Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] B5FL AVANT prawie US na sprzedaż.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Można i zrobić sygnalizację świetlną

Akurat czerwony do góry pomarańczowy kierunek i we wsteczny zielony ;-) i będzie spoko :-P

Opublikowano

Druga fota by bidzio :decayed:

ledty2.jpg

Opublikowano

jeszcze strobo w grill i lecimy :decayed:

nie no spoko, ale jak dla mnie taki przerost formy nad treścią, musiałbym zobaczyć to na d*pie żeby wiedziec czy mi sie podoba, bo tak narazie troszkę wioską zapier**la :wink: ale jak zrobicie to tak sensownie że nie mruga świeci oślepia szkoda że pozytywki jeszcze nie ma i nie wygrywa pioseneczki to będzie spoko :decayed:

Opublikowano

Dlatego od początku nie chciałem, żeby sztachetami zalatywało i chciałem tylko na ori lampach, a nie wrzucać jakieś sztachetlexusy.

Opublikowano
Dlatego od początku nie chciałem, żeby sztachetami zalatywało i chciałem tylko na ori lampach, a nie wrzucać jakieś sztachetlexusy.

na pewno lepiej to wygląda niż te niby dedykowane ledy do a4... :whistling:

ja tez bładziłem, miałem kiedyś sonary z ringami w astrze... :facepalm: więc jak to będzie miło wyglądało, stop i pozycja w diodzie, będzie spoko, ale jak dorzucimy kierunek, poganiany wstecznym i przeciwmgielnym, może zrobić się pi*da w krzakach... :whistling:

Opublikowano

ja tez bładziłem, miałem kiedyś sonary z ringami w astrze... :facepalm: więc jak to będzie miło wyglądało, stop i pozycja w diodzie, będzie spoko, ale jak dorzucimy kierunek, poganiany wstecznym i przeciwmgielnym, może zrobić się pi*da w krzakach... :whistling:

Na wsteczny może iść jedynie cree, bo to, co jest w pozycjach nie da rady - wtedy będzie sztacheta jak h*j. Kierunek i przeciwmgielny też da radę na LEDach.

Opublikowano

Na wsteczny może iść jedynie cree, bo to, co jest w pozycjach nie da rady - wtedy będzie sztacheta jak h*j. Kierunek i przeciwmgielny też da radę na LEDach.

jak dla mnie to już trochę za dużo :wink:

no ale poczekajmy na efekt końcowy :decayed:

Opublikowano

wygląda zayebiście :kox:

kończ i wrzucaj do auta :decayed:

Opublikowano

:polew::polew::polew:

szałas wygląda zawodowo,

co do lamp.. poczekam na efekt koncowy:wink:

pzdr.

assist

Opublikowano

Moim zdaniem pozycja i stop wystarczy. Ewentualnie jeszcze kierunek. Bo resztę mało się używa... Ale jak to mówią klient nasz pan

Opublikowano

Jak swoje bede lepil to tylko pozycja stop i kierun reszta ori :decayed:

Opublikowano

Kaju a nie myslales zeby pozycji/stop-a zrobic na wzór poliftowego A3 3 drzwiowego ?

Opublikowano

Nie, chcę zachować dyskrecję lamp :wink:

---------- Post dopisany at 08:11 ---------- Poprzedni post napisany at 08:09 ----------

Bidzio mi przesłał właśnie jak to wygląda z około 10m... Na razie zostaje pozycja i stop, reszta może kiedyś :kox:

Opublikowano

Nie umiem teraz znaleźć tego ale na ford klub polska ktoś szlifował klosze od wewnątrz i całkiem fajnie to wyglądało. Zrobiły się gładkie i po wsadzeniu ledów nie było widać tych trójkątów od wewnątrz.

Opublikowano
Nie umiem teraz znaleźć tego ale na ford klub polska ktoś szlifował klosze od wewnątrz i całkiem fajnie to wyglądało. Zrobiły się gładkie i po wsadzeniu ledów nie było widać tych trójkątów od wewnątrz.

Trójkątów? Ale lampa z B5 nie ma żadnych trójkątów, ma jedynie paski równoległe puszczone i szybke, szybki już nie ma w lampie załączonej na zdjęciach, a w paski idealnie komponują się LEDy w taśmie :wink:

---------- Post dopisany at 20:42 ---------- Poprzedni post napisany at 09:06 ----------

Wyleciał katalizator, jest w h*j lepiej :naughty: i na dupsko wpadła tablica w rozmiarach US :whistling:

dscf6789.jpg

Opublikowano
:banan:
Opublikowano

ale koza :facepalm:

tablica wyyebana :decayed:

Opublikowano

do kalendarza wyślij :wink:

Opublikowano

Dzisiaj postaram się jeszcze coś pocykać i Ci podeślę :wink: ta się w sumie nadaje, bo trochę śniegu jeszcze złapałem, szkoda tylko, że auto brudne... :whistling:

Opublikowano

Dzisiaj postaram się jeszcze coś pocykać i Ci podeślę :wink: ta się w sumie nadaje, bo trochę śniegu jeszcze złapałem, szkoda tylko, że auto brudne... :whistling:

Kaju Ciiiii... przecież wszyscy myślą że to czarny mat :decayed: fajnie to dupsko wygląda :wink: cyknij jaką fote na znaczek dope, bo chciałbym zobaczyć jak on leży

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...