KmK Opublikowano 17 Maja 2013 Opublikowano 17 Maja 2013 Co do RS6 to 4 czerwca jade na Tor Poznań testować nowe RS4, RS6 i R8 V10. Wyjazd organizowany przez salon Audi. 6h jazdy po torze. Najbardziej mnie ciekawi RS6...A zwazywszy ze mozna 20% rabatu na nowe dostac to robi sie kuszaca propozycja Tylko nie zrób wstydu i coś poniżej 1.50 wykręć Bo mam nadzieję po to ten wypad organizują
Buba Opublikowano 17 Maja 2013 Opublikowano 17 Maja 2013 LOTUS ELISE 111 R 1,8 207 KM 2005r (3245922304) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
topskun Opublikowano 17 Maja 2013 Opublikowano 17 Maja 2013 wczoraj u mnie w mieście śmigał srebrny CLS AMG po lifcie na tablicach DW chyba jakiś testowy bo oklejony nazwą dealera. Szału nie robił bo już dawno mamy białego ale kupę śmiechu mieliśmy z kumplami z kierownika i jego pilota którzy uważali się za kij wie kogo
Spartan_Wroc. Opublikowano 17 Maja 2013 Opublikowano 17 Maja 2013 http://www.autocentrum.pl/gallery/fiat-126p-quot-maluch-quot-galeria-spolecznosci/silnik-z-tylu.jpg I tu jest największy fun
szymeniu Opublikowano 17 Maja 2013 Autor Opublikowano 17 Maja 2013 Siemka Pany, Jak mi dzisiaj gościu za***rdolił w doope to mi sie płuca odbiły. Kark mnie napierdala, głowa to mam wrażenie że waży 100 kg. Jakaś masakra normalnie. Na szczęście to nie w eSkę tylko mojego brata auto, a on już zaciesza że będzie nowe miał
wladi Opublikowano 17 Maja 2013 Opublikowano 17 Maja 2013 Uuu no to grubo ale jak by była Esa to byś się zapłakał:decayed:
szymeniu Opublikowano 17 Maja 2013 Autor Opublikowano 17 Maja 2013 Uuu no to grubo ale jak by była Esa to byś się zapłakał:decayed: No troszkę szkoda by było
Kshyhu87 Opublikowano 17 Maja 2013 Opublikowano 17 Maja 2013 O szkodę osobową będziesz się starać czy parę tysi raczej Ci jest obojętne? :-P
szymeniu Opublikowano 17 Maja 2013 Autor Opublikowano 17 Maja 2013 O szkodę osobową będziesz się starać czy parę tysi raczej Ci jest obojętne? :-P Zglosze sie do kogoś kto za prowizje załatwi sprawę bo nie za bardzo mam czas. A słusznie kolega zauważył że z ubezpieczenia byłoby coś innego
Kshyhu87 Opublikowano 17 Maja 2013 Opublikowano 17 Maja 2013 Ja od siebie mogę polecić euco tylko że prowizja to tak około 30% wychodzi dla nich ale ogolnie bylem zadowolony :-P
kuredu Opublikowano 17 Maja 2013 Opublikowano 17 Maja 2013 Co do RS6 to 4 czerwca jade na Tor Poznań testować nowe RS4, RS6 i R8 V10. Wyjazd organizowany przez salon Audi. 6h jazdy po torze. Najbardziej mnie ciekawi RS6...A zwazywszy ze mozna 20% rabatu na nowe dostac to robi sie kuszaca propozycja Tylko nie zrób wstydu i coś poniżej 1.50 wykręć Bo mam nadzieję po to ten wypad organizują Nigdy nie jezdzilem na torze poznan wiec nie wiem jak bedzie, ale dla mnie priorytet to przetestowac RS6 bo moge go kupic taniej niz BMW 6 GC a 110KM w audi wiecej i taki rodzinny bardziej tez jest Btw- wreszcie s-tronic u mnie dziala poprawnie bo kilku miesiacach przepychanek, nowy soft i jest bajka teraz
Spartan_Wroc. Opublikowano 17 Maja 2013 Opublikowano 17 Maja 2013 O szkodę osobową będziesz się starać czy parę tysi raczej Ci jest obojętne? :-P Zglosze sie do kogoś kto za prowizje załatwi sprawę bo nie za bardzo mam czas. A słusznie kolega zauważył że z ubezpieczenia byłoby coś innego Mogę polecić firmę z Wrocławia, z której usług korzystałem. Prezes zarządu jest moim dalszym sąsiadem można powiedzieć. W mojej sprawie TU wypłaciło 1.5k, a po interwencjach owej firmy otrzymałem 12k już po odliczeniu prowizji, także skuteczni I to nie byłby koniec...tylko wyjechać musiałem i sprawa się zakończyła. Jak byś był zainteresowany to wal na PW, podam kontakt do prezesa
dziadek Opublikowano 22 Maja 2013 Opublikowano 22 Maja 2013 Nie to żebym coś sugerował Ma byc Fun car nie mistrz prostej
Rekomendowane odpowiedzi