WhyMe? Opublikowano 13 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting Ile taki zestaw kosztuje? Kompletne orurowanie z silikonami i cybantami 750 zł a cooler 350 zł dałem. Wszystko z FMIC.pl brałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popek111 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 za***iście to wygląda bez kitu ale i swoje kosztuje : ) Podnosi to moc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 za***iście to wygląda bez kitu ale i swoje kosztuje : ) Podnosi to moc? nie, ale ma zniżkę w Macu z tego powodu:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popek111 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 nie, ale ma zniżkę w Macu z tego powodu:decayed:[/quote.] To za***iście muszę się na to szarpnać bo na prawde warto : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 13 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 za***iście to wygląda bez kitu ale i swoje kosztuje : ) Podnosi to moc? Przede wszystkim turbo nie puchnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 no jest najs ale jak już foty cykasz to tego bata z dachu byś zdjął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_23 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 za***iście to wygląda bez kitu ale i swoje kosztuje : ) Podnosi to moc? Przede wszystkim turbo nie puchnie hehe a jak ma puchnąc jak to 1.6 a cooler to tylko wizualnie, są to wypowiedzi nasze do pytających na Nysie był ubaw hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin20 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 że ja tego nie słyszałem Najlepsze było u czornego (to tylko pokrywa v6 a silnik 1,6) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 18 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 za***iście to wygląda bez kitu ale i swoje kosztuje : ) Podnosi to moc? Przede wszystkim turbo nie puchnie hehe a jak ma puchnąc jak to 1.6 a cooler to tylko wizualnie, są to wypowiedzi nasze do pytających na Nysie był ubaw hehe :grin: ---------- Post dopisany 18-06-2013 at 18:57 ---------- Poprzedni post napisany 14-06-2013 at 12:31 ---------- Wzięło mnie dzisiaj za odświeżenie moich 15tek z Almette Na Niemcy będą dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Wzięło mnie dzisiaj za odświeżenie moich 15tek z Almette No i co Ty koorwa medal chcesz za to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Wzięło mnie dzisiaj za odświeżenie moich 15tek z Almette No i co Ty koorwa medal chcesz za to? :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 18 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Wzięło mnie dzisiaj za odświeżenie moich 15tek z Almette No i co Ty koorwa medal chcesz za to? Idź frajerze stąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Wzięło mnie dzisiaj za odświeżenie moich 15tek z Almette No i co Ty koorwa medal chcesz za to? Idź frajerze stąd Chyba z hooya spadłeś, dobrze mi tu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 18 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Wzięło mnie dzisiaj za odświeżenie moich 15tek z Almette No i co Ty koorwa medal chcesz za to? Idź frajerze stąd Chyba z hooya spadłeś, dobrze mi tu No i nie pójdzie menda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 bijcie sie trzeba było w oczojebny kolor jakiś pomalowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster70 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 czym malowales ? ja chce moje 16 w niebieski dac tylko niewiem czy szprajem czy plastidipem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 18 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 czym malowales ? ja chce moje 16 w niebieski dac tylko niewiem czy szprajem czy plastidipem Szpraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster70 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 szpraj juz to opcja juz na amen.. hmm pomysle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eddie92 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Ładna sztuka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi