Tukan Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 Wyszło za***iście Prosze o cene takiego wydechu na PW
rafalekx Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 Normanie jak dizel na full przelocie Nosb normalnie przecudnie Super modzik
Nosb Opublikowano 18 Maja 2010 Autor Opublikowano 18 Maja 2010 Hihi no kumpel dal rade Dzieki za pozytywne opinie Mi dzwiek sie bardzo podoba, ale jest bardzo glosny. Z tym ze naprawde fajnie bangla basowo : nie jest pusty gluchy ryk a taki warkot Na filmiku nie oddaje. Moze kamerka podczas jazdy lepiej odda Tukan skrobne Ci wieczorem na PW co i jak
MAGIC87 Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 Normanie jak dizel na full przelocie chciałbym zeby taki dzwiek z mojego klekota szedł " tak masz diesla na full przelocie
slepy Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 Ykhym Wymienilem sobie podpore walu przy okazji tlumika Pasuje jak w morde strzelil od transita a jest 3 razy tansza Stara walila niemilosiernie juz A tyle przerobki : Co do wydechu Nie jest to swieacy wydech z polerowanej kwasowki Ale nie taki mial byc Pospawane , psikniete spawy , po jednym malym tlumiku na strone Drze morde ostro Ale sam dzwiek jest bardzo fajny , basik bardzo przyjemny z tym ze deko za glosny Pojezdze troche i zobacze najwyzej doloze dwie te male puszki jeszcze na srodek. Koncowki wlecialy w koncu od Q7. Tak to wyglada : (tak to caly tlumik - wybite precaty i od samego poczatku rury po 2,25" na strone ) A tak ryczy ( + bonus lekko podniecony moj kolega dzwiekiem Chyba troche pod wplywem nie sprawdzalem ) . Proponuje jakies sluchaweczki albo dobre kolumny bo dzwiek dosc niski ja CIę piertolę, pięknie to chodzi :slina:
Buba Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 ile dales za koncowke wydechu i gdzie kupiles?
LCQ Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 ładnie wierci :>, krew mnie strzela bo swojego zestawu nie mam czasu zamontować
egon47 Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 Ja mam te ciemniejsze sprowadzone z Niemiec sa
Wandej Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 chyba opi...dole B6 i kupie B5 TQ i będę modził jak Ty :kox: Wydech gra jak rakiety z N.A.S.A :kox:
Nosb Opublikowano 23 Maja 2010 Autor Opublikowano 23 Maja 2010 Nagralem cos w nocy w lesie :)Wiec nic nie widac tylko slychac Pewnie wszystke sarny pobudzilem Generalnie wydech jest glosny ZA glosny Za jakis czas trzeba bedzie go stlumic W lesie niesie a w miescie to szok Zaglusza wszystko Hehe a tutaj pierwszy odpal zalegajacej mi na garazu cupy Wlecialo 2,8 30V z A4 coupe niestety oska I nowy projekcik swap na 1,8T kumpla LCQ a co masz za zestawik ? Egon tak wlasnie myslalem Mysle nad bardzo delikatna folia na moje Buba sa z Q7 15 zl na zlomie
Krycha Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 Ty leszczu co się pucujesz nie swoimi samochodami ? Wydech głośny..... za głośny
Rekomendowane odpowiedzi