jozek726 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 (edytowane) Audi A4 B6 , 1.9 tdi AVF napęd Fanpage: https://www.facebook.com/pages/Audi-A4-B6-quattro-by-jozek726/565104223620675?ref=aymt_homepage_panel Program by Ecuproject na 170,5 KM i 379 Nm Kolor to LZ5F - sprint blue, pearl effect [emoji106]Wyposażenie:- Kierownica skórzana, 4-ramienna, wielofunkcyjna, podgrzewana- Komputer pokładowy z kolorowym wyświetlaczem- (1BE) zawieszenie sportowe, obniżone o 20mm- Reflektory bi-ksenonowe- 4x elektryczne szyby w wersji chrom- Klimatyzacja automatyczna, 2-strefowa- Włącznik świateł z funkcją auto- Coming/Leaving Home- Tempomat- Czarna podsufitka s-line- Listwy wewnętrzne CARBON RS4- Fotele RECARO, czarna skóra, podgrzewane, w pełni sterowane elektrycznie- Parktronic przód i tył- Samo ściemniające się, fotochromatyczne lusterko wewnętrzne z kompasem- Lusterka zewnętrzne z funkcją automatycznego przyciemniania, elektrycznie składane- Nagłośnienie BOSE- Pakiet wewnętrzny S-LINE- Pakiet zewnętrzny S-LINE- Pakiet "Chrom"- Pakiet "Schowek"- Pakiet "Oświetlenie"- Servotronic- Czujnik czystości powietrza- Solar dach- Oświetlenie ambiente na tyle - Dźwignia ręcznego RS4 b7- Nakładki na pedały RS4- Klameczki wewnętrzne RS4- RNS-E LED- Lodówka w schowku- Gałka zmiany biegów RS4- Oświetlenie tablicy rejestracyjnej LED- Przełączniki PDC , ESP + kubek w chromie- Dezaktywacja poduszki pasażera on/of- Oryginalna siatka bagażnika- Spryskiwacze mgiełkowe- Ciemne szyby- Soczewki reflektorów b8- Grill S4- Korki silnika R8- Dodatkowe osłony silnika- Turbosprężarka GTB 1754vk- FMIC- DP 2,5 cala- Końcówki wydechu ULTER 90mm- Nowy Panel klimatronik z czujnikiem jakości powietrza od 16 stopni- Pamięć foteli i lusterek - Passenger Mirror Tilt- Webasto - Wkłady fotochromatyczne z B7 - hamulce 345/300 z S4 B6 - Kierownica RS4 Plany: - podgrzewana przednia szyba- układ kontroli ciśnienia w oponach - podgrzewana tylna kanapa - Może jakieś inne fotele - rolety na tylne drzwi- Korekta programu- Tip z kwasówki- Zawieszenie gwintowane + nowe koło Edytowane 18 Czerwca 2015 przez jozek726
kaju Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 A jednak graty, graty i jeszcze raz graty Łukasz!
kaju Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Kiery nie zmieniaj, RNS-E jak najbardziej, Avusy III miałeś na B5, trzeba było sprzedać bez, teraz byś miał, gałkę jak chcesz zmienić to albo na taką od A3, albo podświetlaną, ja mam podświetlaną i fajnie się to komponuje z resztą. Halo żółte w B5 robiły robotę, a jak to w B6 by wyglądało, to nie wiem, tymbardziej, jak wspominasz o C/L Home... Odpuściłbym
Kowi87 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Jestem bardzo ciekaw dlaczego ta moc jest na poziomie zwykłego chipa, powinno być znacznie wiecej Tak pozatym dosc fajna:decayed: Kiedy pierwsze mody:naughty:
jozek726 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2012 Jestem bardzo ciekaw dlaczego ta moc jest na poziomie zwykłego chipa, powinno być znacznie wiecejTak pozatym dosc fajna:decayed: Po turbina się rozsypała dopiero po programie
marcin_o23 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 auto znane, gratuluje bo naprawdę fajne
kkam Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 gratuluje furki, bardzo ładna:slina: skocz do Bytowa szyby przyciemnić
Armi Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Nie jest zła:naughty: ale sedan robiłby większą robotę
kaju Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 gratuluje furki, bardzo ładna:slina: skocz do Bytowa szyby przyciemnić Dopiero kupił, daj mu ochłonąć... ---------- Post dopisany at 20:50 ---------- Poprzedni post napisany at 20:49 ---------- Nie jest zła:naughty: ale sedan robiłby większą robotę Nosz koorwa musiał
jozek726 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2012 gratuluje furki, bardzo ładna:slina: skocz do Bytowa szyby przyciemnić dopisze do listy bo o szybach zapomniałem a plany na nie są ale dokładnie jak kaju powiedział muszę trochę ochłonąć po kupnie i $ nazbierać
kkam Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 no niestety jak chcesz mieć super fure to musisz z niej zrobić skarbonke:)
Arek956 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Fajna furmanka:wink: To ta sztuka? http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-146/sprzedam-a4-236465/ Jak wrażenia po przesiadce z ośki na quattro?
Rekomendowane odpowiedzi