duffy Opublikowano 22 Lutego 2014 Autor Opublikowano 22 Lutego 2014 coś tam odświeżę, chciałem zakładać nowy temat ale jednak większość tego auta pozostanie więc będę sobie kontynuował pisanie tutaj żeby była jako taka historia jak na razie w budzie rs wspawana nowa wnęka koła zapasowego i to tyle, czekam aż kuba znajdzie czas i miejsce żeby ją do niego wepchnąć. W międzyczasie zbieram jakieś tam części. felgi oddane do malowania odbieram w nowym tygodniu, kolory jednak jak na tym foto: zaciski czerwone są już z ładną naklejką, wlepki bbs na rancik zamawiam za chwilkę, dekle jako że to większy wydatek który jednak może poczekać, wpadną może do końca sezonu, wiem jedno, będą na pewno czerwone od czornego odkupiłem 2 sztuki dystansów 20mm z przodu et będzie o 5 mm mniejsze jak w serii, a tyłu planuję dać koła 10mm szerzej niż w fabryce, jeśli ktoś ma na handel 25mm, przykręcane dystanse to chętnie odkupię wczoraj odebrałem opony, szerokość jak w seryjnym rs4, z tym że niższe i o cal większe, trochę tej gumy jest (toyo proxess t1 sport) w związku z tym, że auto będzei praktycznie całe rozebrane i wyjedzie silnik udalo się uciułać trochę grosza i dogadać z maxem w skutek czego kolejne graty do spiżarni- 2x K04 z rs4 (czekam na wyspawanie rur dolotowych) i fabrycznie nowa, środkowa kratka w przedni zderzak kratkę będę potrzebował jeszcze jedną, stało się tak a nie inaczej, nie dogadałem się z kolegą na innym forum i zostaje fmic ten który jest zamiast coolerów z rs a żeby jak najmniej go zasłonić zderzak będzie poharatany tak jak tu: dokupione też nowe przewowdy w oplocie na przód, stare niestety nie pasują ale się sprzeda i jakaś kasa będzie nie mogłem znaleźć wentylków bbs więc wziąłem ori z porsche, będą pasowały do zacisków po zimie odezwało się łożysko w tylnym kole, we wtorek wymiana a w przyszłym tygodniu wymiana tulei tylnego zawieszenia na poliuretan, zobaczymy jak się na tym lata bo teraz zawieszenie do mnie puka żeby je ogarnąć dokupiłem też świeży filtr paliwa, łatwiej go będzie wymianić kiedy bak będzie na ziemi, w późniejszym czasie jeszcze wydajniejsza pompa paliwa(rs4 albo bosch 040) oraz wtryski 440cc i strojenie ale to już najwcześniej po wakacjach a najpewniej dopiero jesienią z innych lecz jeszcze dalszych planów wnętrze robi wyjazd i mają byc tylko dwa fotele recaro pole position lusterka w carbon i dopieszczanie i gonienie pod względem mocy seryjnego rs4
MaxsteRR Opublikowano 22 Lutego 2014 Opublikowano 22 Lutego 2014 Kawał historii się tu tworzy Lepszy tasiemiec niż Moda na sukces
Hesik Opublikowano 22 Lutego 2014 Opublikowano 22 Lutego 2014 Fajnie fajnie czekany na kolejne update i jakieś foty
y0p5 Opublikowano 22 Lutego 2014 Opublikowano 22 Lutego 2014 Ta felga jest za waska na 255 225/35 na 19x8,5 jest opona rowno bez naciagu. To przy 255/30 bedzie wyciag ?
Kowi87 Opublikowano 22 Lutego 2014 Opublikowano 22 Lutego 2014 duffy nie lubi naciagu, lubi rozciagi, balony:grin:
Michał Opublikowano 22 Lutego 2014 Opublikowano 22 Lutego 2014 ja tam jednak wciąż się upieram że za duży balon:tongue4: lekki naciąg na CH robi dobrze:whistling:
MaxsteRR Opublikowano 22 Lutego 2014 Opublikowano 22 Lutego 2014 ja tam jednak wciąż się upieram że za duży balon:tongue4:lekki naciąg na CH robi dobrze:whistling: http://farm4.staticflickr.com/3746/12646736944_321b1dae8b_b.jpg Schludnie i w granicach rozsądku
duffy Opublikowano 22 Lutego 2014 Autor Opublikowano 22 Lutego 2014 z tym że te na foto są sporo szersze ja nie mam nic specjalnie do naciągów ale nie widzi mi się opona 215 w b5, w 18 calach jeszcze znośnie ale w 19 już jest pokraka patrząc od tyłu 255 naciągnięte na 10,5 cala może być, na ten sezon zostaną takie felgi jakie są balona jakiegoś wielkiego nie będzie, na foto jest 20" ale to nie ma znaczenia
szafa Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 Duffy ladnie lecisz z tematem 3mam kciuki zeby wszystko poszlo gladko
duffy Opublikowano 26 Lutego 2014 Autor Opublikowano 26 Lutego 2014 poskładałem koła dla mnie kox, wygląda to koło znacznie masywniej z taką oponą
Frimuś Opublikowano 26 Lutego 2014 Opublikowano 26 Lutego 2014 poskładałem koła dla mnie kox, wygląda to koło znacznie masywniej z taką oponą http://s8.postimg.org/5man6ecnl/WP_20140226_001.jpg http://s8.postimg.org/6ajhpcbdd/WP_20140226_002.jpg http://s8.postimg.org/84wc72ydt/WP_20140226_012.jpg http://s8.postimg.org/4zgbum55d/WP_20140226_004.jpg ładnie sie zgrało
Hesik Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 Czekany na efekt spawaj szpachluj dzialaj
duffy Opublikowano 8 Marca 2014 Autor Opublikowano 8 Marca 2014 szpachli unikam coś tam się znowu nazbierało- kilka krążków na przód: 345x32 i dwa dystanse 20mm nie wiem co czorny robił z jednym że go tak zmolestował coś na tył- zamiast poliuretanów jednak komplet ori gum ale pod stabilizatory wrzucę poli potrzebuję jeszcze skompletować dolot pod k04 i wszystko co niezbędne żeby go przełożyć będę już miał :kox:
duffy Opublikowano 15 Marca 2014 Autor Opublikowano 15 Marca 2014 w przyszły weekend zaczynamy demolkę jednego auta i zaczynamy działać z szeroką budą :kox: tym czasem kolejne fanty jadą:
Rekomendowane odpowiedzi