xBladex Opublikowano 25 Października 2014 Autor Opublikowano 25 Października 2014 Wiem wiem..cały czas myślę co to może być..bylem na sprawdzeniu amorów i są w bdb stanie przód jak i Tyl..tylko coś z tym prawym jest nie tak..
grzegorzmen Opublikowano 27 Października 2014 Opublikowano 27 Października 2014 bylem na sprawdzeniu amorów i są w bdb stanie przód jak i Tyl..tylko coś z tym prawym jest nie tak.. A sprawdzałeś łączniki i mocowanie stabilizatora?
pablo15005 Opublikowano 27 Października 2014 Opublikowano 27 Października 2014 Wiem wiem..cały czas myślę co to może być..bylem na sprawdzeniu amorów i są w bdb stanie przód jak i Tyl..tylko coś z tym prawym jest nie tak.. Poduszki pod silnikiem? Ja miałem tak tłukło się i to dosyć głośno przy wciśniętym sprzęgle samochód powoli toczył się do przodu po wyboistej drodze cisza a jak już puściłem sprzęgło albo na pół sprzęgle to pukało, bardzo wnerwiające ...
xBladex Opublikowano 27 Października 2014 Autor Opublikowano 27 Października 2014 Nie sprawdzałem łącznika i stabilizatora..poduszki pod silnikiem i skrzynią wymienione
golomb1337 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Opublikowano 3 Grudnia 2014 bardzo ładne audi . Kupe pracy wsadzone i $$ Powodzenia i bańki na blacie !
xBladex Opublikowano 19 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2014 (edytowane) bardzo ładne audi . Kupe pracy wsadzone i $$ Powodzenia i bańki na blacie !dzięki W ostatnim czasie wpadł nowy rozrząd+pompa SKF A tak to Audi miewa sie bardzo dobrze i nabijam kolejne tysiące na blacie Edytowane 23 Grudnia 2014 przez xBladex
Mesiah Opublikowano 19 Grudnia 2014 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Nie wymiękaj. Ujeżdżaj B5. Kolejne to już plastik
xBladex Opublikowano 15 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2015 (edytowane) Audi długo jeszcze będzie musiało mi posłużyć..także dbam jak tylko się da .. Zastanawiam sie nad swapem z AHU na AJM ..doradzicie coś? czy lepiej wybrać AFN?? i co potrzebuje do takiego swapu oprócz silnika i chęci? Edytowane 15 Stycznia 2015 przez xBladex
misiek95 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Swapuj ajm'a masz angola na graty, nie?
xBladex Opublikowano 16 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2015 Tak mam angola...muszę to spokojnie przemyśleć.
OficeR Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 A nie lepiej od razu przyinwestować w AWX lub AVF?
xBladex Opublikowano 25 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2015 Sporo roboty z tym..myslalem nad awx ale mam auto na graty z silnikiem w bardzo dobrym stanie.. Pierwszy nie planowany mod w tym roku... Osłona filtra powietrza VR5
marcinoa4b5 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Cze kolego ty masz na sprzedaż sprężarkę klimy do ajm-a?
xBladex Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Tak mam. Poszło do ciebie pw Wczoraj wpadły żarówki w kierunki Osram Diadem. Najbliższe plany: - wywalenie zawieszenia MTS i wraca stare 1BA. - założenie wszystkiego co kupiłem wcześniej. - wywalanie listwy chrom z klapy bagażnika. - poprawki lakiernicze. - maj lub czerwiec wizyta u kolegi Kris-Krzysztof.
Mesiah Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Co tam masz za MTS'a i czemu chcesz zakładać 1BA? Na nim przy 17 będzie paranoja.
xBladex Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2015 (edytowane) Kiedyś Ci pokazywałem.. Prawy amortyztor puka więc dlaczego wylatuje .do 17nastek to długa droga.. Mam trochę inne wydatki . Edytowane 19 Kwietnia 2015 przez xBladex
Mesiah Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Spoko rozumiem. Amory masz zwykłe MTS ma się rozumieć? Jak w ogóle wrażenia z obcowaniem z tymi amorami?
xBladex Opublikowano 4 Maja 2015 Autor Opublikowano 4 Maja 2015 (edytowane) Ja mam takie ze tył mam tylko regulowany a przód nie. Jakby nie ten amor pukajacy to nawet spoko. Auto dużo lepiej się prowadzi. A 1ba to chwilowe jest bo na czymś muszę jeździć a zwłaszcza że z tyłu mam nowe amory Ramiona wycieraczek od Passata FL. Edytowane 4 Maja 2015 przez xBladex
Rekomendowane odpowiedzi