Steav Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 :hi:Temat ciut ucichł A ja mam pytanie za 100pkt. Gdzie sobie na pojeździe rower ulokować?? Wiadomo w wewnątrz naczepy czasem nie ma jak belki wcisnąć itp a gdzie dopiero rower. W kabinie mało by mi to pasowało:decayed: Macie jakieś sposoby??
Gość Edyta Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 kumpel miał kiedyś za kabina przymocowane
izka7878 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Ja też miałem z tyłu kabiny zamocowany. Trzeba uważać na na ostrych wjazdach i wyjazdach z firm czy parkingów, ale to kwestia przyzwyczajenia. Powoli mnie bierze na reaktywacje tego pomysłu, wszak wiosna za pasem
Gość Edyta Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Ja też miałem z tyłu kabiny zamocowany. Trzeba uważać na na ostrych wjazdach i wyjazdach z firm czy parkingów, ale to kwestia przyzwyczajenia. Powoli mnie bierze na reaktywacje tego pomysłu, wszak wiosna za pasem Iza - ja też miałem
gurban6 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Witam To ja też zamelduje się.Zaczynałem w firmie INTERSET starym Manikiem z naczepą.Pózniej była Renia Majorka(prosto z fabryki-nówka) 350 koników.Następnie Scania 450 koni(też nówka).Dalej to Magnumka.Następne dwa lata to Mercedes Actros solówka.Ostatni rok 2011 do maja 2012 przesiadłem się na autobusy Wycieczki zagraniczne praktycznie po całej Europie od Grecji,Chorwacji,Norwegii,Portugalii itd.Autobus był nowy -Mercedes Turismo 55 osób .W maju poprzedniego roku odszedłem z powodów finansowych(zaczęli płacić połowę stawek) Na dzień dzisiejszy już nie śmigam po trasach.Moje doświadczenie chyba spore jest bo prawko na ciężarówki i autobusy mam od 21 roku życia.Kiedyś tak się dostawało.Praktyka jako kierowca zawodowy ponad 20 lat.Czego życzyć młodym,początkującym kierowcom?Myślę że rozwagi,nie wpadać w rutynę i pamiętać że ciągle uczymy się.Mnie się udało przez ten okres ponad 20 lat nie mieć żadnej kolizji,czego wszystkim życzę.Mam sporo zdjęć,postaram się przy okazji trochę wrzucić.
GILI Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 gurban6 niezły życiorys u mnie jest sporo miejsca za kabiną na rower,ale czasem biegam więc roweru nie wożę,jak mam pauzę w NL,to pożyczam rower od gospodarza i jadę na miasto
Steav Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Pomyślimy, aczkolwiek ciągle się łamie po 90stopni i więcej pełno garbów itd pod sklepami, które zaopatruję a zniszczenie rowerka byłoby katastrofą.
miszcz_kierownicy Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Cześć... mam prośbę. Znajomy poprosił mnie o zakup jakieś tv do tira. Na necie znalazłem coś takiego: LV5HD Hybrid USB - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Używał to cudo ktoś?
Lu-Gi Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Witam mobile , Orientuje sie ktos czy możemy ze sobą w aucie wozić po Unii gaz łzawiący czy tam pieprzowy?? kumpla z firmy okradli w zeszlym miesiącu w Pl a w zeszłym tygodniu znowu następnemu kumplowi z firmy wyrwali w nocy klamkę w Valencii i to normalnie na pompie stał nocke.. tyle ma szczęścia że pasami był spięty od środka bo by mogło być nie dobrze.. a wiadomo ich może być kilku i co zrobisz..
insane_Infinity Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 raczej nie ...lepiej jakiś drągal ...metalową rurkę ..albo nóż do krojenia zawsze można mieć pretekst że tym chleb kroimy
mojeA4 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Nie żyje kierowca cysterny | Radio 5 - Suwałki, Ełk, Augustów, Sejny, Olecko, Gołdap Wczoraj Panowie awizowalem to auto na załadunek, Jechało na rozladunek i dzisiaj na wieczór miał sie podstawic po raz drugi. Młody chłopak, czwórka dzieci Nie moge tego ogarnąć szok wielki
insane_Infinity Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 łosz ty ....masakra ..ciekawe jak to zrobił .... szkoda chłopa... [*]
Majkel Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Nie żyje kierowca cysterny | Radio 5 - Suwałki, Ełk, Augustów, Sejny, Olecko, GołdapWczoraj Panowie awizowalem to auto na załadunek, Jechało na rozladunek i dzisiaj na wieczór miał sie podstawic po raz drugi. Młody chłopak, czwórka dzieci Nie moge tego ogarnąć szok wielki [*]
RS Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2013 [*] Przykre to jest. Jakiś czas temu kumpel z firmy tez tak zginął. Wozili cement silosem. Kurde , cysterny chyba niełatwe do ogarniecia....
truckmaniac Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Witam mobile , Orientuje sie ktos czy możemy ze sobą w aucie wozić po Unii gaz łzawiący czy tam pieprzowy?? kumpla z firmy okradli w zeszlym miesiącu w Pl a w zeszłym tygodniu znowu następnemu kumplowi z firmy wyrwali w nocy klamkę w Valencii i to normalnie na pompie stał nocke.. tyle ma szczęścia że pasami był spięty od środka bo by mogło być nie dobrze.. a wiadomo ich może być kilku i co zrobisz.. Ja od lat wożę ze sobą gaz pieprzowy. Jest non stop na wierzchu i nigdy nikte się nie czepiał. We Francji normalnie na pompie można go kupić
Lu-Gi Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Witam mobile , Orientuje sie ktos czy możemy ze sobą w aucie wozić po Unii gaz łzawiący czy tam pieprzowy?? kumpla z firmy okradli w zeszlym miesiącu w Pl a w zeszłym tygodniu znowu następnemu kumplowi z firmy wyrwali w nocy klamkę w Valencii i to normalnie na pompie stał nocke.. tyle ma szczęścia że pasami był spięty od środka bo by mogło być nie dobrze.. a wiadomo ich może być kilku i co zrobisz.. Ja od lat wożę ze sobą gaz pieprzowy. Jest non stop na wierzchu i nigdy nikte się nie czepiał. We Francji normalnie na pompie można go kupić A własnie gnije weekend na pompie na Francji do godzinki wpadnie kumpel z firmy bo jak zawsze nie szło sie przez Paris przebić i do niedzieli
Steav Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Co do noży to się czepiają jeśli są pod ręką, tak jak kiedyś woziłem wsunięte pod stolik Ale gaz, pistolet hukowy nie powinno być problemu. Na każdej etykiecie pewnie pisze ,w których krajach są wymagane dodatkowe zezwolenia.
zychu Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 Może ktoś szuka ładnej, mocnej naczepy Naczepa plandeka KRONE SPD27 z Polski, sprzedaż, zakup, cena, RM3508 Cena do negocjacji
Gość Edyta Opublikowano 21 Maja 2013 Opublikowano 21 Maja 2013 pojechał i nawet nie zauważył ze czegoś brakuje
Rekomendowane odpowiedzi