Reggi Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Raga nie wydziwiaj Dla mnie juz jakos bez rewelki hehe Dawaj 20 cali. Jak lans to pełną pipką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 2 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Nie no juz na tych sie tragedia smiga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur_pogórze.g Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 ale furę wyrezałeś Zderzak od rsa i te 19' Jak dla mnie najładniejsza B5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 3 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 Dzieki Pod koniec miesiaca powinna byc jeszcze jedna z najglosniejszych w PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 Ile MW RMS planujesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnybravo Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 na jakich komponentach budujesz audio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 3 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 MW to nie bezie ale KW owszem Johny bravo U mnie raczej nie jakosc 2x15" do bagaznika W sumie front bedzie dosc spoko jak skoncze : Wysokie i srednia na wstegach fostex'a dol nawet nie pamietam nazwy tych glosnikow 165mm Wzmak na nie to RF Power 300 A radyjko bez rewelki : JVC KD-LH911... W sumie audiofil ze mnie nie jest ale lubie jak auto chce rozerwac Poprzedni setup : Od razu uprzedzam dociekliwych : paliwo bylo tylko plywak nie laczyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 Nie no juz na tych sie tragedia smiga Zaloz normalne opony, to bedzie sie dobrze smigac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnybravo Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 hehe typowy sprzęt dla niedosłyszących , też tak lubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 hehe pływak rozumiem a szybka pęknięta??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 7 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Nom szyba odkad mam autko (czyli jakies 2 lata juz ) A plywak juz ok wyjety i przeczyszczony dziala jak powinien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 duże masz to pęknięcie? miałem kupić właśnie autko ale okazało się że szyba jest pęknieta a za chwile musiałem jechać do niemiec... tam by mnie nie puścili :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 7 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Takie sE Juz mialem ja pare razy wymienic ale jakos zawsze zdazyli mi sprzedac chlopaki z angolow [br]Dopisany: 07 Maj 2009, 17:37_________________________________________________Heh Nowe gadzety : Troche teraz odstaje od wskaznikow : zastanawiam sie czy nie zrobic zegarow na bialo ? (nie patrzec na kontrolki bo kostki jeszcze nie przerobione) I nowy wzmaczek : JBL GTO 1201.1 + wlasnie skonczylem podswietlanie na bialych led Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 :kox: :slina: :slina:, nie chcesz czasem sprzedac tych zegarów?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnybravo Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 wow ale masz piękny przebieg , niemów , że licznik od dziadka który jeżdził po bułki do sklepu zegary miodzio , to wzmak ?? to jakas elektrownia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 zegazy miodzio taki sam wzmak ma kuzyn dobry jest :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Nosb powiedz jak to jest z tym zderzakiem RS4, pasuje do niego belka, odboje, spryski ze zwykłego A4 po lifcie i czy podejdą zaślepki spryskiwaczy ze zderzaka po lifcie Bo moze uda mi sie wyrwać taki zderzaczek za nie duży pieniądz w niedługim czasie tyle że jest goły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 8 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Topór johnybravo na to wyglada bo ja nie cofalem A wzmaczek to faktycznie troszke oddaje mocy Wiec jak myslicie zmienic kolor na bialy czy zostawic ? [br]Dopisany: 08 Maj 2009, 11:46_________________________________________________Ja mialem komplecik wiec sie nie orientuje Mam luzem belke i spryskiwacze ale bez zaslepek jakby co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 ja bym zrobił je na biało, super będą się komponowały z resztą zegarów (boost) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi