shakal Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Co do dekielka to nagrzej go suszarka do włosów na najmocniejszym nadmuchu przez jakąś minutę i podważ delikatnie igłą A te gumy to pewnie w ASO lub na złomie z rozbitka wyciągnąć Wysłane z iPhone
koszyk Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 a wiecie gdzie ten dekielek dostać, szukam na alledrogo i nie idzie...
shakal Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Popytaj na forum może ktoś ma Wysłane z iPhone Panowie potrzebuje numer obejmy która jest na łączeniu wydechu. Są tam dwie a jedna podczas demontażu sie rozpadła, na razie założyłem cos prowizorycznego, ale chce założyć Ori obejmy. Bede wdzięczny za info Wysłane z iPhone
LChris Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 (edytowane) Cześć Potrzebuję plastikowe osłony foteli, stelaży foteli tych gdzie znajdują się przełączniki regulacji i lędzwi. Kierowca pełna regulacja plus lędzwie 8E0 881 325 G +8E0 881 607 D Pasażer tylko lędzwie, regulacja manualna 8E0 881 325 F Fotel naleśnik zwykły, jasno szary, wnętrze platin hel E59 Jak ktoś ma schowki w tym kolorze, albo tyły z siatkami proszę o info na PW Edytowane 9 Sierpnia 2016 przez LChris
Brzozek Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Witam, co może być powodem drgań szyby od strony kierowcy po opuszczeniu np. do połowy? Po opuszczeniu na maxa jest spokój. Szybą można delikatnie poruszyć, od strony pasażera nie ma tego problemu.
kaju Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Witam, co może być powodem drgań szyby od strony kierowcy po opuszczeniu np. do połowy? Po opuszczeniu na maxa jest spokój. Szybą można delikatnie poruszyć, od strony pasażera nie ma tego problemu. zdejmij boczek i sprawdź śruby mocujące do mechanizmu czy coś tam się nie poluzowało Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Brzozek Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 zdejmij boczek i sprawdź śruby mocujące do mechanizmu czy coś tam się nie poluzowało Możliwe, dzieje się tak od czasu gdy dałem przyciemnić szyby. Pewnie potrzebne będą nowe spinki bo stare pewnie się pourywają przy zdejmowaniu.
cinkers Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Moze magicy wyciągali szyby i nie dokrecili Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
H4mm3R Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Moze magicy wyciągali szyby i nie dokrecili Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Na pewno tak było, do oklejenia wyciągają szyby.
kaju Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 to wszystko jasne Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Chudy112 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Panowie a mam takie pytanie co może być przyczyną ze raz zamykają mi się drzwi tylnie prawe normalnie a raz musze je otworzyć i zamknąć na pilocie jeszcze raz? Może być to wina wtyczki ze źle siedzi? Czy obstawiać na coś innego? Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka
bartekzks Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Witam Panowie kupie Sterownik/ECU/kompa do A4 B7/ B6 1.8T, A6 C5 1.8T , Passat b5 1.8T oczywiście ME 7.5 Ktoś ma ?? Lub wie kto ma ?? Pozdrawiam
Rafal1988Lodz Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 panowie ile mogę dostać za dpf 2.0tdi bre ? Może ktoś szuka takiego ?
st4yKool Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Czyje b7 na glebie stoi przy Audi Centrum Gdansk? Naprawiam tam moje b8 wlasnie.. moznaby pogadac bo czekam juz jak za prl w kolejce Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Brzozek Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 (edytowane) Moze magicy wyciągali szyby i nie dokrecili Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Na pewno tak było, do oklejenia wyciągają szyby. Zgadza się, nie było w ogóle przykręcone prowadzenie szyby z lewej strony, szkoda ze dwie spinki urwane. Muszę kupić w ASO i wymienić.Wysłane z mojego XT1032 Edytowane 12 Sierpnia 2016 przez Brzozek
kaju Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 to kup od razu komplet, bo posypią się kolejne Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
bartekzks Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Witam . Panowie szukam dobrego/kumatego gazownika do A4 B7 1.8 T zmodzonego aktualnie na ~250 Hp a będzie w przyszłości więcej , najlepiej z kujawsko pomorskiego choć jak będzie trzeba jechać gdzieś dalej też ruszę . Ktoś może kogoś lub jakąś firmę polecić ?? Sprawa dość pilna pozdrawiam
gilas Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Próbował ktoś taki patent montować Auto Head light Sensor And Original Genuine Headlight Switch For VW Golf 5 6 MK5 MK6 Tiguan Passat B6 B7 CC Touran Jetta MKV http://s.aliexpress.com/mEZzAjYF (from AliExpress Android) Wysłane z galaxy S5
cinkers Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Też się nas tym zastanawiałem ale wydaje mi się ze nie będzie działało . Gdyby tak bylo chinczyk by się tym pochwalil Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi