Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B7 Crew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pany moduł kierownicy 549P jest Pod grzana kiere ?

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 822,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
21 minut temu, MARCIN607 napisał:

Pany moduł kierownicy 549P jest Pod grzana kiere ?

Tak

tu masz spis 

http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/Cruise_Control_Retrofitting_(8E)

gdzies wyczytałem ze T i R tylko ale

to może z b6 moduły 

Edytowane przez WydRos

Opublikowano
11 godzin temu, Norbas napisał:

To mogli oraz mikrofon tam dać... no ale nie można mieć wszystkiego :decayed:  I gdzie ta wiązka dalej idzie ? Pod RNS-e ? 

niekoniecznie, może się kończyć w słupku A w pomarańczowej kostce. ostatnio rozbierałem anglika, to miał właśnie doprowadzenie pod mikrofon w wiązce podsufitki, ale dalej już było pusto w wtyczkach i instalacji...

Opublikowano
11 minut temu, kaju napisał:

niekoniecznie, może się kończyć w słupku A w pomarańczowej kostce. ostatnio rozbierałem anglika, to miał właśnie doprowadzenie pod mikrofon w wiązce podsufitki, ale dalej już było pusto w wtyczkach i instalacji...

Miałeś ja po stronie pasażera?  Kaju masz może schemat tej kostki. Sprawdził bym sobie gdzie są osadzone te kabelki i gdzie dalej idą :decayed: 

Opublikowano
2 godziny temu, Norbas napisał:

Miałeś ja po stronie pasażera?  Kaju masz może schemat tej kostki. Sprawdził bym sobie gdzie są osadzone te kabelki i gdzie dalej idą :decayed: 

tak, zaraz w garażu będę to Ci podeślę na PW jak to którędy idzie. wrzuć info który odcinek Cię interesuje :)

Opublikowano
55 minut temu, kaju napisał:

tak, zaraz w garażu będę to Ci podeślę na PW jak to którędy idzie. wrzuć info który odcinek Cię interesuje :)

Kaju ale piszemy o stronie pasażera w angliku tak :decayed: czyli  u nas będzie szło w stronę pasażera do słupka A, nie do kierowcy... Potem do radia ta?  odcinek od kostki w słupku A mnie interesuje. Które piny idą ze slupka do kostki rnse:e :decayed: 

Opublikowano

Tam idzie akurat czy anglik czy europa to lewą stroną auta :) dobra, chwila moment i masz PW :)

Opublikowano
W dniu 11.09.2017 o 21:18, Norbas napisał:

To mogli oraz mikrofon tam dać... no ale nie można mieć wszystkiego :decayed:  I gdzie ta wiązka dalej idzie ? Pod RNS-e ? 

Jak jest kabel do mikrofonu to powinien być i mikrofon i sam BT pod siedzeniem pasażera, jak również całe pozostałe okablowanie zwiazane z BT.

Chyba że to kabel to mikrofonu BOSE (to tylko przypuszczenie)

Opublikowano
7 minut temu, bobikos napisał:

Jak jest kabel do mikrofonu to powinien być i mikrofon i sam BT pod siedzeniem pasażera, jak również całe pozostałe okablowanie zwiazane z BT.

Chyba że to kabel to mikrofonu BOSE (to tylko przypuszczenie)

Na weekend mam zamiar wsio sprawdzić ewentualnie podłączyć. Mikro nie było i nie przypominam sobie abym miał BT pod siedzeniem ;) 

Opublikowano

Chłopaki potrzebuję numer OEM przekaźnika świec żarowych do B7 3.0 TDI. Prawdopodobnie 9 bądź 10 PIN-owy jest -  tak na marginesie:wink:

Opublikowano

:hi:

Jaki możliwy powód poniższego błędu?

2017-09-13 22_30_29-Log-WAUZZZ8E37A033965-159430km.txt — Notatnik.jpg

Opublikowano

Ja ustawiałem według tej procedury. Podjechałem na stację z kompem  :)

Opublikowano
8 minut temu, MAT1000 napisał:

Ja ustawiałem według tej procedury. Podjechałem na stację z kompem  :)

Dzięki dobry człowieku :hi: 

Opublikowano
  • Autor

Lampy ustawiasz manualnie, czyli pokrętłami. Adaptacja służy do kalibracji czujników. Czyli ustawiasz ręcznie, potem kalibrujesz. 

Opublikowano

Witam :hi:

Są tutaj jacyś znawcy? Na temat dwumasy ?

Kazano mi wymienić  kpl. dwumase ze sprzęgłem itp.

Co powiecie na stare części czy nadają się do czegoś jeszcze ? czy poprostu na złom.

Opublikowano

Pany jakie wartości macie w adaptacji w wybranych grupach pod BT? Najbardziej zależy mi na mikro jaka czułość bo podczas jazdy z większą prędkością nie ogarnia komend... 

Opublikowano

Witajcie, bardzo proszę o pomoc, czy jest jakiś spec od kodowań na śląsku?. W audi a3 FL 2009 , włączył mi kolega  funkcję Coming home czyt. zaświecają się światła w momencie otwarcia samochodu poprzez VCDS , nie posiadam czujnika deszczu.... Lecz jednak nie chcę tej funkcji już mieć włączonej, co chwile włączają się ksenony. Kolega poprzez program VCDS, analogicznie odznaczył Coming home, a światła jak świeciły tak świecą nadal. Czy jest mi ktoś w stanie pomóc, bardzo bardzo proszę o pomoc. Czy jest jakaś dokładna instrukcja w kodowaniu jak wyłączyć tą funkcję, czy jest mi któryś z kolegów w stanie pomóc ?? Dziękuję pozdrawiam 

Edytowane przez Audi sline

Opublikowano

Witam, panowie, klamki wewnętrzne b6 i b7 są identyczne ? I wiązki pakietu światło w drzwi z b6 podejdą do b7 bez problemu ?

Opublikowano
Witam, panowie, klamki wewnętrzne b6 i b7 są identyczne ? I wiązki pakietu światło w drzwi z b6 podejdą do b7 bez problemu ?
Tak

Wysłane z mojego Lenovo A6020a40 przy użyciu Tapatalka