akjam Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 No rzeczywiście na popielniczce nie ma tych "paseczków". Fajny kolorek tych dekorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Ja wczoraj żonie przedstawiłem projekt dekorów w prawie identycznym kolorze tylko nie carbon zobaczymy co z tego będzie PS. czarne listwy do pomalowania już do mnie lecą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 10 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 To jest folia 3M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Ziomsy zwracam się do was z jednym pytaniem: jakie reflektory lepsze? Obecne czy pomalowane bebechy na czarno? lub może jest któryś chętny na VT tych lamp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luck109 Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Moim zdaniem, zostawić tak jak są Chyba, że zrobisz relingi + ranka grilla na czarno , to wtedy na czarno Ale... kto co lubi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 z boku wygląda tak: PS nie chciałbym chyba zmieniać relingów bo fele na zimę/lato mam 17' te ze zdjęcia więc chyba lepiej będzie jak zostawię tak jak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 tak jak jest jest dobrze, jakoś nie przepadam za czarnymi środkami lamp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luck109 Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Jak wszystko masz w chromie, to zostawić tak jak jest... moim zdaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 To w takim razie nic nie robie Tylko lać paliwo i jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 jakoś nie przepadam za czarnymi środkami lamp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanosho Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 tak jak jest jest dobrze, jakoś nie przepadam za czarnymi środkami lamp e tam Marcin nie znasz się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melman_zyrafa Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Do czarnego nawet z chromem bym malował, w Twoim kolorze ze srebrnymi ramkami i relingami bym nie ruszał. Jak pomalujesz to może się okazać jak kwiatek do kożucha... Panowie, pisałem już w temacie u siebie ale dalej nie mam jasnej odpowiedzi: Pod zbiorniczkiem płynu wspomagania biegnie jakiś przewód z kroćcem (chyba podciśnienie)- był on w plastikowym zapięciu. Czy ktoś wie gdzie go się wpina??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 12 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Najlepszego Kerczi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Zdrówko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Hej RNSa taniego mam do sprzedania nie chce ktoś? info w giełdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melman_zyrafa Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Sto lat Kerczi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 spełnienia marzeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Przylanczam sie do zyczen KERCZI!!! Moja BICZ dzis dostala nowe pompki w prezecie od ASO :banan::banan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Przylanczam sie do zyczen KERCZI!!! Ja też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Moja BICZ dzis dostala nowe pompki w prezecie od ASO :banan::banan: ja sie nie klasyfikuje, a bylem specjalnie sie pytac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi