Mitshi Opublikowano 20 Stycznia 2013 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Spoko na wiosnę będzie mały detaling Kosmetyki samochodowe, auto kosmetyki | CarSPA) Na razie nie mam sensu ruszać w taką pogodę. Oraz pranie parą podłogi i podsufitki itp itd . Skodę sprzedałeś ,a teraz będziesz renowacje siedzeń robił? a taka miała być super ...... jak i e46.. Skoda sprzedana? http://a4-klub.pl/marki-150/sprzedam-skode-octavie-1-l-and-k-1-9tdi-110km-czarny-liftback-24999zl-zamiana-a4b6-258224/ To czegoś nie rozumiem. Skoda sprzedana, a na wiosnę będzie czyszczona w Car SPA? przerejestrował na żone/dziewczyne/kochanke, co według mnie nie jest mądrym posunięciem:polew::polew: :grin:
skrab Opublikowano 20 Stycznia 2013 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Maju czy ty jesteś taki głupi ,czy tylko na takiego wyglądasz bo interesy robisz za.. je.. bi.. ste... naucz mnie tego będę dobrą kasę na autach zarabiał ...
skrab Opublikowano 20 Stycznia 2013 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Nie śmiać się bo zaraz tu wpadnie i narobi dymu.....
sokal Opublikowano 21 Stycznia 2013 Opublikowano 21 Stycznia 2013 majuDJ ja już nie ogarniam Twojego klimatu 1. zakładasz wątek ze Skodziną w dziale sprzedam, 2. wszyscy Cię gnoją, 3. piszesz że to prowokacja , 4. mod robi porządek w wątku od słowa "prowokacja", 5. potem wątek wygląda na taki jakbyś faktycznie sprzedawał, 6. znowu Cię gnoją, 7. piszesz dumny z siebie że opierdo|iłeś Skodę lasce, 8. dalej ciągniesz wątek Skody i piszesz o planach z nią związanych. O B5 za 26 kawałków już się boję zapytać
majuDJ Opublikowano 21 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2013 Bo to była prowokacja i Skoda nigdzie się nie wybiera Odpowiedź na ogłoszenia B5 99'' golasa za 26 tys zł
Mitshi Opublikowano 21 Stycznia 2013 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Bo to była prowokacja i Skoda nigdzie się nie wybiera Odpowiedź na ogłoszenia B5 99'' golasa za 26 tys zł Prowokacja...
bobikos Opublikowano 21 Stycznia 2013 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Prowokacja na poziomie przedszkolaka... Kolega MajuDJ lubi być w centrum uwagi. Brawo, tak trzymaj, może celebrytą forumowym zostaniesz.
skrab Opublikowano 21 Stycznia 2013 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Dobrze bo mu chociaż posty bijemy ha ha..
Rafi78 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Maju jak chcesz znam dobrego specjalistę na Sobieskiego w Warszawie od zaburzeń i zachwiania osobowości bo inaczej sobie twoich problemów nie mogę wytłumaczyć
Mitshi Opublikowano 21 Stycznia 2013 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Jaki cel miał ta prowokacja ? Moim zdaniem chciał puścić skodę, ale chce za nią za dużo, w dodatku nie było chętnych, a żeby nie wyjść na debila i nie zrobić sobie obciachu powiedział, że to była prowokacja, czym i tak sobie obciach zrobił.
Skyliner89 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Pewnie znowu trafił na bombę z opóźnionym zapłonem... .
dzik Opublikowano 21 Stycznia 2013 Opublikowano 21 Stycznia 2013 nie kumacie chłopaki. Maju i tak miał się z laską rozstać. to na dowidzenia jej skodę wcisnął w dobrej cenie )
skrab Opublikowano 21 Stycznia 2013 Opublikowano 21 Stycznia 2013 nie kumacie chłopaki.Maju i tak miał się z laską rozstać. to na dowidzenia jej skodę wcisnął w dobrej cenie ) Chyba go olała ,ale żeby wystawić na forum to trzeba być ....
julo23 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Skoda nawet fajna ale niestety rocznik już 2001 i ten pułap cenowy raczej nie do osiągnięcia. Za tyle to pewnie moje B6 z 2004 by poszło, lub niewiele więcej niestety. Auta jak już mają 10 lat czy więcej to lecą z ceny - trudno się z tym pogodzić ale tak jest...
Mitshi Opublikowano 21 Stycznia 2013 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Ale ma chłopaczyna postów nabite pod tematem. Jak ktoś zobaczy to pomyśli, że skoda podrezana w chooj
Rekomendowane odpowiedzi