Gość TrueOgre Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 The box - nawet nie traćcie czasu, żenua...
David Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 w weekend ogladalem rec 2 i up the air rec 2 calkiem fajna kontynuacja ale odzial hiszpanskiego SWAT- totalne dno, i dobrze ogladac przy dobrym naglosnieniu up the air - szalu nie ma ale mozna obejrzec
mile_end Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Ucichło więc odgrzewam The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford film jak tytuł długi i nudny wg. mnie końcówka mi się podobał ale zamieszczam bo znajomym się podobał wiec może komuś też przypaść do gustu
Michał Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 "The Hurt Locker. W pułapce wojny" bardzo przyzwoity moim zdaniem, kilka scen które zapadają w pamięć http://www.filmweb.pl/f416984/The+Hurt+Locker.+W+pu%C5%82apce+wojny,2008
bialy986 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 "Uprowadzona"("Taken").Film co prawda z 2008r.ale polecam
mile_end Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Shutter Island :good: rzadko jestem zaskoczony filmem temu się udało Polecam
endriuu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Shutter Island :good: rzadko jestem zaskoczony filmem temu się udało Polecam wlasnie skonczyłem ogladac. 10/10 jak dla mnie. ostatnia scena - Meisterstück!
ktokolwiek Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Shutter Island :good: rzadko jestem zaskoczony filmem temu się udało Polecam wlasnie skonczyłem ogladac. 10/10 jak dla mnie. ostatnia scena - Meisterstück! Popieram, dawno nie oglądałem tak dobrego filmu, polecam w 100 %
Pingvin Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 A oglądał ktoś "Dziennik nimfomanki"? film ciekawy, ale cholernie odbiega od książki- w książce więcej akcji:) :gwizdanie: polecam film STATE OF PLAY (Stan gry) i taki jeszcze jeden- dziwny ale pozytywny- INK a tu stronka dla tych co lubia filmy, których nie ma zazwyczaj w kinie tzw. kino niszowe- może znacie a może nie:) http://alterkino.org/ {kaśka}
evul Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Polecam: Mistrz IP / IP Man - sztuki walki Zgotuj im Pieklo Malone / Give 'em Hell Malone - gangsterski Nie polecam: Jeniffer's Body z Megan Kox - przereklamowane
ferdek77 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Mistrz IP / IP Man - sztuki walki z tego gatunku Nieustraszony / Huo Yuan Jia (2006) i tak jak wcześniej koledzy wspomnieli Shutter Island wypas,włosy dęba stają Defendor też jest śmieszno-fajny dramat
yarel Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 a tu stronka dla tych co lubia filmy, których nie ma zazwyczaj w kinie tzw. kino niszowe- może znacie a może nie:) http://alterkino.org/ {kaśka} świetna stronka, wielkie dzięki!! :notworthy: ze swojej strony polecam film Zombieland, fajna czarna komedia z Woody Harrelsonenem
Pingvin Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 nie polecam filmu LEGION - coś okropnego i żenada i ta babcia skacząca po suficie ...niezły ubaw a czy ktoś widział film FURIA? {kaśka}
moskal Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 wczoraj ogladałem na HBO fajny horrorek , nie pamiętam tytułu , ale polecam Moze ktoś również go oglądał to niech podpowie tytuł , w skrócie : Rodzinka zamieszkała w starym Domu pogrzebowym , w którym odprawiano seanse spirytystyczne , dom był opętany , w ścianach ludzkie ciała , młody chłopak cierpiący na nieuleczalna chorobe miał wizje. kilka razy popusciłem bąka :>
Maciek80 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 nie polecam filmu LEGION - coś okropnego i żenada i ta babcia skacząca po suficie ...niezły ubaw a czy ktoś widział film FURIA? {kaśka} A mnie się ten film podobał. Wszystko zależy od tego, czego się po filmie spodziewasz, od podejścia jednym słowem Ja byłem nastawiony na film akcji, taką odmóżdżającą sieczkę w klimatach horrorowych i się nie zawiodłem. Nie jest to kino najwyższych lotów ale do oblookania z kumplami przy piwku jak najbardziej się nadaje I jest o niebo lepszy od Ninja Assassin, to jest dopiero żenada, takiej kichy nie widziałem od lat, wytrzymałem z godzinę, resztę przewinąłem do końca żeby móc odhaczyć film jako obejrzany
Tukan Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 wczoraj ogladałem na HBO fajny horrorek , nie pamiętam tytułu , ale polecam Moze ktoś również go oglądał to niech podpowie tytuł , w skrócie : Rodzinka zamieszkała w starym Domu pogrzebowym , w którym odprawiano seanse spirytystyczne , dom był opętany , w ścianach ludzkie ciała , młody chłopak cierpiący na nieuleczalna chorobe miał wizje. kilka razy popusciłem bąka :> Udreczeni
Tukan Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udreczeni oglądałeś ??? Nie,mam program telewizyjny :polew:
Rekomendowane odpowiedzi