paput Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 kowi szukałes na swapa to masz :gwizdanie: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=187388.0 no Kowi tylko pogadac i brać bude masz pod Q to bedzie mega nie ma hajsu na swapy wiec nie porywam sie narazie, ale z czasem kto wieNarazie musze rozkminic instalacje tych lamp nie wiesz jak lampy włozyć nie jak włożyć tylko jak to wszystko do kupy podłaczyć ale w czym masz prloblem? w nowych lampach mogą dekielki mieć inny rozstaw pinów i tyle przekładasz swoje i śmigasz
Kowi87 Opublikowano 17 Lutego 2011 Autor Opublikowano 17 Lutego 2011 kowi szukałes na swapa to masz :gwizdanie: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=187388.0 no Kowi tylko pogadac i brać bude masz pod Q to bedzie mega nie ma hajsu na swapy wiec nie porywam sie narazie, ale z czasem kto wieNarazie musze rozkminic instalacje tych lamp nie wiesz jak lampy włozyć nie jak włożyć tylko jak to wszystko do kupy podłaczyć ale w czym masz prloblem? w nowych lampach mogą dekielki mieć inny rozstaw pinów i tyle przekładasz swoje i śmigasz z tym czekam na tutorial od gwertego
Gwerty Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 jutro pewnei zrobie foto story, z rezania bixów z lampami do jazdy dziennej , musze tylko sie zebrac w sobie.
Kowi87 Opublikowano 18 Lutego 2011 Autor Opublikowano 18 Lutego 2011 jutro pewnei zrobie foto story, z rezania bixów z lampami do jazdy dziennej , musze tylko sie zebrac w sobie. to czekam jeszcze mi żarówki ledowe nie przyszły to i tak narazie nie ruszam
mrogal Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 Kowi interior http://www.wheel-whores.com/forum/viewtopic.php?f=43&t=20864
Kowi87 Opublikowano 23 Lutego 2011 Autor Opublikowano 23 Lutego 2011 Kowi interior http://www.wheel-whores.com/forum/viewtopic.php?f=43&t=20864 ja bym walnął kratke ale w innych odcieniach ale nie namawiaj mnie narazie, bo jeszcze nic nie zrobiłem z tego co juz zgromadziłem :gwizdanie: żarówy doszły
Kowi87 Opublikowano 23 Lutego 2011 Autor Opublikowano 23 Lutego 2011 Kowi, a lampiony kiedy ogarniesz? Juz mam wszystko, tylko teraz znaleźć magika-elektryka który mi to podłączy, chodzi o instalke do dziennych
soolek Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 Kowi, a lampiony kiedy ogarniesz? Juz mam wszystko, tylko teraz znaleźć magika-elektryka który mi to podłączy, chodzi o instalke do dziennych No to dawaj, dawaj, bo mój może zaraz oślepnąć
Kowi87 Opublikowano 23 Lutego 2011 Autor Opublikowano 23 Lutego 2011 Kowi, a lampiony kiedy ogarniesz? Juz mam wszystko, tylko teraz znaleźć magika-elektryka który mi to podłączy, chodzi o instalke do dziennych No to dawaj, dawaj, bo mój może zaraz oślepnąć tylko wiesz że to idzie bez silniczków i prawdopodbnie jednego dekielka nie będe miał no ale moze uda mi sie wykombinowac, te co mam w tych lampach obecnych są podciete pod HIDa i zostaja u mnie ale moze cos wynajde
soolek Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 Kowi, a lampiony kiedy ogarniesz? Juz mam wszystko, tylko teraz znaleźć magika-elektryka który mi to podłączy, chodzi o instalke do dziennych No to dawaj, dawaj, bo mój może zaraz oślepnąć tylko wiesz że to idzie bez silniczków i prawdopodbnie jednego dekielka nie będe miał no ale moze uda mi sie wykombinowac, te co mam w tych lampach obecnych są podciete pod HIDa i zostaja u mnie ale moze cos wynajde Silniczki już mam, więc no problem. Ale dekielek to by się przydał - poszperaj w swoim garage. Możę znajdziesz
Kowi87 Opublikowano 24 Lutego 2011 Autor Opublikowano 24 Lutego 2011 Paaaany co sądzicie o pełnej feldze
mrogal Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Paaaany co sądzicie o pełnej feldze wyjeb ten hakkkk kkkkkkkórwaaaaa :wallbash: :wallbash: :wallbash:
Kowi87 Opublikowano 24 Lutego 2011 Autor Opublikowano 24 Lutego 2011 Paaaany co sądzicie o pełnej feldze wyjeb ten hakkkk kkkkkkkórwaaaaa :wallbash: :wallbash: :wallbash: czasem sie przydaje
mrogal Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Paaaany co sądzicie o pełnej feldze wyjeb ten hakkkk kkkkkkkórwaaaaa :wallbash: :wallbash: :wallbash: czasem sie przydaje zeby fotke spierdloic na przyklad :gwizdanie:
Iverson Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 fela ok ale te 10cm prześwitu -----no coś byś musiał z tym zrobić
Pucek Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 były chlapacze, jest hak moim zdaniem, fela dobra przy dobrej glebie, nawet lepiej będzie wyglądać od tych avusów 17stek
Kowi87 Opublikowano 24 Lutego 2011 Autor Opublikowano 24 Lutego 2011 na zimę ta fela ujdzie bedzie na lato
Rekomendowane odpowiedzi