ono Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 To dobrze , wódka będzie chłodna Ja będe w środe wieczorkiem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 angela, a jest tam jakiś sklep, bufet, co kolwiek :?: Czy mam sobie z domu targać zaopatrzenie :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Tylko deszczu nie przywiezcie ze soba w piatek Bo jak narazie pogode mamy super tylko niestety wieczory juz sa strasznie zimne Angee mieszkacie w Almie1 czy w Almie2? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Znowu będę musiał Was pilnować Coooooo? Znowu się wymigujesz od picia? [br][br]Dopisany: 25 Sierpień 2008, 20:38 _________________________________________________ To dobrze , wódka będzie chłodna Ja będe w środe wieczorkiem . To zastanę w piątek wrak człowieka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 To dobrze , wódka będzie chłodna Ja będe w środe wieczorkiem . To zastanę w piątek wrak człowieka hyhyhy, wlasnie to chcialem napisac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 angela, a jest tam jakiś sklep, bufet, co kolwiek :?: Czy mam sobie z domu targać zaopatrzenie :?: Ja proponuje przytargac ze soba Jest tu jakis sklep........ale nie mieli nawet princesy mlecznej(mojej ulubionej) :polew: [br]Dopisany: 25 Sierpień 2008, 21:18 _________________________________________________ Angee mieszkacie w Almie1 czy w Almie2? jestesmy w Almie2.......a od piatku bedziemy w Almie1[br]Dopisany: 25 Sierpień 2008, 21:21 _________________________________________________Ci co przyjezdzaja wczesniej to niech sie kieruja do Almy 2,bo w Almie1 doba kosztuje 180 pln.....bez wyzywienia W Almie 1 jestesmy tylko od piatku do niedzieli.......czyli na czas zlotu..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Angee mieszkacie w Almie1 czy w Almie2? jestesmy w Almie2.......a od piatku bedziemy w Almie1[br]Dopisany: 25 Sierpień 2008, 21:21 _________________________________________________Ci co przyjezdzaja wczesniej to niech sie kieruja do Almy 2,bo w Almie1 doba kosztuje 180 pln.....bez wyzywienia W Almie 1 jestesmy tylko od piatku do niedzieli.......czyli na czas zlotu..... Własnie o to mi chodziło Dzięki za informacje, przynajmniej już wiemy gdzie sie kierować i jak ubrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 stroje w kancik..zero lipy..i pamiętajcie ! ! ! = >śniadania obowziązkowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Krzyniu no nareszcie Cie na liscie widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 angela, a jest tam jakiś sklep, bufet, co kolwiek :?: Czy mam sobie z domu targać zaopatrzenie :?: Ja proponuje przytargac ze soba Jest tu jakis sklep........ale nie mieli nawet princesy mlecznej(mojej ulubionej) :polew: Nie o takie zakupy mi chodziło :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 jarko w Sobieszewie jest jeden sklep czynny do 22 takze lepiej wez sobie zaopatrzenie z Kraka :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Dzięki Sławku [br]Dopisany: 25 Sierpień 2008, 22:51 _________________________________________________Byliście może w Almie1 :?: Wiecie jak tam jest :?: Bo cena za dobę robi wrażenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Oj, ja coś tak właśnie obstawiam efekty tych wszystkich integracji Zlotowych :polew: A swoją drogą - niezły hardkor http://www.freemobo.com/ContentView.aspx?id=441&langid=pl-PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 jarko w Sobieszewie jest jeden sklep czynny do 22 takze lepiej wez sobie zaopatrzenie z Kraka :gwizdanie: Sławciu, spokojnie - do Makro jest blisko - wezmę kartę klienta to będzie można się zaopatrzyć w pewne napoje Jak nie tam to jest jeszcze Carrefour na Morenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 jarko w Sobieszewie jest jeden sklep czynny do 22 takze lepiej wez sobie zaopatrzenie z Kraka :gwizdanie: Sławciu, spokojnie - do Makro jest blisko - wezmę kartę klienta to będzie można się zaopatrzyć w pewne napoje Jak nie tam to jest jeszcze Carrefour na Morenie zróbcie impre bezalkoholową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Krzyniu no nareszcie Cie na liscie widze poważnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Jak nie tam to jest jeszcze Carrefour na Morenie Tylko na Morene to lekka już wyprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 adadur dzwoniłem dzisiaj do Almy i poza wszystkim dowiedziałem się od Pana Janusza ciekawej rzeczy, mianowicie, że wszystkich nas przenoszą do Almy I i żeby od razu się tam kierować.. Wiesz coś na ten temat ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Było pisane i w pierwszym poście jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 A no jest Zawsze tak było ? Słabo śledziłem wątek... _________________________________________________ yyyyy w każdym bądź razie nie macie co panikować... potwierdzam tą informację zawartą w pierszywm poście.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi