FAFAL Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 W Tarnobrzegu paliwko poszło o 3gr w górę niby nic ale czy na tym się zakończy??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 W Tarnobrzegu paliwko poszło o 3gr w górę niby nic ale czy na tym się zakończy??? paliwko słyszałem ze juz zaczyna drożec wiec w najblizszym czasie nie ma co sie spodziewać spadków cen na stacjach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiezak84 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Auchan w Rzeszowie 2,99 :gwizdanie: Ludzi pogieło, kolejka na stacje miała ok 1 km Nie dość, że w tej kolejce wiecej spalą to jeszcze takie dziadostwo tankują dziadostwo jak dziadostwo. poltora roku tankuje juz na auchanie w wawie i silnik cyka jak ta lala. i przy -22 nie zamarzlo w baku. a ty kolego rozumiem jestes z zawodu chemikiem i badales w laboratorium to paliwko z auchana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibizab Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 ZABRZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Auchan w Rzeszowie 2,99 :gwizdanie: Ludzi pogieło, kolejka na stacje miała ok 1 km Nie dość, że w tej kolejce wiecej spalą to jeszcze takie dziadostwo tankują dziadostwo jak dziadostwo. poltora roku tankuje juz na auchanie w wawie i silnik cyka jak ta lala. i przy -22 nie zamarzlo w baku. a ty kolego rozumiem jestes z zawodu chemikiem i badales w laboratorium to paliwko z auchana Nie drwij sobie chłopcze to po pierwsze..., a po drugie nie od dzis wiadomo, że paliwo na hipermarketach jest gorszej jakości. Miałem kiedys benzynę i na takim paliwie robiłem na baku ok 100 km mniej niz na paliwie ze Statoil. Mojego brata ktos kiedys namówil na zatankowanie na Auchan i po wyjechaniu ze stacji wkur..iał się, że auto nie jedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRazny Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 to miałeś pecha kolego bo te stacje są tak samo kontrolowane jak każde inne... zobacz sobie ostatnie dane z NIKu ile tam Lotosów, Orlenów, Shelów, Statoilów... a na NESTE nie ma nawet kto chrzcić... bo bez obsługi... a źródło to samo co wszędzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 ale macie fajne ceny jak wczoraj na Blisce najtaniej jak do tej pory ON za 3.35 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlo 2004 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 U mnie w Lesznie 3.35zł. Zazdroszcze cen rzędu 3zł mam nadzieje ze u mnie tez tak niedługo będzie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiezak84 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Auchan w Rzeszowie 2,99 :gwizdanie: Ludzi pogieło, kolejka na stacje miała ok 1 km Nie dość, że w tej kolejce wiecej spalą to jeszcze takie dziadostwo tankują dziadostwo jak dziadostwo. poltora roku tankuje juz na auchanie w wawie i silnik cyka jak ta lala. i przy -22 nie zamarzlo w baku. a ty kolego rozumiem jestes z zawodu chemikiem i badales w laboratorium to paliwko z auchana Nie drwij sobie chłopcze to po pierwsze..., a po drugie nie od dzis wiadomo, że paliwo na hipermarketach jest gorszej jakości. Miałem kiedys benzynę i na takim paliwie robiłem na baku ok 100 km mniej niz na paliwie ze Statoil. Mojego brata ktos kiedys namówil na zatankowanie na Auchan i po wyjechaniu ze stacji wkur..iał się, że auto nie jedzie. no to moze u was w Rzeszowie jest inaczej niz gdzie indziej, bo ja raz zatankowalem ON verva na orlenie i nie bylo zadnej roznicy w zasiegu na baku i pracy silnika (halasowal tak samo glosno ). chłopcze.... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzyHo Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Shell Wrocław ropka 3,18 zł Shell Legnica ropka 3,25 zł Jutro tankuje we Wrocławiu :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 u mnie na wsi VPR 4,39 jak spadnie do 3.99 to leje do pełna Neste Ochota PB98 3,32 dajsel 3,29 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 od jakiegoś czasu Orlen diesel 3.26 gaz 1.81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 ORLEN Verva Diesel 3,43 dziś do pełna za 195 zeta :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek88 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Sopot BP 09.01.09 ON 3.21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Lukoil Bielany - ON - 3.16, 95 - 3.17, 98 - 3.25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAJKI Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 To na ślasku nie ma co narzekac 123 statoil pb 95 - 3,05zł On -3,05zł pb 98 - 3,15zł i takie same ceny na neste... Orlen bliska 3 gr wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michuck Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 W strone Kudowy od Wrocławia: ON Verva 3.39 ON 3.27 Gaz 1.61 :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Auhan Krasne (Rzeszów)- ON - 2,99 pb95- 2,99 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabson765 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Białystok orlen ON 3.21 verwa ON 3.33 :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Neste Modlińska On 3.12 yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehaaaaaaaaaaaaaaaaa :kox: :kox: Realnie oby tyle zostalo .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi