andynl Opublikowano 23 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 (edytowane) Tragedii nie ma a ja nie mam strasznego parcia w tym temacie, a dystans nie zając nie ucieknie Na razie inne priorytety na patelni Edytowane 23 Listopada 2014 przez andynl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
main Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 ładnie to siedzi ja bym trochę obniżył osobiście uważam że rotor to prosta felga ale bardzo fajnie wygląda na aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 23 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 ja bym trochę obniżył Myślałem nad tym, problem w tym że już szlifuję po holenderskich hopkach podwoziem. Skurwiesyny wiedzą jak spowolnić napaleńców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
main Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 ja bym trochę obniżył Myślałem nad tym, problem w tym że już szlifuję po holenderskich hopkach podwoziem. Skurwiesyny wiedzą jak spowolnić napaleńców w takim układzie ciężko. szkoda bo po obniżeniu dopiero by wyglądało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 23 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 szkoda bo po obniżeniu dopiero by wyglądało No cóż nie można mieć wszystkiego A tymczasem na stare 18 wpadły zimowe kolczatki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian3769 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Rotorki piękne. Też choruje na te kółeczka. Według mojego skromnego zdania najładniejsze fele do b8. Na bogato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 2 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Złapane wczoraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 +7,5 C gdzie ty mieszkasz:P u mnie -5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 18 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 (edytowane) Dziś bylo tylko +3.5 więc chyba nastała zima :naughty: :naughty: Edytowane 18 Grudnia 2014 przez andynl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Bardzo przydatny mod przy długim przodzie w B8. Dodatkowo kamera by był wogóle luksus. Będzie jako opcja w B9. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 PDC przodzik bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 21 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 (edytowane) Jak znajdę wiązki to będzie a na razie w drodze jest zderzaczek S-line pod PDC i jak się wyrobię w czasie to będzie PDC a jak nie to na razie tylko zaślepię dziury czujnikami Wykonany rekord Trasa NL-PL 1426km wykonana w 13,5 godz z przerwami na siusiu, papu i kawę Edytowane 21 Grudnia 2014 przez andynl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nYgus9928 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 2012 nie powinno być juz po lifcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 21 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 2012 nie powinno być juz po lifcie? 2012 styczeń - przejściówka, dużo gratów poliftowych np, lustra zew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 teraz Autostrada do Rzeszowa jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 21 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 teraz Autostrada do Rzeszowa jest No chyba nie z Lublina jakoś nie kojarzę żebym autostradą jechał ostatnio a tak już całkiem na marginesie Średnie zużycie paliwa w trasie.............................. dobrze że potaniało teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 (edytowane) Edytowane 22 Grudnia 2014 przez griga-st Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 21 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 (edytowane) No a czym bliżej domu tym noga cięższa :facepalm: mózg też na święta pojechał Akurat dzisiaj była prawie pusta droga tylko wiało strasznie bo może bym jeszcze szybciej obleciał Edytowane 21 Grudnia 2014 przez andynl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nYgus9928 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Gdybyś zgodnie z przepisami jechał to by wirów nie było w baku xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 21 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Gdybyś zgodnie z przepisami jechał to by wirów nie było w baku xd Taaaaaa yhy na pewno tak się w ogóle da chyba nie po to się audi kupuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi