demoralizator Opublikowano 6 Grudnia 2008 Opublikowano 6 Grudnia 2008 witam wszystkich obecnych i czekam na nieobecnych
loco87 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Szczała Zagralem sobie w jakeis najnowsze simcity i sie okazalo ze po tygodniu mojego burmistrzowania nastąpila epidemia susza braklo jedzenia ludzie zaczeli bumelowac nie mial kto pracowac zaciagnolem dlugi i....i niby nic tylko gralem z 5 razy od nowa i za kazdym razem to samo :wallbash: Musze opracowac jakąś strategie
slaweq Opublikowano 6 Grudnia 2008 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Rafał co tak szybko z tego piwka wrociles? :gwizdanie:
rafalekx Opublikowano 6 Grudnia 2008 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Rafał co tak szybko z tego piwka wrociles? :gwizdanie: A bo jutro (znaczy dzisiaj) muszę rano wstać I piwko słabe było [br]Dopisany: 07 Grudzień 2008, 00:37_________________________________________________jak wspomniałem trzeba rano wstać, więc BRANOC
marcin j Opublikowano 7 Grudnia 2008 Opublikowano 7 Grudnia 2008 o czuwacie?? [br]Dopisany: 07 Grudzień 2008, 23:17_________________________________________________Młody ty masz listwy s4 , gdzie kupowałeś???
Młody Opublikowano 7 Grudnia 2008 Opublikowano 7 Grudnia 2008 No ktoś musi :>[br]Dopisany: 07 Grudzień 2008, 23:18_________________________________________________Mam a kupiłem od "basen" za dobrą cenę mam już cały pakiet S4
rafalekx Opublikowano 10 Grudnia 2008 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Siema LRY Jak przygotowania do spota?
Kowi87 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Opublikowano 10 Grudnia 2008 A witaj LRA a patrzyłem ostatnio czy oby parking bedzie wolny w niedziele :gwizdanie: damy rade wolne wiec narazie nic nie stoi na przeszkodzie takiego brechta se zrobiłem
Rekomendowane odpowiedzi