michal-oracz Opublikowano 27 Lipca 2013 Opublikowano 27 Lipca 2013 Ja powiem tak widziałem go na żywo w kielcach na tuning show jest super i szacun na nosba
Tposejdon Opublikowano 28 Lipca 2013 Opublikowano 28 Lipca 2013 Siema.. Puściłem Ci info na PW w sprawie tematu 2,7 bita
Buba Opublikowano 29 Lipca 2013 Opublikowano 29 Lipca 2013 Oglądałem kilka relacji z DUB IT i nigdzie się nie załapała. kurfa jakiegoś paska na bentleyach pokazali
quadysz Opublikowano 29 Lipca 2013 Opublikowano 29 Lipca 2013 Silnik bedzie wystawal tak samo jak w rs6 a jak pokombinuje to go deko cofne bo jest gdzie chyba ze gra nie bedzie warta swieczki ... Silnik np R4 FSI czy TDI ma rozrzad z przodu co automatycznie go deko wypycha a buh ma z tylu landuchy i generalnie wystaje do przodu kilka cm wiecej niz R4. Jak mowie mozliwe ze uda sie go wepchnac deko glebiej w komore ale to wyjdzie przy przymiarkach za jakis czas. Do mordy FL potrzebna maska , zderzak , lampy , mocowania lamp i klipsy blotnika na dole , blotniki przed FL sa takie same, zrobilem na pasie przed FL ale deko nie bangla wiec ciul wie czy moze zostac czy tez do zmiany. no i dodatkowo tak jak pokazywales, amory maja mocowanie daleko dalej z przodu niz B5 czy B6/7, tazke mysle ze bedzie skrecal duzo lepiej niz stary bialas
Kali S4 Opublikowano 31 Lipca 2013 Opublikowano 31 Lipca 2013 Oglądałem kilka relacji z DUB IT i nigdzie się nie załapała. kurfa jakiegoś paska na bentleyach pokazali gdzieś tam "mignęła" przelotem:wink: nie doczytałem , białas B6/B7 sprzedany?
melman_zyrafa Opublikowano 31 Lipca 2013 Opublikowano 31 Lipca 2013 To prawda czy ploty, że V10TT lubi wypluć korbę? Ciekaw jestem efektu- z tym motorem po dobrej kuracji będzie G.R.U.B.O.
Buba Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 To prawda czy ploty, że V10TT lubi wypluć korbę?Ciekaw jestem efektu- z tym motorem po dobrej kuracji będzie G.R.U.B.O. te 8XX i 9XX i 1k latają na seryjnym silniku i nie mają lekko ale korby są na swoim miejscu:wink:
melman_zyrafa Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 To prawda czy ploty, że V10TT lubi wypluć korbę?Ciekaw jestem efektu- z tym motorem po dobrej kuracji będzie G.R.U.B.O. te 8XX i 9XX i 1k latają na seryjnym silniku i nie mają lekko ale korby są na swoim miejscu:wink: I tego się trzymajmy
Nosb Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Tez pierwsze slysze Ale kto wie... Kazdy lubi wypluc korbe jak nie ma oleju ) No fotek faktycznie malo na tych relacjach uznali chyba ze "zwykle" seryjne A5 z gleba i kolem i nic wiecej nie dotkniete Zreszta na samym dubit pytali czy auto nowka a ulep w ch%j Tak Kali : białas zmienic wlasciciela. Obecnie przebywa pod warszawa w okolicach piaseczna Dzisiaj doszlo mi AMI od Grzeska To 2g to nawet mp3 nie ma a ono mi do szczescia potrzebne. Na dniach jak troche ogarne robote beda pierwsze przymiarki v10 bo juz mnie skreca
Buba Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 DUBit Tuning Festival 21-22 lipiec 2013 - relacja video | by H-szyk | blog.venom24.pl - YouTube
artua2 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 hej nosb masz full skrzynkę bo pisałem w sprawie licznika do 2.0tdi
Wandej Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 AUDI A5 S5 RS5 cały na częsci !!!! RS 5 (3514720139) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
czaki22 Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 2 g spokojnie czyta mp3 tylko zalezy jaka masz zmianirke cd or mp3 sprawdz sobie ---------- Post dopisany at 12:21 ---------- Poprzedni post napisany at 12:18 ---------- tylko pamietaj maja blokade cp ale grzanek to ogarnia juz:)
OGr Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 No nie no. Przebił sam siebie :-) Naciapane z sedesu ...
SebaMC Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 Projekt jeszcze żyje, czy rezasz już C7?
kasku22 Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 żyje i jest na dobrej drodze dzisiaj przytargał fajne graty z darłowa
kasku22 Opublikowano 12 Listopada 2013 Opublikowano 12 Listopada 2013 zwykłe przecie ma wiec tak jak piszesz
Rekomendowane odpowiedzi