szymeniu Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 100-200 moja robi w 9.8 a RS'a w 8.3 A S4 B5 w ~5 Lekko porobiona, bo chyba nie standard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Bubie chyba chodzi o ta zdrowa serie kolegi aw69 ;> ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 no całkiem zdrowa ta seria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 no całkiem zdrowa ta seria oj zdrowa zdrowa ---------- Post dopisany at 16:45 ---------- Poprzedni post napisany at 16:42 ---------- nie zastanawiałeś sie żeby wsadzić coś takiego? LO850P Upgrade Sport turbochargers | RS6 | Audi | LOBA Motorsport GmbH te są akurat do V10 ale może u Ciebie by się udało wsadzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 no całkiem zdrowa ta seria oj zdrowa zdrowa ---------- Post dopisany at 16:45 ---------- Poprzedni post napisany at 16:42 ---------- nie zastanawiałeś sie żeby wsadzić coś takiego? LO850P Upgrade Sport turbochargers | RS6 | Audi | LOBA Motorsport GmbH te są akurat do V10 ale może u Ciebie by się udało wsadzić. Adaś ma do mnie zaisany numer jak tylko ogarnie 4.0 biturbo to mowil ze tego samego dnia do mnie dzwoni żebym podstawial auto. Na razie mam czekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 no całkiem zdrowa ta seria oj zdrowa zdrowa ---------- Post dopisany at 16:45 ---------- Poprzedni post napisany at 16:42 ---------- nie zastanawiałeś sie żeby wsadzić coś takiego? LO850P Upgrade Sport turbochargers | RS6 | Audi | LOBA Motorsport GmbH te są akurat do V10 ale może u Ciebie by się udało wsadzić. Adaś ma do mnie zaisany numer jak tylko ogarnie 4.0 biturbo to mowil ze tego samego dnia do mnie dzwoni żebym podstawial auto. Na razie mam czekać U ciebie pewnie ten sam problem co u mnie Ecu continental i d*pa nie da rady zgrać i wgrac programu bo nie ma możliwości technicznych jak narazie ---------- Post dopisany at 21:00 ---------- Poprzedni post napisany at 20:59 ---------- Ps. Ale spoko moce mamy podobne wiec wiem ze jakoś tam da rade pojechać - nie ma co płakać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 No i mam drugiego syna, wczoraj o 17.40 się urodził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter22 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Gratulacje !!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbi3000 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 No i mam drugiego syna, wczoraj o 17.40 się urodził gratulacje :thumbup1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 No i mam drugiego syna, wczoraj o 17.40 się urodził Graty , to teraz zmień auto na coś co jedzie żeby mu wstydu nie przynosić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Bravo Szymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Gratuluje Szymon!! :banan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 No i mam drugiego syna, wczoraj o 17.40 się urodził Graty , to teraz zmień auto na coś co jedzie żeby mu wstydu nie przynosić No co najmniej 700PS musi być bo inaczej nie wsiada :grin; Dzięki wszystkim za gratulację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Szymeniu gratulacje teraz już powinieneś flaszkę odkrecać:thumbup: memory five-wladi i wszystko jasne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Wszystkiego dobrego dla synusia i żonki życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Jeszcze raz gratki, duuuużo zdrówka dla Franka, niech chłop duży rośnie (jak Tata) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 24 lata i dwóch synów Gratulacje Szymon! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Gratulacje!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Dzięki wszystkim za gratulacje. Niestety okazało się że Franek ma bardzo dużą wadę serca, konkretnie HLHS. Pokrótce mówiąc nie ma lewej części serca. W piątek był transportowany samolotem do Krakowa-Prokocimia na operację która będzie w przyszłym tygodniu. Przez najbliższe kilka tygodni będę śmigał co drugi dzień do Krakowa. Ja dzisiaj żeby trochę odreagować odkurzyłem kombi i kask Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 przykro mi mam nadzieję, że wszystko po operacji będzie ok! trzymam kciuki Szymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi