Polko_V Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 ...powiem tak...straszna koza:whistling: ...dokładka przód i tył w kolor... ...i...skóry masz okej, ale na podłokietnik brakło kasy?!
A-rek Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 grill out, nie wiem co wy widzicie w tych pseudo grillach..... polift byłby lepszy znaczek na srebrno przydałoby się pomalować zderzak i maske bo masz mase odprysków:kwasny:
Matek Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2014 ...powiem tak...straszna koza:whistling:...dokładka przód i tył w kolor... ...i...skóry masz okej, ale na podłokietnik brakło kasy?! Leży drugi podłokietnik z białą skórą, tylko trzeba ją na nowo włożyć lub dać nową bo jest zmęczona:whistling: Czy taka koza hmm.. Jest ciekawiej niż rok temu ale jeszcze coś urwiemy szefie Na dniach pokręce gwintem. grill out, nie wiem co wy widzicie w tych pseudo grillach..... polift byłby lepszyznaczek na srebrno przydałoby się pomalować zderzak i maske bo masz mase odprysków:kwasny: Co racja to racja, nad lakierem napewno popracuje a co do grilla.. Są gusta i guściki Jak sie biel zmierznie to znaczek pójdzie w kolor auta, a polifta już napewno nie włoże
blant88 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 a wy tam widzicie jakies dziwne widzi misie jak dla mnie jest wporzo bo nie robi wszystko naraz "np. tak jak wy(idealni)" Ps. sory ale musiałem bo nie rozumiem tego
horny devil Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Moim zdaniem grill jest ładny. Tworzy jakąś spójną całość z kołami. Ja też przemalowałem znaczek i cały grill na czarno i efekt od razu in+
Raf_kk Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Widziałem Cie w poniedziałek w rybniku i powiem szczerze że białe flaty robia robote:wink:
zakwas1 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Super pomysł z tymi flokowanymi rączkami Ile Cie to wyniosło ?
horny devil Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 ...powiem tak...straszna koza:whistling:...dokładka przód i tył w kolor... ...i...skóry masz okej, ale na podłokietnik brakło kasy?! Leży drugi podłokietnik z białą skórą, tylko trzeba ją na nowo włożyć lub dać nową bo jest zmęczona:whistling: Czy taka koza hmm.. Jest ciekawiej niż rok temu ale jeszcze coś urwiemy szefie Na dniach pokręce gwintem. grill out, nie wiem co wy widzicie w tych pseudo grillach..... polift byłby lepszyznaczek na srebrno przydałoby się pomalować zderzak i maske bo masz mase odprysków:kwasny: Co racja to racja, nad lakierem napewno popracuje a co do grilla.. Są gusta i guściki Jak sie biel zmierznie to znaczek pójdzie w kolor auta, a polifta już napewno nie włoże Jak masz dwa podlokietniki to moze bysmy sie dogadali?? Ja mam teraz nie ori i mnie to wpienia
tomacho Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 dobra niunia, mam identyczny plan na swoja IDENTYCZNY , tylko , ze alu od a8 17' a reszta to to samo
Matek Opublikowano 6 Maja 2014 Autor Opublikowano 6 Maja 2014 Choroba chyba nie ustępuje, w tygodniu montaż FISa a w planach kolejny mod.. Heble na 312 No i nowe oponki 215/35
Matek Opublikowano 12 Maja 2014 Autor Opublikowano 12 Maja 2014 PW:wink: ---------- Post dopisany 12-05-2014 at 13:07 ---------- Poprzedni post napisany 07-05-2014 at 07:48 ---------- Znalazłem jeszcze jakieś tam fotki więc wrzucam. Zrobiona 3 stopniowa korekta lakieru. Bije sie z myslami jakby do tego wyglądała ta dokładka z Cupry A póki co zabawa z FISem i niestety malutkie naprawy (wahacze przód, wąż od turbo)
lukasso15 Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 Też patrzę za dokładką z cupry ;D Sam robisz korekte lakieru ? ogarnij PW
Matek Opublikowano 21 Maja 2014 Autor Opublikowano 21 Maja 2014 Masz wszystko na PW, musiałem pousuwać bo mnie troche ludzie nagle zaczeli spamować Wpadnie ta dokładka z Cupry jednak, teraz wkładam opony 215/35. Na szczęście przyczyną stuków po prawej stronie z przodów okazała się tylko końcówka drążka, wymienione i jest już cichutko..
Rekomendowane odpowiedzi