soolek Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Niestety, ale zgadzam się z freon'em. Brawo za zapał i wkład pracy, ale wyglądu Twojego samochodu to udanych był nie zaliczył - przód gryzie się z resztą nadwozia, to nie ta stylistyka. Diody - tutaj muszę przyznać, że to chyba pierwsze dorobione diody, które dobrze wyglądają Cały efekt robi właśnie ich duża ilość, czyli tworzą świecący pasek. Mimo, że nie jestem miłośnikiem takich modów, to sam bym sobie zapodał do B5 pasek w dolnej części reflektora - w RS6 wygląda to supezaje...
Kowi87 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Macie racje co do efektu, przód sie zrobił potężny ale tyłu teraz nie mozesz tak zostawić moze jakby go spróbowac poszeżyc ale RS4 niezapominając o progach to by sie poprawił efekt Mimo, że nie jestem miłośnikiem takich modów, to sam bym sobie zapodał do B5 pasek w dolnej części reflektora - w RS6 wygląda to supezaje... Tu masz wynalzki z paskiem LED takich to jeszcze nie było na forum Jak by nie były to ringi i były bardziej podobne do org Valeo to i ja bym sobie takie założył :gwizdanie:
Gość Daymoon Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 według mnie pomyśł dobry....gorsze wykonanie ;(
soolek Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Macie racje co do efektu, przód sie zrobił potężny ale tyłu teraz nie mozesz tak zostawić moze jakby go spróbowac poszeżyc ale RS4 niezapominając o progach to by sie poprawił efekt Mimo, że nie jestem miłośnikiem takich modów, to sam bym sobie zapodał do B5 pasek w dolnej części reflektora - w RS6 wygląda to supezaje... Tu masz wynalzki z paskiem LED takich to jeszcze nie było na forum Jak by nie były to ringi i były bardziej podobne do org Valeo to i ja bym sobie takie założył :gwizdanie: Za mało diód i dlatego efekt jest popeliniarski. U DeeJay'a diody są gęściej i od razy efekt lepszy.
Dibo Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Macie racje co do efektu, przód sie zrobił potężny ale tyłu teraz nie mozesz tak zostawić moze jakby go spróbowac poszeżyc ale RS4 niezapominając o progach to by sie poprawił efekt Mimo, że nie jestem miłośnikiem takich modów, to sam bym sobie zapodał do B5 pasek w dolnej części reflektora - w RS6 wygląda to supezaje... Tu masz wynalzki z paskiem LED takich to jeszcze nie było na forum Jak by nie były to ringi i były bardziej podobne do org Valeo to i ja bym sobie takie założył :gwizdanie: Za mało diód i dlatego efekt jest popeliniarski. U DeeJay'a diody są gęściej i od razy efekt lepszy. Paskudne te lampy, zwłaszcza diody
rafalekx Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 paskudztwo a LEDów na tył do avanta dalej nie wymyślą
_Solar_ Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 paskudztwo a LEDów na tył do avanta dalej nie wymyślą Mi tez niestety jakoś to się nie widzi A co do LEDów to chyba ich się nie doczekasz, dopiero moze Twoje dzieci
Dibo Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 paskudztwo a LEDów na tył do avanta dalej nie wymyślą Mi tez niestety jakoś to się nie widzi A co do LEDów to chyba ich się nie doczekasz, dopiero moze Twoje dzieci Wtedy mało kto będzie jeździł B5
DeeJay_Kill Opublikowano 27 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2009 poczytałem trochę Wasze opinie i powiem tylko, że auto jeszcze nie jest skończone;)
Dibo Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 poczytałem trochę Wasze opinie i powiem tylko, że auto jeszcze nie jest skończone;) I tego się trzymaj, wyrezaj jeszcze tył i będzie
dudi75 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 I zabardzo sobie nie bierz niektorzch do serca wiesz koledzy ci troszke zazdroszcza Wedlug mnie robisz fajna furke i ciekaw jestem efektu koncowego a wtedy wszyscy beda tak wygladac pozdrawiam
Młody Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 I zabardzo sobie nie bierz niektorzch do serca wiesz koledzy ci troszke zazdroszcza Wedlug mnie robisz fajna furke i ciekaw jestem efektu koncowego a wtedy wszyscy beda tak wygladac pozdrawiam No to poleciałeś
Nosb Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Nie grysc sie! Autko w sumie niezle nie jest miazdzące w zadna strone : ani na minus ani na plus... Jednym sie bedzie bardziej podobała drugim mniej A ze przeróbka dosc kontrowersyjna to i zdania podzielone
dudi75 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Jak sie niema co sie lubi to sie lubi co sie ma :gwizdanie:
Młody Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Jak sie niema co sie lubi to sie lubi co sie ma :gwizdanie: O dokładnie Nie grysc sie! Autko w sumie niezle nie jest miazdzące w zadna strone : ani na minus ani na plus... Jednym sie bedzie bardziej podobała drugim mniej A ze przeróbka dosc kontrowersyjna to i zdania podzielone Nikt się nie gryzie
grippen Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 co do tych lamp a ta audica z tymi lampami to k.... jak stare BMW
Sadek_WLG Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 zobaczcie na to http://www.allegro.pl/item586678044_audi_a4_a_4_b5_zderzak_przod_hit_hit_hit_9.html lub to http://www.allegro.pl/item580759559_audi_a4_a_4_b5_zderzak_przod_9.html
Sadek_WLG Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 zobaczcie na to http://www.allegro.pl/item586678044_audi_a4_a_4_b5_zderzak_przod_hit_hit_hit_9.html lub to http://www.allegro.pl/item580759559_audi_a4_a_4_b5_zderzak_przod_9.html
Rekomendowane odpowiedzi