bkwiatek Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia A może ktoś zechcialby się podzielić wiedzą w zakresie tego jaki kabel i soft jest potrzebny do tego, żeby ten fazator w ecu wyłączyć?
Łukasz13 Opublikowano 27 Stycznia Opublikowano 27 Stycznia Potrzebujesz jakiś kabel do odczytania softu, najczęściej to jest mpps 13 lub zwykły kkl. Jak chcesz odezwij się to pomogę, korektę w sofcie też mogę wykonać, ewentualnie jak nie masz daleko to podjechać.
bkwiatek Opublikowano 27 Stycznia Opublikowano 27 Stycznia @Łukasz13 Od ponad trzech lat jeżdżę na programie, który mi zrobiłeś 😁 Nawet pytałeś mnie wtedy, czy mi ten napinacz od razu wykodować ale wtedy było jeszcze wszystko ok i powiedziałem, że nie trzeba 😝 Odezwę się na priv
andrew01 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego Panowie, Czy mógłby ktoś cokolwiek napisać na temat całego kompletu napinacza od Iwisa? Do tej spotkałem się jedynie z Iwisem ale w temacie łańcucha. Czy ten napinacz jest sensowny? Gwarancja 5 lat na komplet.
MichauKR Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego IWIS to oryginał jeśli chodzi o łańcuch. Napinacz w zestawie wygląda na ryżowy. Napinacz to najlepiej ori używka + nowe ślizgi, wyjdzie taniej niż ten a i dłużej posłuży.
przem8 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego Jeśli bez zmiennej fazy to zamiennik z febiego wystarczy. Przetestowane dwukrotnie i po 100tys bez oznak zużycia, a cena śmieszna w porównaniu do oryginału. Używka z oryginału to się nadaje co najwyżej ale do huty.
Lexor94 Opublikowano Niedziela o 14:21 Opublikowano Niedziela o 14:21 Witam, od około miesiąca spod pokrywy słychać ciągły metaliczny dzwięk - jakby pracę łańcucha, po ściągnięciu pokrywy zobaczyłem że łańcuch otarł o pokrywę na głębokość około 0,5 mm, i moje pytanie brzmi - Czy zmienić tylko napinacz bo nie napina dobrze łańcucha, czy tylko łańcuch bo się rozciągnął, czy nie ryzykować i wymienić napinacz + łańcuch, niestety nie mierzyłem cisnienia oleju, ale nigdy nie wyskoczyły błędy z nim związane - no ale różnie to bywa i nigdy nie wiadomo, wiem że bardzo duży syf w środku, auto kupiłem około roku temu. Próbowałem bardzo mocno wcisnąć palcami napinacz w dół i w sumie nie drgnął nawet, górny ślizg również nie wygląda jakoś tragicznie.. Proszę o poradę, dziękuję i pozdrawiam.
pelonek1 Opublikowano Niedziela o 16:23 Opublikowano Niedziela o 16:23 Napinacz i łańcuch do wymiany.
Rekomendowane odpowiedzi