slaweq Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Sławek jest dla Ciebie za stary do podobno im starszy tym mocniejszą głowę ma :polew: wyjąłeś mi to z ust Panie młodszy... :gwizdanie:
hornet Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Norbi wszystkich porozwozi z rańca Chyba po pokojach. Występ artystyczny będzie gratis :polew:
adadur Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2008 1) Panie i Panowie na liście puki co jakoś mało zielonych!!! 2) Prośba do osób jadących od strony Warszawy na zlot. Mogę mieć problem z autem jak w warsztacie się nie sprężą z robotą i czy mógłby mnie ktoś zabrać z Elbląga - gotowy będę od godz. 13:30 w piątek.
Nosfer Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 adadur - jak dla mnie nie ma problemu, jeśli nie będziesz miał lepszej opcji, bo do tej pory nie wiem o której będziemy wyjeżdzać.. Będę się starał jak najwcześniej (ok.12?), ale różnie to może wyjść z pracą.. Reasumując :> Jak będziesz zainteresowany zabrać się taksówką Nosfera to śmiało wal na PW
olga Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 1) Panie i Panowie na liście puki co jakoś mało zielonych!!! dzis rano poszedł przelew, popołudniu bedzie kasa na twoim koncie
Flyer Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 adadur, ja w tych godzinach pewnie bede przelatywal przez ELBLAG, dawaj znac na PW!
Suli Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 1) Panie i Panowie na liście puki co jakoś mało zielonych!!! Adadur będę sam Uprzejmie zawiadamiam, iż w związku z nie wpłynięciem ofert zgodnych z siw ogłoszenia http://www.a4-klub.pl/smf/letni_zlot_2008_sobieszewo_2931_sierpnia_2008-t32798.0.html;msg462056#msg462056 na Zlot jadę sam Niniejszym proszę o dokonanie korekty na liście i wymazanie "+1" przy moim nicku Zołza weck :polew:
Norbi Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Mironku coś właściciele tych S4 w klubie to mało zaradni są...wystarczyłoby żeby się do kolegi z mniejszym silnikiem odezwali :gwizdanie: Kochanieńki którą mam przywieżć, brunett, czy blond?? Na takie imprezki połowek się nie zabiera przyjacielu, tak więc olwejs bede alon [br]Dopisany: 20 Sierpień 2008, 18:43 _________________________________________________ Norbi wszystkich porozwozi z rańca Chyba po pokojach. Występ artystyczny będzie gratis :polew: KANIIIKUUUŁYYY[br]Dopisany: 20 Sierpień 2008, 18:46 _________________________________________________No ogry i ogrzyce prawdopodobnie nie będzie najszybszego autka w klubie na zlocie. Trzeba będzie przygarnąć niestrudzonego piewce "kanikuł" na czas podróży. Wyziew alkoholowy i song wszystkich ulubiony gwarantowany co 6 sek. w czasie całej trasy. Chtóren chentny
Skrzypek Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 1) Panie i Panowie na liście puki co jakoś mało zielonych!!! 2) Prośba do osób jadących od strony Warszawy na zlot. Mogę mieć problem z autem jak w warsztacie się nie sprężą z robotą i czy mógłby mnie ktoś zabrać z Elbląga - gotowy będę od godz. 13:30 w piątek. moje pitaczki poleciały wczoraj przelewem a ja nadal niebieski - a słowo "niebieski" kojarzy się wiadomo z kim mam nadzieję że się szybko zmieni Abadur ja będę wylatywał z Ostródy nie wcześniej niż o 16, jak masz ochotę zabrać się ze mną to zapraszam
ono Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Poleciało Szykować sie ludzie , po zlocie wasze życie sie zmieni , hyhy
hornet Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Poleciało Szykować sie ludzie , po zlocie wasze życie sie zmieni , hyhy Będziecie mieli wstęr do gorzałki a wasze wątroby będą wołały o pomoc :polew: Spoko ten organ da się przeszczepić :polew:
lukaszr Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Szykować sie ludzie , po zlocie wasze życie sie zmieni , hyhy Moje już się bardziej nie zmieni ... widziałem Ciebie w takich sytuacjach, że powinienem być już w białym kaftanie
Norbi Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Poleciało Szykować sie ludzie , po zlocie wasze życie sie zmieni , hyhy Będziecie mieli wstęr do gorzałki a wasze wątroby będą wołały o pomoc :polew: Spoko ten organ da się przeszczepić :polew: My tym razem nie pijemy , zawsze Ukcio choruje, a ostatnio nawet ja zaczęłam ;( Mientole
Cuber Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 adadur zrob update listy platnosci no własnie
hornet Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 e tam ....bierz kasę i uciekaj :polew:
Gość TrueOgre Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 e tam ....bierz kasę i uciekaj :polew: :polew:
poziek Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 e tam ....bierz kasę i uciekaj :polew: a ty byś się wziął w garść i przyjechał z tą swoją królewną na zlot :gwizdanie:
hornet Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 e tam ....bierz kasę i uciekaj :polew: a ty byś się wziął w garść i przyjechał z tą swoją królewną na zlot :gwizdanie: Ja w ten weekend co jest zlot to mam zamiar się naje...ć na weselu
Rekomendowane odpowiedzi