krolu Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 ijeeeeeeeeszcze błąd na proformie, zaraz będą nazisci z Krosna wydzwaniać, że chcą swój towar a tu on jeszcze w Chinach nie wyprodukowany jest, cuuuuuuuuuudowny dzień :wallbash:
M@rk Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Witam juz prawie po świętach. Takie szybkie pytanie do Was bo zmieniam felgi u siebie i mam 2 typy ale nie wiem w końcu na które sie zdecydować i jaki rozmiar bo są dwa do wyboru 225/45 R17 lub 225/40 R18 1 2 Do tego bedzie gleba -30mm na sprężynach H&R lub Eibacha ja jestem za pozycja nr. 2 [br]Dopisany: 14 Kwiecień 2009, 10:29_________________________________________________ Mandat dostałem wcześniej... hehe dobre dobre i tak każdy wie ze po filmie :P
krolu Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 ja jestem za pozycja nr. 2 [br]Dopisany: 14 Kwiecień 2009, 10:29_________________________________________________ Mandat dostałem wcześniej... hehe dobre dobre i tak każdy wie ze po filmie :P Po filmie to by mnie nie złapali :polew:
SoMeS Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 ja jechałem sobie fajnie drogą expresową a tu nagle znak że teren zabudowany mimo że żadnej chaty w pobliżu panowie którzy tak ładnie sobie lecieli za mną capneli mnie gdy było blisko 140 na blacie a dowodzik za postojówki i oświetlenie blach (dzisiaj to zmieniam )
M@rk Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 ja jechałem sobie fajnie drogą expresową a tu nagle znak że teren zabudowany mimo że żadnej chaty w pobliżu panowie którzy tak ładnie sobie lecieli za mną capneli mnie gdy było blisko 140 na blacie a dowodzik za postojówki i oświetlenie blach (dzisiaj to zmieniam ) to jakie miales te postojowki niebieskie ?
SoMeS Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 taaaa postojówy niebieskie :gwizdanie: dzisiaj zmienie na białe ledy i będzie spokój chociaż z tym... a dziś jeszcze i tak ściema przednich szybek
czester Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Witam panowie po przerwie swiatecznej :hi: 20 min czytania forum, ale sie udalo :> Witam Panowie , Jak tam nastroje w ten mokry poniedzialek ?? u mnie obleci - chodz musialem dzisiaj na roboty na 2h skoczyc odebrac Q7 - niestety koles ja zarysowal dosc mocniej i chyba moze zapomniec o kaucji 5tys PLN , heh , to ma prezenta na swieta , ja chociaz mialem mala nagrode ze tam musialem byc - i sie troche nia powozilem A dzisiaj jak na ironie temu dniu , niebawem na pustynie jade jakies foty porobic - > tylko czego , chyba pisaku hehe :gwizdanie: :> Pozdro ! Gdzie jedziesz na pustynie ? Witam juz prawie po świętach. Takie szybkie pytanie do Was bo zmieniam felgi u siebie i mam 2 typy ale nie wiem w końcu na które sie zdecydować i jaki rozmiar bo są dwa do wyboru 225/45 R17 lub 225/40 R18 1 2 Do tego bedzie gleba -30mm na sprężynach H&R lub Eibacha Majki zdecydowanie opcja nr.2 Mandat nie za prędkość, tylko za jazdę lewym pasem, mnie zatrzymali coś pogadałem i dostałem tylko za brak pasów u pasażera... ale bardziej mnie wkurw... ten brak koni w moim... i jeszcze jedna panna więc ogólnie dzien na :thumbdown: Krolu powiedz mi, po co jedzisz lewym pasem ? to nie Anglia ja jechałem sobie fajnie drogą expresową a tu nagle znak że teren zabudowany mimo że żadnej chaty w pobliżu panowie którzy tak ładnie sobie lecieli za mną capneli mnie gdy było blisko 140 na blacie a dowodzik za postojówki i oświetlenie blach (dzisiaj to zmieniam ) Ja jezdze juz poltora roku bez oswietlenia, i narazie nikt sie nie doczepil :>
miron78 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Majki tylko 18 i 225/40/18 Pany ja troche zarobiony jestem dzis i jutro więc czuwajcie tu [br]Dopisany: 14 Kwiecień 2009, 12:29_________________________________________________Krolu wiesz co jest fajne w Twojej sytuacji ( a czego nie bierzesz pod uwagę ) że przy zmianie autka jak kupisz cokolwiek z mocą 130-160 koni to będziesz mega zadowolony , rogal od ucha do ucha, radocha na długie miesiące i bedziesz miał świadomość jaką to zajebistą fure kupiłeś. Wszystko przez to , że bedziesz wstanie kupić furke za np. 25 tyś zł i przesiaśc się do furki o 100% większej mocy ( z 75 na 150 kucy ). Pomyśl kto z nas ma taką możliwość ? Ile ja musiałbym wywalić kasy żeby zmienic furę i mieć 100% więcej mocy niż teraz - zapewne nigdy tak nato nie patrzyłeś
kris_kilt Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Krolu wiesz co jest fajne w Twojej sytuacji ( a czego nie bierzesz pod uwagę ) że przy zmianie autka jak kupisz cokolwiek z mocą 130-160 koni to będziesz mega zadowolony , rogal od ucha do ucha, radocha na długie miesiące i bedziesz miał świadomość jaką to zajebistą fure kupiłeś. Wszystko przez to , że bedziesz wstanie kupić furke za np. 25 tyś zł i przesiaśc się do furki o 100% większej mocy ( z 75 na 150 kucy ). Pomyśl kto z nas ma taką możliwość ? Ile ja musiałbym wywalić kasy żeby zmienic furę i mieć 100% więcej mocy niż teraz - zapewne nigdy tak nato nie patrzyłeś -> swiete slowa miron!!Gdzie jedziesz na pustynie ? - > Pustynia Błędowska , fajna sprawa , jak ktos nie byl to polecam , a pozniej na Pogorie , ale jaki numer to niewiem , ale chyba IIIMajki - jesli chodzi o moj gust to tez bym wybral 2 , ale wiadomo o gustach sie nie dyskutuje :gwizdanie:
M@rk Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 taaaa postojówy niebieskie :gwizdanie: dzisiaj zmienie na białe ledy i będzie spokój chociaż z tym... a dziś jeszcze i tak ściema przednich szybek dlatego sie dziwie czemu przyczepili do postojowke przeciez to jest oczywiste ze tylko LED BIALY trzeba zakaldac
SoMeS Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 taaaa postojówy niebieskie :gwizdanie: dzisiaj zmienie na białe ledy i będzie spokój chociaż z tym... a dziś jeszcze i tak ściema przednich szybek dlatego sie dziwie czemu przyczepili do postojowke przeciez to jest oczywiste ze tylko LED BIALY trzeba zakaldac postojówki już wymienione jeszcze tylko oświetlenie tylnej blachy i na przegląd... ale to po obiedzie
krolu Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Majki tylko 18 i 225/40/18 Pany ja troche zarobiony jestem dzis i jutro więc czuwajcie tu [br]Dopisany: 14 Kwiecień 2009, 12:29_________________________________________________Krolu wiesz co jest fajne w Twojej sytuacji ( a czego nie bierzesz pod uwagę ) że przy zmianie autka jak kupisz cokolwiek z mocą 130-160 koni to będziesz mega zadowolony , rogal od ucha do ucha, radocha na długie miesiące i bedziesz miał świadomość jaką to zajebistą fure kupiłeś. Wszystko przez to , że bedziesz wstanie kupić furke za np. 25 tyś zł i przesiaśc się do furki o 100% większej mocy ( z 75 na 150 kucy ). Pomyśl kto z nas ma taką możliwość ? Ile ja musiałbym wywalić kasy żeby zmienic furę i mieć 100% więcej mocy niż teraz - zapewne nigdy tak nato nie patrzyłeś Wooooooo jak mowa, przyznaję racje... nigdy tak na to nie spojrzałem Ja zauważyłem w passacie większą moc, a senior wygodę i stwierdził, że w audi jest dużo ciszej...(bo on dzis jechał moim audi do pracy...) [br]Dopisany: 14 Kwiecień 2009, 14:36_________________________________________________jeden bajer mi tylko nie daje spokoju, sciszanie i zgłąśnianie radia w zależności od prędkości... muszę pogrzebać czy mozna coś takiego zrobić, tylko mam nie oryignalne radio...
sparki Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 [br]Dopisany: 14 Kwiecień 2009, 14:36_________________________________________________jeden bajer mi tylko nie daje spokoju, sciszanie i zgłąśnianie radia w zależności od prędkości... muszę pogrzebać czy mozna coś takiego zrobić, tylko mam nie oryignalne radio... tutaj masz troche materiału do podszkolenia http://studio24.prv.pl/ dla ułatwienia chodzi tutaj o sygnał GAL i jest to któryś z pinów w dużej kostce ISO, a radio nie musi być orginalne starczy że obsługuje tą opcje jak masz do niego instrukcje to tam poszukaj
Pelex Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Dlatego masz taki bajerek i jest to do wyłączenia. Ja mam taki sam bajerek ale niewiem jak on sie zowie jak oblukam to Ci napisze :> Kurcze Sparki mnie wyprzedził a tak wogóle jakie masz radio ?
krolu Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Tylko ja chce to włączyć bo w passacie bardzo mi się to podobało :gwizdanie:, a radio to mam (odpowiem jak blondynka) Sony... przyjdę do domu to sprawdzę, instrukcje mam na 100% bo radio sam kupowałem, turki mi wyciągli przy sprzedazy...
gregory Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Witam juz prawie po świętach. Takie szybkie pytanie do Was bo zmieniam felgi u siebie i mam 2 typy ale nie wiem w końcu na które sie zdecydować i jaki rozmiar bo są dwa do wyboru 225/45 R17 lub 225/40 R18 1 2 Do tego bedzie gleba -30mm na sprężynach H&R lub Eibacha Witam! po świętach. Majki opcja nr. 2 jest jak dla mnie fajniejsza Ta pierwsza jest jakaś......, hhmmmm chińska :>
MAJKI Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 ok dzieki, jednak padł wybór na nr2, w opcji 225/40/R18 i zawieszenie eibach pro kit -30. Teraz tylko czekam na czesci i bede składał bolid
krolu Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Do piątku dasz rade? :naughty: :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi