Fazii Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 2 godziny temu, przemciotorun napisał(a): spoko, pytam bo trochę gratów tez przerzuciłeś Szukasz głośników bose bo nie masz i chcesz założyć czy też twoje charczą? We Wrześni jest były konstruktor z Tonsila. Jak charczą to naprawia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 2 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 W dniu 31.01.2023 o 20:32, Fazii napisał(a): Szukasz głośników bose bo nie masz i chcesz założyć czy też twoje charczą? We Wrześni jest były konstruktor z Tonsila. Jak charczą to naprawia. szukam żeby założyć, mój nie nadawał się do niczego.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 12 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2023 Miało być 3-4tyg, wyszło pół roku, no ale są zrobione, co prawda jeszcze do mnie nie dotarły, no ale... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 12 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2023 tys pikne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
longer_xd Opublikowano 13 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2023 Dobrze to wygląda Strasznie ubolewam, że pokarano B5 tak małymi głośnikami z przodu, ale jak widać dla chcącego nic trudnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 16 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 Noi było by na tyle z modów, ostatnia rzecz we wnętrzu którą w tym roku robie, bądź i w ogóle robie Przydało by sie jeszcze tym samym materiałem okleić tapicerkę schowka, na zdjeciu wydaje sie inny, ale w rzeczywisotosci ta róznica mocno zanika. Głosnik przykręcony do boczka, sam głosnik siedzi na 5cm dystansie MDF i chyba ta kwestia zadycydowała o poprawie basu, teraz zaczeło naprawde ładnie grać w stosunku do głosnika montowanego w drzwi. Boczek jest stety niestety skrecony od dołu na wkręty, ale bez 2 uchwytów nie da sie inaczej. Dzięki temu nie pracuje tapicerka. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 17 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2023 Świetlnie to teraz wygląda 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 17 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2023 Taką wisienką na torcie było by jakieś lepsze koło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 17 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2023 To prawda, koło tutaj można by zmienić, ale teraz 3tlg kosztuje za dużo, a mnie znowu jedynie ranty robią, jakoś nie widze tego auta na typowym conclave w nowoczesnych kształtach. Nie mam jakos parcia nawet na zmianę, bo za jakieś oklepane dzisiaj zwyklaki nowe trzeba połozyć conajmniej 6tys. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 28 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Pierwszy zlot w tym roku Dokładka z przodu do malowania, urobiłem ją na garbie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterA4 Opublikowano 30 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2023 właściciele zglebionych fur się nawet nie doczepią bo znają te tematy 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 16 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaveLove Opublikowano 17 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 Kurde, czy to jeszcze b5?😮 Szacun za OGROM włożonej pracy. Mam nadzieję, że kiedyś będę miał okazję zobaczyć na żywo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekiel 13 Opublikowano 17 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 Zacny projekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian__ Opublikowano 17 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 Jak dla mnie bomba ale brakuje trochę chromowanych kratek nawiewu 😃 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4b6quattro Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Tak zmodzonego b5 to jeszcze nie widziałem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Niedziela spędzona na carslovers 2k23 w Ciechanowie. Fajny zlocik noi taką to fotkę znalazłem u Jagodowego, jednego zp rowadzących imprezę, wstyd sie przyznać ale chłopa nie poznałem, nawet nie wiedziałem ze on porusza sie B5 Trasa na spokojnie, spalanie 6,4l 200km w jedną strone, na powrocie odezwało sie przednie łozysko z prawej strony. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterA4 Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Ta czerwona nawet się prezentuje na żywo nie mówię nawet o twojej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2023 (edytowane) Edytowane 16 Sierpnia 2023 przez Kowi87 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Kolejna porcja fot z internetów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi