialem ze przechodze z N:wink:

jakbyś sam zadzwonił i powiedział że przechodzisz z n lub C+ to byś dostał 6 miesięcy w gratisie przy umowie na 15 miesięcy ;) i abo na full za 89.99 z hbo, cinemax...

Opublikowano

ch... im w d... nie ma co sie płaszczyc, to oni powinni zabiegac o klienta a nie odwrotnie

Opublikowano

jakbyś sam zadzwonił i powiedział że przechodzisz z n lub C+ to byś dostał 6 miesięcy w gratisie przy umowie na 15 miesięcy ;) i abo na full za 89.99 z hbo, cinemax...

Nie przesadzaj. 6 miesiecy jest w gratisie przy umowie 18. Wiec nic nie zyskuje. Full pakiet kosztuje 89.99 przy czym mam doplate 5 zl za multi i 5 za dekoder z nagrywarka, jakies tam dodatkowo hbo go, iple itd

Opublikowano

Ja mam jeszcze umowę do lipca z C+ płacę 109 zł z multiroomem, pakiet który normalnie kosztował 159 zł.

Dzwoniłem wczoraj do NC+ z zapytaniem co bedzie dalej, bo zależy mi na multiroomie od C+ ponieważ mam swoje dekodery a w NC+ dekoder jest przypisany do karty:doh:

Kobieta powiedziała że nie muszę się martwić mogę podpisać umowę z NC+ i zachować multiroom od C+:thumbup1:

Ale cena za taki sam pakiet dodatkowo N-sport w mega promocji 139zł.:shock3: narazie nie podpisuję, ZŁODZIEJE.

Opublikowano

Właśnie do mnie dzwonili. Platinum na 18mcy za 99zl i dekoder z nagrywarka za free

Opublikowano

Ma ktoś wzór jak to wypowiedzenie powinno wyglądać?