koman Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Było?Audi A4 RS4 4.2 2007 Wschowa ? Tablica.pl Drogo jak za bite s4... Szczerze to nic Ciekawego Niema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_marat Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 To jedź do nich niech naprawią, jakąś gwarancję chyba dają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafi78 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Witam :hi:Panowie wiem , że pewnie było setki razy ale kto moze niech podpowie- z silnków 2.0 Tdi w b7 jakie jednostki polecacie i jakie maja oznaczenia ? z góry dzieki za wyrozumiałość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Wszystkie sa dobre jezeli przelot ori. Kazdy zyd swoj towar chwali, ja mam BPW naped pompy zrobiony i lata... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafi78 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 no to wiadomo, ze jak sie dba tak sie ma ale jesli byś nie zmienił napędu pompy mogło by być różnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 No i DPF wylecial... teraz to jest taki rozwiercony 1.9 tdi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Panowie mam możliwość w dobrych pieniądzach wziac 3,0 silnik czy duzo jest pierdzielenia z przekladka mojego 1,9? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_marat Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 w BKD nie ma problemu z pompą ---------- Post dopisany at 14:21 ---------- Poprzedni post napisany at 14:19 ---------- Zapytaj Dj'a specjalisty:) a za ile ten motor? Może ja wezmę na zapas jak rozrząd padnie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Też miałem BPW zrobiony na 170PS w silniku nic nie ruszałem DPF też siedział jak sprzedawałem miał coś koło ori 217tyś przejechane i miał się bardzo dobrze zero awarii:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 4500 kompletny, czekaj czekaj najpierw ja jestem w kolejce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Czy na takiej wlepce da się odróżnić czy reflektor jest europa czy anglik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Po numerze,lampa dla ruchu prawostronnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianIno Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 chcę założyć tempomat..obdzwoniłem chyba wszystkie warsztaty w okolicy i nikt nie chce się tego podjąć.Sam też nie mam ręki do takich rzeczy zawsze coś wyłamie itp.możecie kogoś polecić w bydg lub toronto kto się tym zajmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 chcę założyć tempomat..obdzwoniłem chyba wszystkie warsztaty w okolicy i nikt nie chce się tego podjąć.Sam też nie mam ręki do takich rzeczy zawsze coś wyłamie itp.możecie kogoś polecić w bydg lub toronto kto się tym zajmie Masz vaga? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianIno Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Nie:kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audia4a4 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 kto na forum prowadzi dystrybucje lampek do kabiny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 A ile tego chcesz ? Tak z 500? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Panowie wybaczcie nahalną reklamę mam dwa komplety B8 Bilka do przegonienia Sprzęt nowy z FV i gwarancją dokładnie te: 24-119818 - Bilstein - Cennik i sklep internetowy - Eibach 24-119825 - Bilstein - Cennik i sklep internetowy - Eibach u mnie tylko cena lepsza bo 2 komplety są po 1350zł brutto z kurierem Pozdrówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audia4a4 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 A ile tego chcesz ? Tak z 500? chodzi mi o komplet żarówek do kabiny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 żarowek rozwin swoja mysl? co dokladnie potrzeba? ---------- Post dopisany at 20:14 ---------- Poprzedni post napisany at 20:12 ---------- zarowke sobie kupisz w kazdym motoryzacyjnym, a tu rozpiska: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi