Mishells Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 wow, pięknie zrobiona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_91 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 235/30 R20. Macie szybkie VT na zajawke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 bedzie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_91 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Takie tam zimowe szybkie pstryki. Cos tam dzialalem z tylna dokladka ale nie jest tak jak chcialem. Trzeba odkladac na S-line lub S4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zieluu Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Takie tam zimowe szybkie pstryki. Cos tam dzialalem z tylna dokladka ale nie jest tak jak chcialem. Trzeba odkladac na S-line lub S4. Widzi mi się ta "dokładka dokładki" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_91 Opublikowano 23 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 (edytowane) Odgrzeje troszke kotleta. Wpadla dokladka s-line na przod. Zostalo polakierowac calosc. I cos tam pomierzylem felgi. Na foto 10j et32. Docelowo bedzie et30 i zrolowane nadkole. Edytowane 23 Marca 2016 przez kristof91 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorski3 Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Będę wypatrywał na ulicach K-K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałA4 Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 o Panie ........... ależ to będzie się kręcić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_23 Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Będę wypatrywał na ulicach K-K Krzysztof czarny Avant na ramkach to ty ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bTk^ Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Koła już założone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_91 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Jeszcze nie. Mysle ze do 2 tygodni bedzie juz na gotowo z polakierowanym zderzakiem. Musze stoczyc dystanse jeszcze i dorobic odboje z PU. W tym tygodniu felgi dostana zabezpiecznie powloka. Koła już na aucie.Finalnie wyszło: Przód: 20x10J et35 opona 225/30. Tył: 20x10J et45 ( będzie et40) opona 225/30, ale muszą wpaść odboje na tył z poliuretanu. Zostały też odświeżone przednie zaciski. Całość umyta i zabezpieczona. Jakieś tam kilka fotek jak to ogólnie wyszło. Docelowo przód pójdzie w dół o 0,5cm, z tyłem też trzeba będzie powalczyć, żeby było tak jak chce. Jak się pomaluje zderzak to wpadnie dokładka z cupry jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 (edytowane) Widziałem już w internetach Uważaj na koleiny, bo szkoda rantów w felgach. Obowiązkowo następny plan musisz wprowadzić zmiane hamowni Edytowane 17 Kwietnia 2016 przez MAT1000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_23 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Krzysztof jak już mówiłem pisałem miazga jest BRAVO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesik18 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Kocur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Czemu z tyłu hamulce zdemontowałeś? Jest dobrze, trzeba obadać na żywo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_91 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Czy ja wiem czy az tak bardzo pieje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 dobre! jakaś fotka na kwiecień? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 jest sztos wyślij fote do kalendarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Elegancja Francja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1chal_p Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Przezacność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi