Nosb Opublikowano 5 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 A ty lazisz i podpowiadasz z tym body Myslalem o tym ale mam fajna zdrowa bude i nie chce jej "kaleczyc" d*py Taka tez jest ladna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Na wiosnę będzie ładniejsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyliner89 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Jestem po prostu ciekaw czy ktoś podejmie się tego wezwania . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniu Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 pucek co do zegarow to jest wątek o tym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Panie danielu...sorry za kolokwializm ..ale to w chooj jeebania z tym wszystkim Za takie traktowanie bezowych skórek to ja bym Cię wychłostał Nie boisz się, że Ci się zchliwią te fotele ? Garaz/warsztat to nie szpital U mnie jest sterylnie..nawet mam półki podpisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastuch Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Jestem po prostu ciekaw czy ktoś podejmie się tego wezwania . Z tego co wiem to SID zrobił body RS ale to w avancie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 5 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 No jest troche zabawy Ale jak na razie tfu tfu ladnie idzie A tam skora Nie ta to inna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Nie ta to inna skąd ja znam to podejście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba1-2 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 ja pitole, masakra kończ to chłopaku bo się niecierpliwie... to mówisz że bez nowej wiązki się nie obyło, ale może jakoś to teraz pójdzie z górki :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Nosb w podpisie powinieneś mieć tylko jedno: "JESTEM HARDCOREM!!!" A myślałem że ja ma najeb..e na punkcie samochodów ale jak przeglądam co tu się dzieje to twierdze że jednak NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Obylo by sie Ale trafila sie ta S4 a ja mialem koncowke nerwow do walki z polaczeniem Pomysle nad tym podpisem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Panie pali to już? jak sytuacja na froncie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 też jestem ciekaw Daniel odwiedzę Cię niebawem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 już tam pewnie ostanie śróbki wkręca-nic nie mówi żeby póżniiej wypalić że juz tydzień jeżdzi :> :> ale poważnie pochwal się laikowi jak postępy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Jakos lenia mam i nie dzialam przy niej. Moze jutro cos pchne do przodu tymczasem ide spac [br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 22:12_________________________________________________Troche drgnelo Ale jeszcze kuuupa pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 a zwłaszcza wysyłania paczek do mnie :gwizdanie: dawaj Daniel dawaj nie wymiękaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 środek poliftowy Ty to chyba cała etke przestudiujesz podczas tej przekładki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 11 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Staram sie jak moge ale len jestem SoMeS wysle nie pieniaj Nom i to na 2 din oraz Navi plus Ale bedzie raczej do sprzedania tzn sama navi A szczerze to znam w tej chwili chyba ta łachudre na pamiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Trochę kolorystycznie sie gryzie ten tunel z deską rozdzielczą , ale znając ciebie to pewnie juz o tym pomyślałeś i coś zaplanowałeś ... Wielki podziw za wkład i poświęcenie sie twojej "laluni" Wielki szacun Wiecej zdjeć mogłoby być :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Trochę kolorystycznie sie gryzie ten tunel z deską rozdzielczą Czy ja wiem... ma biala skore przeciez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi