Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

[B5 AGB] A4/S4 Prosie stajl :) zderzak RS4 , 19" RH, bi-xenon , gwint h&r itp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oooooo kufaaaa NOSB zmiazdzyłes mnie maxymalnie tymi fotami :shocked: ,noo chłopoki dobrze mówią ze to jedna z lepszych b5 :th: , cóż by tu powiedziec gleba w pyte , fela konkret w odpowiednim rozmiarze :cool: , światła przednie też mi się podobaja w sumie możesz nawet ich nie zmieniać, jedynie wycieraczki pod nogami mi sie troche żuciły w oczy , bo na wieś takie zbytnio nie pasują ,welury lepsiejsze :polew::naughty: , jednym słowem KAWAŁ DOBREJ ROBOTY [br]Dopisany: 14 Maj 2008, 18:18 _________________________________________________ahaaaaaaaa poka poka audioo.

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

siemka :) foty kapitalne , na tych felach autko wygląda po prostu wspaniale , od miesiąca mam felgi od nowego RS4 , teraz żałuję , te BBS są dużo lepsze , trza by poszukać podobnego wzoru :> :tongue4: zawsze byłem zwolennikiem jasnej skóry w ciemnym aucie :th: ale racja to drewno trochę jednak nie pasuje do sportowego wnętrza , u mnie jest listwa która wygląda jakby była z karbonu , dość ładnie pasuje (chociaż nie mam skóry) dbaj o nie dobrze :D pozdro

Opublikowano

Piękna furka.... bardzo sie podoba ;]

cuuuuudo ! :embarrassed:

Opublikowano

Gratuluję, serio jest na czym oczy zawiesić. Dobrze że masz po czym jeździć na swoich 18.

Jestem pod wrażeniem

Opublikowano

wustyle fenkju :) bo sedan to prawie jak avant :>

Flyer w sumie z chromu to ona ma tylko grilla ;) mam w bani raczej wizje z lampami chromowanymi z duzym okiem soczewki bixenonowej ale sie zobaczy :)

froger34 bagaznik funkcjonalny ale nie estetyczny : czyli jak był :D Brocki mi sie srednio widziały za to te podchodza mi bardzo :)

johnybravo z tymi chodniczkami to sie jakos nie moge zmobilizowac kupic bo zawsze mam mase innych wydatków niz one :) Na lato gumiaki sie faktycznie nie nadają wizualnie ;) Audio pokaze jak mnie złapie wena na skonczenie bagaznika :) Najpierw lampy przednie :) Zmieniam na bank bo lezą juz poliftowe rozklejone ze wstepnie przymierzona soczewka bixenon,ale jakos mi brak czasu na ich skonczenie ostatnio :(

MoSSS no własnie to drewienko pojdzie raczej do zmiany :) O ile te listwy z drzwi bede miał bez problemu to moge miec problem z tymi z deski :/ Jak ktos chetny na zamianke : drewno na ten niby karbon to pisac ;)

kuba.olkusz dzieki :)

3M03 e tam mam :) Polskie drogi wszedzie podobne :) A na takim setupie zawieszeniowym kazda nierównosc to mega dziura :D

Opublikowano

ja mam te szare ( niby karbon )listwy na deske jesli chcesz moge sprzedac za dobra cene ;)

Opublikowano

jaką masz końcówke wydechu? Poluje na coś takiego. Możesz podać jakieś namiary?

Opublikowano

nosb ma dwie ori końcówki z tego co mi się chwalił :naughty:

Opublikowano

ciekawe rozwiazanie. musze to przymierzyc

Opublikowano

nosb co z progami

miales dac znac :baseball::polew:

Opublikowano

Piękna :th:

Opublikowano

kox i tyle! jestem ciekaw jak to zapitala, bo jeżeli tak jak wygląda, to musisz kiedyś dać mi się przejechać! :naughty::wink4: a reflektory sprzedajesz z bixenonem?

Opublikowano

mA4ciek dokładne jak mówi froger ;) są to dwie ori koncówki z seryjnego wydechu a4 obok siebie. Siedzą slicznie tam :)

Nowak_zg juz pisze PW ;)

A3 Dzieki ;)

pet3r dla mnie zapitala jak powinno ;) Co do lamp to będe sprzedawał lampy + kierunki z soczewką juz w srodku bixenonową ale BEZ przetwornic i palników (bedzie trzeba sobie dokupic) ... Z tym ze to temat po skonczeniu moich zespolonych ;) A to moze ruszy po niedzieli :)

Opublikowano

nosb a w jaki sposób to wszystko połączyłeś? mieszczą się 2 koncówki w wycięcie w zderzaku?

Opublikowano

Nie no Stary do kościółka jak znalazł :wink4:

Barzdzo ładne B5 ... teraz to dopiero pod remizą zabłyśniesz. :wink4:

Opublikowano

wszyscy zachwalaja a tak nie jest dobrze dla autka, zauroczy sei zakocha w sobie i nie bedzie chciala odpalac albo cos podobnego dlatego powiem:

- za bardzo zglebowana , pola nie zaorasz

- za duze felgi do tego jeszcze BBS (co to za skrot?)

- ciemne lampy -pewnie olej bije z turbawki albo z coolera i przydymilo je troche :polew:

- no i ten srodek ile zwirzakow musialo zginac zeby to wszystko obszyc :thumbdown:

- zderzak od s4 jest brzydki bo ma duzo dziur

powyzsze wady wymieniam tylko i wylacznie zeby nie zapeszac.

Opublikowano

Aleś dowalił :polew:

Szczególnie z ta za dużą glebę i za duzymi felami :polew: :polew:

Opublikowano

Mi sie wydaje ze dobrze zrozumiałem wypowiedz ;) No cóz : ma kilka wspomnianych wyzej wad :) A serio jego jedyna dla mnie wadą na razie jest zrypany DV + którys wachacz z przodu do wymiany ;) A to BBS to sam kurde nie wiem ale gosc co sprzedawał mówil ze najlepsze na allegro :D:evil:

froger moj ty obronco :buziak:

mA4ciek koncówki mieszczą sie pieknie jesli chodzi o gabaryty zderzaka :) Ciekawi mnie czemu nikt wczesniej na to nie wpadł :P rurka jest rozgaleziona z tłumnika na dwie koncówki :)

hornet no normalnie wszystko pod remizą moje :D Co niektóre okazy musiałem odganiac szpadlem :naughty:

Opublikowano

Tym sie kierowalem zeby gdzies nie przesadzic : zeby wszystko było zrobione z umiarem :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...