pablo_9 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2011 oba zderzaki poliftowe na aucie, zderzak przód dzisiaj założony, kolor niby czarny ale jednak trochę inny także raczej będę lakierował jutro jadę do lakiernika... Dopisany: 14 Czerwiec 2011, 21:31 Kolejny etap prac ukończony tzn. podszybie poliftowe, zderzak przód poliftowy + halo, zderzak tył poliftowy (na foto jeszcze bez dokładki ale już dokładka na zderzaku)
Krycha Opublikowano 18 Czerwca 2011 Opublikowano 18 Czerwca 2011 o widzisz jak ładnie ci doposażyłem auto
pablo_9 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2011 o widzisz jak ładnie ci doposażyłem auto zgadza się wszystkie dzisiaj opisane graty od Krychy pochodzą
Luka3s Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Ładna sztuka na Twoim miejscu zdjąłbym jeszcze oznaczenia z klapki ;
Arek956 Opublikowano 24 Czerwca 2011 Opublikowano 24 Czerwca 2011 No fakt furka super, fajnie wygląda emblemat A4 klub na grillu Dołóż jeszcze ksenon albo bixenon. Ja jestem świeżo po montażu i powiem szczerze że warto. Powodzenia w dalszych modach
Xsystoff Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Duzo walki z podszybiem bylo? Bo parkuje w pracy pod drzewem i mi sie czesto zatyka odplyw :/
pablo_9 Opublikowano 4 Lipca 2011 Autor Opublikowano 4 Lipca 2011 Duzo walki z podszybiem bylo? Bo parkuje w pracy pod drzewem i mi sie czesto zatyka odplyw :/ jeśli chodzi o montaż to nie było dużo roboty, demontujesz wycieraczki, zdejmujesz stare podszybie i tą gumę co jest przy podszybiu i zakładasz nowe graty i na końcu zapinasz gumę na nowe podszybie i po robocie Dopisany: 27 Czerwiec 2011, 07:29 Taka mała zmiana
przemciotorun Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 gicio, chociaz bejer pewnie bardziej przydatny zonie niz mi
davidoati Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 Moja luba bardzo by była zadowolona jak bym jej takiego moda sprawił
pablo_9 Opublikowano 4 Lipca 2011 Autor Opublikowano 4 Lipca 2011 gicio, chociaz bejer pewnie bardziej przydatny zonie niz mi Moja luba bardzo by była zadowolona jak bym jej takiego moda sprawił a moja się ze mnie śmiała jak mówiłem, że to dla niej p.s. Dawid jak się sprawy mają u Ciebie z chromem ?
davidoati Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 Chromy są, leżą sobie i czekają na montaż, niestety praca nie pozwala mi na dłubanie ;( dopiero w sierpniu wylądują na aucie wcześniej nie będę miał czasu.. Ale jak już założę to bankowo pochwalę się efektem
pablo_9 Opublikowano 10 Lipca 2011 Autor Opublikowano 10 Lipca 2011 mała sesja z okazji wczorajszego pucowania auta, 3 fotki (telefon) z wczoraj a reszta dzisiejsza już po nocnym opadzie deszczu
wojciu0308 Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 no i ładniutko PDC w zderzak jeszcze troche byś ją opuścił bo straszna koza :gwizdanie:
landryn86 Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 Podoba się Bardzo dobre masz pomysły na mody Szacun :>
Rekomendowane odpowiedzi