MAT1000 Opublikowano 28 Października 2014 Opublikowano 28 Października 2014 Dobrze, że tylko tyle, lampy całe Numer od dziewuszki wziąłeś chociaż, bo też coś się przytrzymała
Wandej Opublikowano 28 Października 2014 Opublikowano 28 Października 2014 Filmik bez glosu bo bylo tylko kur.. kur.. kur.... Nanprawym pasie jechala w mercedesie taka fajna niunia, ogladalem sie za nia ( z reszta trzy glowy na prawo ) ... A w dupe jerza Takie masz hamulce... Wstyd Jakbyś się zapatrzył na jakiegoś typa to byłby problem a jak na sucz w mercedesie mozna Ci wybaczyc
H4mm3R Opublikowano 28 Października 2014 Opublikowano 28 Października 2014 I tu mnie masz Dobra jutro jestem kto sie wroblem urodzil, kanarkiem nie umrze ... śliczna Pani w mercedesie na prawym pasie, troszke sie zapatrzylem... i masz : gril popękany i zderzak do lakierowania: wiec Panowie... nie na cycki tylko przed siebie You made my day
marcinch001 Opublikowano 28 Października 2014 Opublikowano 28 Października 2014 Grill S4 dawaj . 100 zł różnicy między s-line a S4 w serwisie audi
Bruuuum Opublikowano 28 Października 2014 Opublikowano 28 Października 2014 Grill S4 dawaj . 100 zł różnicy między s-line a S4 w serwisie audi No i jak go wstawi do tego zderzaka? Gdzie dalsza część filmiku z wpie.... od Janusza z Merca?
marcinch001 Opublikowano 28 Października 2014 Opublikowano 28 Października 2014 Grill S4 dawaj . 100 zł różnicy między s-line a S4 w serwisie audi No i jak go wstawi do tego zderzaka? Gdzie dalsza część filmiku z wpie.... od Janusza z Merca? Nie zauważyłem ze ma zwykły zderzak . Zawsze może zderzak s-line wrzucić
H4mm3R Opublikowano 29 Października 2014 Opublikowano 29 Października 2014 Grill S4 dawaj . 100 zł różnicy między s-line a S4 w serwisie audi No tak w serwisie gril S4 tylko 1050zł
marcinch001 Opublikowano 29 Października 2014 Opublikowano 29 Października 2014 (edytowane) A nie robisz z AC Edytowane 29 Października 2014 przez marcinch001
niestandardowy Opublikowano 29 Października 2014 Autor Opublikowano 29 Października 2014 Nie bo jestem współwłaścicielem 3 aut i jak mi zwyzke policza na trzy to to sie nie oplaca...
marcinch001 Opublikowano 29 Października 2014 Opublikowano 29 Października 2014 no to lipa szkoda ze nie masz ochrony zniżek . I tu mnie masz Dobra jutro jestem kto sie wroblem urodzil, kanarkiem nie umrze ... śliczna Pani w mercedesie na prawym pasie, troszke sie zapatrzylem... i masz : gril popękany i zderzak do lakierowania: wiec Panowie... nie na cycki tylko przed siebie You made my day Ale pani się obejrzała jak przydzwoniłeś
niestandardowy Opublikowano 29 Października 2014 Autor Opublikowano 29 Października 2014 Grill S4 dawaj . 100 zł różnicy między s-line a S4 w serwisie audi No i jak go wstawi do tego zderzaka? Gdzie dalsza część filmiku z wpie.... od Janusza z Merca? hm, gosc mowi ze nic sie nie stalo, ja na to: zjedzmy na bok i sprawdzisz dokladnie. zjechal, sprawdzil podloge czy sie czasem nie pogiela, trzy ryski na zderzaku ale kiwa reka bo i tak przytarty troche, jeszcze raz przeprosilem i sie rozjechalismy na cale szczescie bez pisania OC... a tu reszta filmiku... z glosem : Wandej, hamulce dobre ale trzeba je jeszcze uzywac
niestandardowy Opublikowano 30 Października 2014 Autor Opublikowano 30 Października 2014 (edytowane) G1WH od pol roku jakos smiga Edytowane 30 Października 2014 przez niestandardowy
MaciejK Opublikowano 30 Października 2014 Opublikowano 30 Października 2014 Ruzumiem że trzeba ją za każdym razem włączać i wyłączać
niestandardowy Opublikowano 22 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2014 nie, mam dodatkowe gniazdo zapalniczki podlaczone + po stacyjce. w opcjach kamerki ustawione auto zalaczenie. sie zrobilo calkiem bezobslugowe urzadzonko Antenka wrocila Trzeba bylo nowy modul zakupic.
jozek726 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Opublikowano 22 Grudnia 2014 kupowałeś nowy ? ja kupiłem używkę za 50zł i chodzi aż miło
niestandardowy Opublikowano 22 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2014 No kupilem nowy ( za drugim razem ) bo poprzednio kupilem uzywke u uwalona. a nowy lezal z miesiac bo czasu na montaz brakowalo. Tylko fakt, uzywke kupilem 4F0 zamiast 8K0 czyli na pewno starszy model.
Rekomendowane odpowiedzi