johnybravo Opublikowano 14 Maja 2008 Opublikowano 14 Maja 2008 oooooo kufaaaa NOSB zmiazdzyłes mnie maxymalnie tymi fotami ,noo chłopoki dobrze mówią ze to jedna z lepszych b5 :th: , cóż by tu powiedziec gleba w pyte , fela konkret w odpowiednim rozmiarze , światła przednie też mi się podobaja w sumie możesz nawet ich nie zmieniać, jedynie wycieraczki pod nogami mi sie troche żuciły w oczy , bo na wieś takie zbytnio nie pasują ,welury lepsiejsze , jednym słowem KAWAŁ DOBREJ ROBOTY [br]Dopisany: 14 Maj 2008, 18:18 _________________________________________________ahaaaaaaaa poka poka audioo.
MoSSS Opublikowano 14 Maja 2008 Opublikowano 14 Maja 2008 siemka foty kapitalne , na tych felach autko wygląda po prostu wspaniale , od miesiąca mam felgi od nowego RS4 , teraz żałuję , te BBS są dużo lepsze , trza by poszukać podobnego wzoru :> zawsze byłem zwolennikiem jasnej skóry w ciemnym aucie :th: ale racja to drewno trochę jednak nie pasuje do sportowego wnętrza , u mnie jest listwa która wygląda jakby była z karbonu , dość ładnie pasuje (chociaż nie mam skóry) dbaj o nie dobrze pozdro
kuba.olkusz Opublikowano 14 Maja 2008 Opublikowano 14 Maja 2008 Piękna furka.... bardzo sie podoba ;] cuuuuudo !
3M03 Opublikowano 14 Maja 2008 Opublikowano 14 Maja 2008 Gratuluję, serio jest na czym oczy zawiesić. Dobrze że masz po czym jeździć na swoich 18. Jestem pod wrażeniem
Nosb Opublikowano 14 Maja 2008 Autor Opublikowano 14 Maja 2008 wustyle fenkju bo sedan to prawie jak avant :> Flyer w sumie z chromu to ona ma tylko grilla mam w bani raczej wizje z lampami chromowanymi z duzym okiem soczewki bixenonowej ale sie zobaczy froger34 bagaznik funkcjonalny ale nie estetyczny : czyli jak był Brocki mi sie srednio widziały za to te podchodza mi bardzo johnybravo z tymi chodniczkami to sie jakos nie moge zmobilizowac kupic bo zawsze mam mase innych wydatków niz one Na lato gumiaki sie faktycznie nie nadają wizualnie Audio pokaze jak mnie złapie wena na skonczenie bagaznika Najpierw lampy przednie Zmieniam na bank bo lezą juz poliftowe rozklejone ze wstepnie przymierzona soczewka bixenon,ale jakos mi brak czasu na ich skonczenie ostatnio MoSSS no własnie to drewienko pojdzie raczej do zmiany O ile te listwy z drzwi bede miał bez problemu to moge miec problem z tymi z deski :/ Jak ktos chetny na zamianke : drewno na ten niby karbon to pisac kuba.olkusz dzieki 3M03 e tam mam Polskie drogi wszedzie podobne A na takim setupie zawieszeniowym kazda nierównosc to mega dziura
Nowak_zg Opublikowano 14 Maja 2008 Opublikowano 14 Maja 2008 ja mam te szare ( niby karbon )listwy na deske jesli chcesz moge sprzedac za dobra cene
mA4ciek Opublikowano 15 Maja 2008 Opublikowano 15 Maja 2008 jaką masz końcówke wydechu? Poluje na coś takiego. Możesz podać jakieś namiary?
Krycha Opublikowano 15 Maja 2008 Opublikowano 15 Maja 2008 nosb ma dwie ori końcówki z tego co mi się chwalił
mA4ciek Opublikowano 15 Maja 2008 Opublikowano 15 Maja 2008 ciekawe rozwiazanie. musze to przymierzyc
pet3r Opublikowano 15 Maja 2008 Opublikowano 15 Maja 2008 kox i tyle! jestem ciekaw jak to zapitala, bo jeżeli tak jak wygląda, to musisz kiedyś dać mi się przejechać! a reflektory sprzedajesz z bixenonem?
Nosb Opublikowano 15 Maja 2008 Autor Opublikowano 15 Maja 2008 mA4ciek dokładne jak mówi froger są to dwie ori koncówki z seryjnego wydechu a4 obok siebie. Siedzą slicznie tam Nowak_zg juz pisze PW A3 Dzieki pet3r dla mnie zapitala jak powinno Co do lamp to będe sprzedawał lampy + kierunki z soczewką juz w srodku bixenonową ale BEZ przetwornic i palników (bedzie trzeba sobie dokupic) ... Z tym ze to temat po skonczeniu moich zespolonych A to moze ruszy po niedzieli
mA4ciek Opublikowano 16 Maja 2008 Opublikowano 16 Maja 2008 nosb a w jaki sposób to wszystko połączyłeś? mieszczą się 2 koncówki w wycięcie w zderzaku?
hornet Opublikowano 16 Maja 2008 Opublikowano 16 Maja 2008 Nie no Stary do kościółka jak znalazł Barzdzo ładne B5 ... teraz to dopiero pod remizą zabłyśniesz.
wojtusania Opublikowano 16 Maja 2008 Opublikowano 16 Maja 2008 wszyscy zachwalaja a tak nie jest dobrze dla autka, zauroczy sei zakocha w sobie i nie bedzie chciala odpalac albo cos podobnego dlatego powiem: - za bardzo zglebowana , pola nie zaorasz - za duze felgi do tego jeszcze BBS (co to za skrot?) - ciemne lampy -pewnie olej bije z turbawki albo z coolera i przydymilo je troche - no i ten srodek ile zwirzakow musialo zginac zeby to wszystko obszyc - zderzak od s4 jest brzydki bo ma duzo dziur powyzsze wady wymieniam tylko i wylacznie zeby nie zapeszac.
Krycha Opublikowano 16 Maja 2008 Opublikowano 16 Maja 2008 Aleś dowalił Szczególnie z ta za dużą glebę i za duzymi felami :polew:
Nosb Opublikowano 17 Maja 2008 Autor Opublikowano 17 Maja 2008 Mi sie wydaje ze dobrze zrozumiałem wypowiedz No cóz : ma kilka wspomnianych wyzej wad A serio jego jedyna dla mnie wadą na razie jest zrypany DV + którys wachacz z przodu do wymiany A to BBS to sam kurde nie wiem ale gosc co sprzedawał mówil ze najlepsze na allegro froger moj ty obronco mA4ciek koncówki mieszczą sie pieknie jesli chodzi o gabaryty zderzaka Ciekawi mnie czemu nikt wczesniej na to nie wpadł rurka jest rozgaleziona z tłumnika na dwie koncówki hornet no normalnie wszystko pod remizą moje Co niektóre okazy musiałem odganiac szpadlem
audia4s4 Opublikowano 17 Maja 2008 Opublikowano 17 Maja 2008 :drool: Kapitalna! Odlot, Widac ze robiona z gustem :th:
Nosb Opublikowano 24 Maja 2008 Autor Opublikowano 24 Maja 2008 Tym sie kierowalem zeby gdzies nie przesadzic : zeby wszystko było zrobione z umiarem
Rekomendowane odpowiedzi