Dev Opublikowano 5 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 jest tak jak pisze Pioteros 12 X 2 4 X 1 6 X 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Pioteros i ty masz te 12ki mam rozumieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 tak tylko firmy Corteco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 nic nie ruszyło:facepalm: dzisiaj sie tam przyjrze temu co mi potrzeba by to rozkręcica tak w ogóle V8 do rozbiórki Audi V8 100 s6 a6 s2 s4 3.6 Quattro cześci rozbiurka dawca 5000 Turek ? Tablica.pl Tosz to kumpla V8 hehe ktoś już dyfer zabrał przyznać się kto ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraker Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 tak tylko firmy Corteco A uszczelniacz, zimering dyfra na wale? Ostatnio u siebie wymieniałem i kupowałem w ASO. Szukałem w necie i po sklepach. Twierdzili, że tylko w ASO. Kosztował ok. 260 PLN więc nie mało. To prawda? A wyciągnięcie dyfra bez kanału to pikuś. Dwa lewarki typu piesek, trochę klapek i kołków i jazda. Tylko auto do góry trzeba podnieść aby się tam wczołgać. Masakra jest z odkręcaniem śrub od półosi i wału, bo trochę ich jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgadza sie simering od walu tylko ori więc jeśli nie cieknie to lepiej nie ruszać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Ok to co mam w końcu kupić 016409399B - uszczelniacz wału x2 (numer 12) - 66zł 113517185C - łozysko toczne x1 - 132zł(numer 4) 016409123 - łozysko toczne x1 - 194zł(numer 6) A uszczelniacz, zimering dyfra na wale? Własnie? Nic wiecej nie będe musiał kupić? Pioteros biore te uszczelniacze, wiec wrzuc do paki:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Skąd wziąles takie ceny za lozyska ? Koniecznie chcesz ori ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Skąd wziąles takie ceny za lozyska ?Koniecznie chcesz ori ? no po numerach u gajosa sprawdzałem, a Ty u siebie jakie wkładałes, wiadomo chce to w miare tanio ale solidnie złożyć, kupie te wszystkie graty i polecą do Ciebie w paczce z torsenem, no chyba ze chce Ci sie samemu mi to pozamawiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Lozyska będę mial na miejscu jakieś 160zl/kpl Nie ma sensu kupowac w ASO Olej tez mam kupic ? Ale tutaj tylko ori Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 dobra to po mojej stronie torsen i uszczelki, to jutro wysyłam do Ciebie torsena, z dyfrem przyjdą uszczelki na grudzień będzie Quattro+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 to jade sie ogarnac i moze jutro kurier wpadnie po dyfer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 to jade sie ogarnac i moze jutro kurier wpadnie po dyfer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 dobra to po mojej stronie torsen i uszczelki, to jutro wysyłam do Ciebie torsena, z dyfrem przyjdą uszczelki na grudzień będzie Quattro+ Bedzie juz listopadzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 dobra to po mojej stronie torsen i uszczelki, to jutro wysyłam do Ciebie torsena, z dyfrem przyjdą uszczelki na grudzień będzie Quattro+ Bedzie juz listopadzie Jak się będzie tak śpieszył z montażem jak z rozbiórką dyfra z V8 to może nawet koło stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 dobra to po mojej stronie torsen i uszczelki, to jutro wysyłam do Ciebie torsena, z dyfrem przyjdą uszczelki na grudzień będzie Quattro+ Bedzie juz listopadzie Jak się będzie tak śpieszył z montażem jak z rozbiórką dyfra z V8 to może nawet koło stycznia od poniedziałku mam totalny luz, nie bój:wink: dyfer wpadnie w ciagu tygodnia od odebrania, przy okazji jak będe u mechaniora to gwinty z tyłu, zawiecha z przodu i pakiet zima chyba juz:whistling: ale o tym u siebie na wątku, a tutaj wpadnie filmik:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Kowi, kup olej z tych aukcji bo cena jest za***ista OLEJ PRZEKŁADNIOWY G052145A1 VW AUDI SEAT SKODA (3656610511) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. OLEJ PRZEKŁADNIOWY MOSTU G052145S2 VW AUDI (3660808112) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. potrzeba 1.5 litra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 one czym sie róznią, bo numery inne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 W srodku jest to samo W jednej aukcji jest litr A w drugiej1/2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Paka poszła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi