puertoss Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 Kowi nowy czujnik ABS wymieniasz i po sprawie... koszty nie są wysokie
Kowi87 Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Opublikowano 6 Maja 2011 Kowi nowy czujnik ABS wymieniasz i po sprawie... koszty nie są wysokie Mi to wygląda raczej na wiązke niz sam czujnik Jak by czujnik był j**niety to nie miał bym ABSu a dzisiaj aż z ciekawosci sprawdzałem potrzęsło butem wiec jest OK Ten przewód to jest ten numer 2 Uploaded with ImageShack.us
puertoss Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 masz czujnik ABS od niego idzie wiązka łączy sie z wiazką od zużycia klocków i idzie dalej wszystko razem do dziury w nadkolu i tam w środeczku masz dwie wtyczki.... a cała wiązka jest w komplecie z czujnikiem ostatnio wymieniałem lewy czujnik z przodu to miałem wszystko na stole [br]Dopisany: 06 Maj 2011, 22:40_________________________________________________P.S. jakie masz ładne tarcze????
Pucek Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 a wtyczka do odłączenia czujnika abs jest za zaślepką w nadkolu, wiem bo sam tak dałem ciała
puertoss Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 a wtyczka do odłączenia czujnika abs jest za zaślepką w nadkolu, wiem bo sam tak dałem ciała dokładnie A co do tego nr 2 na ETCE Kowi to i owszem ale jak nie masz czujników zużycia Ty masz tą wersje wyżej
Kowi87 Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Opublikowano 6 Maja 2011 Zaraz to co chcecie powiedziec, że jak kupie ten czujnik ABS to dostane tą własnie wiązke
krzysiek23 Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 Zaraz to co chcecie powiedziec, że jak kupie ten czujnik ABS to dostane tą własnie wiązke niestety ale tak zobacz tu http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=63269.0;highlight=wymiana+czujnika+abs ost.zdjecie czujnik z wiazka na czerwonym pudelku
Kowi87 Opublikowano 7 Maja 2011 Autor Opublikowano 7 Maja 2011 Zaraz to co chcecie powiedziec, że jak kupie ten czujnik ABS to dostane tą własnie wiązke niestety ale tak zobacz tu http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=63269.0;highlight=wymiana+czujnika+abs ost.zdjecie czujnik z wiazka na czerwonym pudelku dzięki krzysiek, widze temat nie jest cięzki tylko ostatnio pogrązam sie w kosztach musze na dniach złożyć zamówienie na pare tulejek i śrubek tylnej zawiechy, bo problem ze zbierznością Części tylnego zawieszenia w Q Ceny u gajosa 8D0 505 171 - 4szt - 61zł/szt 8D0 505 185 A - 2szt - 61zł/szt 8A0 505 172 B - 1szt - 101zł/szt 8A0 501 387 C - 2szt - 32zł/szt 8A0 501 385 A - 2szt - 4,6zł/szt Ale po tym tylna zawiecha będzie cała jak nowa :gwizdanie:
krzysiek23 Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 Zaraz to co chcecie powiedziec, że jak kupie ten czujnik ABS to dostane tą własnie wiązke niestety ale tak zobacz tu http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=63269.0;highlight=wymiana+czujnika+abs ost.zdjecie czujnik z wiazka na czerwonym pudelku dzięki krzysiek, widze temat nie jest cięzki tylko ostatnio pogrązam sie w kosztach musze na dniach złożyć zamówienie na pare tulejek i śrubek tylnej zawiechy, bo problem ze zbierznością Części tylnego zawieszenia w Q Ceny u gajosa 8D0 505 171 - 4szt - 61zł/szt 8D0 505 185 A - 2szt - 61zł/szt 8A0 505 172 B - 1szt - 101zł/szt 8A0 501 387 C - 2szt - 32zł/szt 8A0 501 385 A - 2szt - 4,6zł/szt Ale po tym tylna zawiecha będzie cała jak nowa :gwizdanie: nie ma tragedi w porownaniu do przodu za ori czesci
Kowi87 Opublikowano 7 Maja 2011 Autor Opublikowano 7 Maja 2011 no nie ale gdyby robić kompletnie to też wychodzi z tysiak, jedna strone już zrobiłem tzn wahacze górne teraz odezwał sie dół, to postanowiłem wszystko zrobić zeby nie zaglądać tu już długo w sumie w tylnym zawieszeniu wymienia sie tylko tuleje i śruby mimośrodowe + dwa drązki regulacyjne, tylko tych tulei troche jest
krzysiek23 Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 no jest sam obejzalem zawias i troche tego jest ale wole dolozyc ten tysiak,zrobic wszystko,i cieszyc sie zima ze auto mi podjezdza pod kazda gorke :>
puertoss Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 Zaraz to co chcecie powiedziec, że jak kupie ten czujnik ABS to dostane tą własnie wiązke niestety ale tak zobacz tu http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=63269.0;highlight=wymiana+czujnika+abs ost.zdjecie czujnik z wiazka na czerwonym pudelku dokładnie tej firmy AUTLOG mam w dobrej cenie tylko w tym watku jest nie przygotowany pod czujnik zuzycia klocków[br]Dopisany: 07 Maj 2011, 17:05_________________________________________________łoooo taki oooo....
krzysiek23 Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 tak bo to auto 97r.bez czujnikow zuzycia,a KOWI ma juz polifta z czujnikami
Kowi87 Opublikowano 7 Maja 2011 Autor Opublikowano 7 Maja 2011 Zaraz to co chcecie powiedziec, że jak kupie ten czujnik ABS to dostane tą własnie wiązke niestety ale tak zobacz tu http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=63269.0;highlight=wymiana+czujnika+abs ost.zdjecie czujnik z wiazka na czerwonym pudelku dokładnie tej firmy AUTLOG mam w dobrej cenie tylko w tym watku jest nie przygotowany pod czujnik zuzycia klocków[br]Dopisany: 07 Maj 2011, 17:05_________________________________________________łoooo taki oooo.... o to coś do mnie pasuje daj na na pw cene
Pucek Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 Krzysiek, z tyłu nie ma czujników zużycia, przynajmniej ja nie mam w polifcie, a wymieniałem ten sam kabel z czujnikiem, koszt jakoś 120 zł
Dev Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 Krzysiek, z tyłu nie ma czujników zużycia, przynajmniej ja nie mam w polifcie, a wymieniałem ten sam kabel z czujnikiem, koszt jakoś 120 zł czujniki były w S4 i RS4 a na przodzie były od poczatku istnienia A4-ki oczywiscie nie kazda miała
krzysiek23 Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 Krzysiek, z tyłu nie ma czujników zużycia, przynajmniej ja nie mam w polifcie, a wymieniałem ten sam kabel z czujnikiem, koszt jakoś 120 zł czujniki były w S4 i RS4 a na przodzie były od poczatku istnienia A4-ki oczywiscie nie kazda miała ja w swojej nie mam czujnika zuzycia klockow,ta fotorelacja byla wlasnie z wymiany czujnika ABS z przodu
Dev Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 soorrry, zły wkleiłem cytat oczywiscie chodziło mi o czujnik zuzycia klocka
rafalekx Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 A ten znowu płacze bo ma jakiś problem Pokaż te fajki A VT spoko
Kowi87 Opublikowano 9 Maja 2011 Autor Opublikowano 9 Maja 2011 A ten znowu płacze bo ma jakiś problem Pokaż te fajki A VT spoko Myślałem że to gorsza sprawa, jak usłyszałem wiazka do wymiany ale temat juz ogarnięty dzisiaj składam zamówienie na cześci Zapas sie przydał w sobote kapcia złapałem, jak by nie to że felga identyczna w zapasie to bym stał do dzisiaj :gwizdanie: a fotka fajek będzie jak zrobie
Rekomendowane odpowiedzi