Arti 5 Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 Powitac,wielu forumowiczow poleca filtr oleju Knechta.Ile on kosztuje?W porownaniu do innych?
OLIVER Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 Powitac,wielu forumowiczow poleca filtr oleju Knechta.Ile on kosztuje?W porownaniu do innych? Jest to górna półka filtrów Polecam :good:a koszt nie wiele więcej od pozostałych..do 1,6 nie znam ceny
cacek89 Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 jest drozszy od 5-10% od dajmy na to filtrona czy innych wynalazkow cena zalezą tez od sklepu badz hurtowni wez pod uwage tez rownie dobrego manna
grzechog83 Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 siemka; man jest drogi i miałem wczorej przypadek zepsutego zaworu w ---------- Post dopisany at 19:04 ---------- Poprzedni post napisany at 19:00 ---------- siemka; man jest drogi i miałem wczorej przypadek zepsutego zaworu w filtrze oleju 6bar na wolnych obrotach
xbladyx Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 hehe knecht the best mann najlepszy bosch niezastąpiony filtron fajka czemu ?? Filtron idzie na pierwszy montaż do vw i nie tylko jakościowo są bd dobre i sranie w banie ze te filtry są fajkowate za duzo czytacie kolorowych gazet,ludzi nie mających pojecia co piszą, artykułów i testów opłacanych przez duze koncerny by chwaliły swoje produkty, Duży moze więcej :] I śmieszy mnie ktoś jak przyjeźdza na wymianke taki dumny i mowi ze chce filtry np mann bo są najlepsze (bo tak wyczytał ) :] podaj mi 1 przykład w czym są lepsze yyyy nie wie Są różne opinie zdania i doświadczenia ludzi pracujący w tym temacie. przykład <br /><br />
pioteros Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 filtron na pierwszy montaż? coś ci się chyba pomyliło pierwszy montaż to na pewno knecht, czasem warto dopłacić tych dosłownie parę złotych do czegoś sprawdzonego
Knob Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 Filtron wygrał przetarg na dostawę filtrów do serwisów Skody. Jeżdżę dziesięć lat na Filtronach (VW Golf, VW Corrado, Audi A4, Mazda 323) i nigdy nie miałem problemu.
Wandej Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 filtron na pierwszy montaż? coś ci się chyba pomyliłopierwszy montaż to na pewno knecht, czasem warto dopłacić tych dosłownie parę złotych do czegoś sprawdzonego Nie prawda. W B8 widziałem ori MANN`a
pioteros Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 Może być oferowany w serwisie, zamienniki tanie też mają, ale na pierwszy montaż do fabrycznie nowych samochodów to nie wydaje mi sie... Chodzi o filtrona A co do manna nie zaprzeczam;) dam mam manna niektóre filtry i są ok Wysłano z HTC EVO 3D X515m z użyciem Tapatalk
DarkMind Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 ja używam tylko knechta, kiedyś skusiłem się na manna, bo knechta nie miała osoba u której się zaopatrywałem i po tym jak mechanik musiał prawie "młotkiem" wbić filtr oleju lub paliwa ( nie pamiętam), ale wchodził bardzo ciężko, stwierdziłem, że więcej manna nie kupie. z knechtem nigdy żadnego problemu nie było. oczywiście ten problem z filtrem był w mojej starej B5 być, może to był jednorazowy problem, może jakaś wada produkcyjna, ale zniechęcił mnie.
cacek89 Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 a slyszeli o filtrach firmy hengst?
omzig Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 a slyszeli o filtrach firmy hengst? Hengst, Mann i Knecht to ta sama liga.
michalex Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 Mam wkręconego już drugiego Knecht-a i nie narzekam i raczej przy nim zostanę
Pinczi Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 Ja używam knechta i manna, jak narazie "0" problemow. Roznicy zadnej nie widze
bialy986 Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 Ja u siebie mam mann'a i jest ok.Kumpel w vectrze 1.9tdi 130KM założył też mann'a i w trasie zgubił olej-coś się stało z filtrem i mu olej wyleciał.Albo jakiś feler trafił albo przy montażu mu zle wkręcili:whistling:.
Rekomendowane odpowiedzi