zaldar Opublikowano 28 Maja 2016 Opublikowano 28 Maja 2016 Witam Jedyny serwis w którym się znają i można bez strachu zostawić auto mieści się na zabłudowskiej 41 Pozdrawiam
Makos_9507 Opublikowano 28 Maja 2016 Opublikowano 28 Maja 2016 O widzę panowie też z Białegostoku, w chwili wolnej będę musiał również oddać komuś by to sprawdzili mi, jeśli oddacie to w czyjeś ręce w białym to podzielcie się opinią, co u was było nie tak, jaki koszt itp Byłbym wdzięczny czy jest sens w ogóle oddawać
daro84.pl Opublikowano 11 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2016 Ile pokazuje Ci przepływka? U mnie 85 i zastanawiam się czy wymieniać czy jeszcze poiczekać
TomOskroba Opublikowano 11 Czerwca 2016 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Ile pokazuje Ci przepływka? U mnie 85 i zastanawiam się czy wymieniać czy jeszcze poiczekać a czyściłeś ?
zaldar Opublikowano 11 Czerwca 2016 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Witam Ten serwis tani nie jest ale bankowo będziesz miał zrobione dobrze i nie zapłacisz za coś co nie było wymieniane co u nas jest bardzo częstym zjawiskiem, ja tam serwisowałem swoje 2 passaty i teraz w audicy wymieniałem wariator zero problemów a nie jak u innych po pare razy jeżdzić i reklamować i oczywiście winnego nie ma Pozdrawiam
daro84.pl Opublikowano 11 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2016 Ile pokazuje Ci przepływka? U mnie 85 i zastanawiam się czy wymieniać czy jeszcze poiczekać a czyściłeś ? Czyściłem 2 lata temu
TomOskroba Opublikowano 12 Czerwca 2016 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Ile pokazuje Ci przepływka? U mnie 85 i zastanawiam się czy wymieniać czy jeszcze poiczekać a czyściłeś ? Czyściłem 2 lata temu oj mordeczko po 2 latach przeczyścił bym znowu, i podejmował decyzje kupna jak czyszczenie nic nie da
daro84.pl Opublikowano 12 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2016 Chyba tak zrobię. Jakiś specjalny środek do tego polecasz czy benzyna estrakcyjna wystarczy?
Makos_9507 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Opublikowano 12 Czerwca 2016 zrobione.miałem jakas nieszczelność w gruszce.samochod postawiłem tam gdzie doradził kolega ZALDAR .widac chłop ma pojęcia o naszych altkach ..troszkę pogadaliśmy o tym motorze wiec polecam ale ceny jak na moje oko KOSMOS...coż no ale cos za cos ;)Na dniach wymienie jeszcze przepływke i zobaczymy jak teraz się zbierać biedzie mam nadzieje ze lepiej bo właśnie ten Pan z serwisu powiedział ze jeszcze przepływka do wymiany.Podmieniał na swoja sprawna i powiedział ze inna jazda . już nie mogę się doczekać Można wiedzieć ile zapłaciłeś za taki interes? Sam jestem z Białego i mam podobne problemy
Deyv92 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Opublikowano 13 Czerwca 2016 panowie ile kosztuje nowa przeplywka ?
Kozacz Opublikowano 22 Września 2016 Opublikowano 22 Września 2016 panowie pytanie głupie ale jednak, membrana znajduje się w kierownicy powietrza czy tej gruszce na dole ? dziś sprawdziłem i zero ruchu dźwigni i czytając to forum chcę wiedzieć co kupić choć jutro siąde i posprawdzam przewody
TomOskroba Opublikowano 22 Września 2016 Opublikowano 22 Września 2016 w gruszce, mam ten sam problem jutro zabieram się do sprawdzania po pracy... kolega świetnie to opisał krok po kroku w tym temacie. przedostatni post. http://a4-klub.pl/index.php?/topic/136244-b6-alt-zespol-napedu-regulacji-kierownica-powietrza/
tomek25 Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 Witam posiadam taka gruszke na sprzedaż jakby ktoś był zainteresowany.
Makos_9507 Opublikowano 9 Października 2016 Opublikowano 9 Października 2016 Panowie a czy te węże od podciśnienia idące od gruszki mają jakiś numer? Czy są to po prostu węże od podciśnienia? Mam 1 dziurawy i chciałbym wymienić i zastanawiam się na jakie. Czy to po prostu może być zwykły gumowy wężyk?
audiabk Opublikowano 9 Października 2016 Opublikowano 9 Października 2016 Może być zwykły czarny do paliwa, ja kupiłem taki na metry i jest pokryty materiałem tak jak fabryczny.
xsebo1 Opublikowano 9 Października 2016 Opublikowano 9 Października 2016 Nawet w serwisie kupujesz na metry, ściągasz i w każdym sklepie motoryzacyjnym kupujesz też na metry tylko taniej Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka
Makos_9507 Opublikowano 10 Października 2016 Opublikowano 10 Października 2016 No dobra a wiecie jakie mogą być wymiary tych wężyków?
Rekomendowane odpowiedzi