Bishkopt Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 kolego potrzebuje zestaw do wymiany rozrządu w A4 B6 ALT prosze o cenke :> Pozdrawiam
kudalty66 Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 witam, poszukuje ori spryskiwacze swiateł do B5 po lifcie??? dzieki za odpowiedz
TOM77 Opublikowano 25 Marca 2009 Autor Opublikowano 25 Marca 2009 kolego potrzebuje zestaw do wymiany rozrządu w A4 B6 ALT prosze o cenke :> Pozdrawiam Witam Wiadomość poszła na pw
CoLo Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 TOM77 Prośba o pomoc w doborze części. Potrzebuję wieszak tłumika końcowego (metalowo-gumowy). Ale jest problem. Tłumikarz wyjął stary wieszak i na gumie było oznaczenie 8D0 253 147 (mówił że bez literki E na końcu ) Generalnie to ten wieszak nie ma racji bytu w moim aucie bo był montowany w duuużo późniejszych modelach. Zamówił według swojego katalogu wieszak, który powinien pasować. Wyglądał tak http://moto.allegro.pl/item570222087_wieszak_tlumika_koncowego_audi_a4.html Niestety rozstaw otworów jest węższy niż u mnie i nie pasuje. Coś nawet mówił, że ciut inaczej wyglada, jakby te mocowanie było z dwóch części. Może jakaś "rzeźba" jest u mnie bo ten ostatni tłumik jest z firmy ABT Masz jakiś wieszak (najlepiej jakieś foto) który powinien pasować ? Może jakiś inny podejdzie, który ma szerzej rozstawione otwory ? Pozdro EDIT: Udało mi się zrobić zdjęcia tego wieszaka. Będzie trochę prościej coś dobrać. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1eb558c08533e076.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d84733fa740195dc.html EDIT_2: Post już nieważny. Wieszak zamówiony . Pozdrawiam.
hermesso Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 Witaj Tomasz, Potwierdzam, kolega bardzo chętny by pomóc, Mnie niestety nie mógł pomóc (chciałem kupić czujnik ABS) do mojego Audika A4, ale niestety nie można dostać, takich, których poszukuję. W każdym razie pozdrawiam kolegę z Gdańska.
bartek1 Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 Cześć. Jakie ceny na kompletne sprzęgło do AEB(1.8T). Chodzi mi o coś dobrego. A może wersja ze sztywnym kołem zamachowym??? Po ile masz czujniki temp. wewnętrznej do b5? Czujnik w słupku itd. Po ile sonda lambda? Z góry dziękuje i pozdrawiam.
jachim858427 Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 Witam. Masz może intercooler do passata 1.9tdi 130KM z 2003r. Jak tak to w jakiej cenie. Pozdrawiam
GRAF Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 W jakiej cenie jest obecnie zestaw wachaczy Lemforder? moze byc na PW badz maila: [email protected]
zbychzz Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 kolejna transakcja i jak zwykle wszystko OK Podaję Tomkowi jakie i części i do mojej furki potrzebuję i zawsz jest wszystko tak jak trzeba bez stresu i niepotrzebnie straconych nerwów czy czasu. Dzięki Tomek i pozdrawiam ! p.s. żeby takich sprzedawców więcej
felipe.avant Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 kolego podaj mi aktualną cene wahaczy na pw: lemforder,febi,trw
Cristoforo Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 ja dzisiaj otrzymałem kolejna paczuszke od Tomka wszystko jest jak powinno być Tomek oliva to malina Motul fajnie pracuje silniczek ten filtr MANN który mi sprzedałeś jest lepiej wykonany niż w aso ten z aso był bardzo postrzępiony po przejachaniu zaledwie 1500km jeszcze raz wielkie dzieki nie wiem skąd masz te ceny ale Fota po max rabatach jest dalekko za murzynami [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2009, 22:36_________________________________________________ps. ja jeszcze tak szybko olivy nie wymieniałem po przejechaniu 1500km
adam_kkk Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Potrzebny przegub prawy przód Audi A4 2000r 1.8 benzyna.
michalb007 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Co się dzieje z kolegą TOM77 ? Od niedzieli czekam na odpowiedź w sprawie części bo potrzebuję na piątek i jak narazie cisza
CoLo Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Co się dzieje z kolegą TOM77 ? Od niedzieli czekam na odpowiedź w sprawie części bo potrzebuję na piątek i jak narazie cisza Zadzwoń lub napisz sms'a do niego bo jest zawalony robotą.
TOM77 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Co się dzieje z kolegą TOM77 ? Od niedzieli czekam na odpowiedź w sprawie części bo potrzebuję na piątek i jak narazie cisza Zadzwoń lub napisz sms'a do niego bo jest zawalony robotą. Ostatnio rzeczywiście mam bardzo dużo pracy i niestety ciężko mi odpisywać szybko na zapytania Proszę ewentualnie przy pytaniach zaznaczać czy temat bardzo pilny, to postaram się odpowiadać w trybie natychmiastowym Pozdrawiam P.S Jeśli chodzi o nr tel. to zainteresowanym podaję na pw.
YATES Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Potrzebuję komplet następujących rzeczy do A4 Avant rocznik 2000 silnik AJM 1,9 Tdi 115KM. 1) Płyn chłodniczy 2) Świece żarowe NGK lub Beru, 3) Płyn wspomagania FEBI 2 litry 4) Płyn hamulcowy DOT4 5) Tarcze przednie,tylne i klocki ( ATE,TEXTAR) 6) Filtr paliwa Knecht. 7) Paski wielorowkowe ( alternatora i klimatyzacji ) 8) Wycieraczki szyby przedniej ( płaskie) 9) Dysza spryskiwacza tylnej szyby Jakie masz ceny tych elementów i jaka byłaby cena za zakup całego kompletu ???
CoLo Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Dołączam do grona zadowolonych kupujących :> Sprawnie, miło i profi Dzięki Tomek...miło było poznać Pozdrawiam
hteb Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 U mnie też profi Polecam Tomka na całej linii. Czekam teraz na montaż wachaczy i tarcz tył Pozdro !
Rekomendowane odpowiedzi