niwet Opublikowano 5 Lutego 2020 Opublikowano 5 Lutego 2020 23 minuty temu, Adam87 napisał: Z 235 też jest ładny daily car tym bardziej, że żonka też jeździ zawsze to bezpieczniej troche... choć nad następnym setupem, może będzie mniej gumy Ja mówię z własnego doświadczenia, aby brać 225 widzisz po sobie, że już są rokminki Starasz się czasami pomóc ludziom, ale muszą doznać złego wyboru na własnej skórze, a idealnym przykładem jest zawiecha 1
Adam87 Opublikowano 6 Lutego 2020 Opublikowano 6 Lutego 2020 7 godzin temu, niwet napisał: Ja mówię z własnego doświadczenia, aby brać 225 widzisz po sobie, że już są rokminki Starasz się czasami pomóc ludziom, ale muszą doznać złego wyboru na własnej skórze, a idealnym przykładem jest zawiecha Coś w tym jest.....
KoJ@K Opublikowano 6 Lutego 2020 Opublikowano 6 Lutego 2020 Moja Pani tez tym jeździła i tylko raz, po dwóch tygodniach jak odebrałem pomalowane nówki felgi przytarła kawałek rantu tu bardziej kwestia Żony i jej sprawności poruszania się autem gra role, a nie dawanie szerszych opon. Zawsze można też iść w drugą strone i skoro żona tym jeździ to założyć 255/35 tak jak to jest dedykowane jak ma przecharatać to i tak przecharata, nie zależnie czy założysz naleśnik czy założysz kartofel 1
Adam87 Opublikowano 6 Lutego 2020 Opublikowano 6 Lutego 2020 (edytowane) Niewiem jak u innych ale u mnie to przedewszystkim chodzi o Żonkę Gdyby ona nie jeżdziła tym autem, to napewno byłoby inaczej z kilkoma rzeczami, a tak tzreba było iść na kompromis. Racje masz 100% jeśli chodzi o obdarcie rantu... i czy to Żona czy ja, jak ma się zahaczyć rantem to tak jak piszesz czy to będzie wystawał czy schowany pod 255 oponą to i tak się przepi..doli Też mam plan na inne felgi daily lato i milion myśli ws. opon.... Edytowane 6 Lutego 2020 przez Adam87
Rabbi Opublikowano 6 Lutego 2020 Opublikowano 6 Lutego 2020 3 godziny temu, Adam87 napisał: Niewiem jak u innych ale u mnie to przedewszystkim chodzi o Żonkę Gdyby ona nie jeżdziła tym autem, to napewno byłoby inaczej z kilkoma rzeczami, a tak tzreba było iść na kompromis. Racje masz 100% jeśli chodzi o obdarcie rantu... i czy to Żona czy ja, jak ma się zahaczyć rantem to tak jak piszesz czy to będzie wystawał czy schowany pod 255 oponą to i tak się przepi..doli Też mam plan na inne felgi daily lato i milion myśli ws. opon.... Adam kup żonie jakiegoś pachruścia do jazdy i niech obdziera ranty 1
Adam87 Opublikowano 6 Lutego 2020 Opublikowano 6 Lutego 2020 10 minut temu, Rabbi napisał: Adam kup żonie jakiegoś pachruścia do jazdy i niech obdziera ranty jak Żonka mówi, że to jej samochód, a jak ja chcę mieć na własność to żebym sobie kupił coś I niewiem czy tak też nie zrobię.... Pracuje za granicą i mam tutaj opla vectre C. Czyli czas na zmiany
Adam87 Opublikowano 7 Lutego 2020 Opublikowano 7 Lutego 2020 Moze aż tak to nie bo jakby tak było to pewnie 90% modów byłoby tylko marzeniem
FishBB Opublikowano 7 Lutego 2020 Opublikowano 7 Lutego 2020 Witam. Podobno tutaj na forum jest uzytkownik ktorzy sprzedaje sprawdzone ledy do drl i do wnetrza. Ktos poratuje nickiem?
Adam87 Opublikowano 7 Lutego 2020 Opublikowano 7 Lutego 2020 (edytowane) @Tomnik +48 510 719 221 [email protected] Edytowane 7 Lutego 2020 przez Adam87
FishBB Opublikowano 7 Lutego 2020 Opublikowano 7 Lutego 2020 Dziekuje za namiary. Ledy do wnetrza juz zamowione. Jednak dostalem odpowiedz ze jezeli chodzi o drl p21w to nigdy takowych nie sprzedawal i nie sprzedaje. Moze macie cos do polecenia?
Damianq Opublikowano 8 Lutego 2020 Opublikowano 8 Lutego 2020 (edytowane) Pany chcemy u szwagra zmienić świece i kable w jego BFB oska. Co by tu kupić? EDIT: Już znalazłem tememat na forum NGK PFR6Q. Zapomniałem ze w BFB przecież kabli nie ma tylko cewki Edytowane 8 Lutego 2020 przez Damianq
mass143 Opublikowano 9 Lutego 2020 Opublikowano 9 Lutego 2020 Chłopaki, oryginalnie Rotor ma front polerowany, szczotkowany, lakierowany? Jak to wyglada „na żywo”?
Damianq Opublikowano 11 Lutego 2020 Opublikowano 11 Lutego 2020 Dziś zaczeły mi skrzypieć drzwi od pasażera. Czym tam psiknąć żeby było ok ?
michall51 Opublikowano 11 Lutego 2020 Opublikowano 11 Lutego 2020 (edytowane) 9 minut temu, Damianq napisał: Dziś zaczeły mi skrzypieć drzwi od pasażera. Czym tam psiknąć żeby było ok ? przyłączam się do pytania... tyle ze mi zaczęły skrzypieć od kierowcy i pasażera ... praktycznie w jednym czasie i jeszcze niczym nie psikałem dziwne rzeczy Edytowane 11 Lutego 2020 przez michall51
rafiki5 Opublikowano 12 Lutego 2020 Opublikowano 12 Lutego 2020 11 godzin temu, michall51 napisał: przyłączam się do pytania... tyle ze mi zaczęły skrzypieć od kierowcy i pasażera ... praktycznie w jednym czasie i jeszcze niczym nie psikałem dziwne rzeczy Wd-40 i spokój na długo czas
ulisses Opublikowano 12 Lutego 2020 Opublikowano 12 Lutego 2020 Źadnego wd-40, jest skuteczny na krótką metę, szybko wysycha. Zamiast tego smar biały w sprayu, coś takiego: BIAŁY SMAR PÓŁSTAŁY SAMOCHODOWY HSW100 500ml WURTH 7131597517 - Allegro.pl ALLEGRO.PL Kup teraz na Allegro.pl za 19,99 zł - BIAŁY SMAR PÓŁSTAŁY SAMOCHODOWY HSW100 500ml WURTH (7131597517). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących! 1
Mizur138 Opublikowano 15 Lutego 2020 Opublikowano 15 Lutego 2020 Panowie ma ktoś numery czujnika położenia wału do 1.8T bo chce zakupic ori. I tez odrazu zapytam czy ktos kiedys wymienial go bo jestem ciekaw jak wyglada sprawa z wymiana
Rekomendowane odpowiedzi