griga-st Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Wydaje mi się, że korbowody też Ci wymienili Przy wymianie tłoków nie ma innej opcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 (edytowane) Widziałem na jakimś filmiku youtube jak gościu w serwisie wymieniał tłoki na nowe i na starych korbowodach Odma siedzi taka No i jednak bedzie kolejna wizyta w ASO niestety dziś znowu mam żółtą kontrolkę silnika i błąd wrócił :facepalm: zaczyna mnie to denerwowac powoli 1 Fault Found:7676 - Oxygen (Lambda) Sensor B1 S1 P2237 00 [237] - Pump Current Open Circuit MIL ON - Confirmed - Tested Since Memory Clear Freeze Frame: Fault Status: 00000001 Fault Priority: 2 Fault Frequency: 1 Mileage: 48440 km Date: 2015.04.18 Time: 20:23:41 Edytowane 19 Kwietnia 2015 przez andynl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Weź zostaw to w rozliczeniu w jakimś komisie a tak serio to masakra jakaś kurde też skusiłbym się teraz na benzyne 2.0Q ale jak mam sobie pluć w brodę potem ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Nowy typ tłoków to inna średnica sworzni. Cos mi się zdaje ze ci twoi Oranie na tulipanach to się może znają, ale na autach to już mniej Zepsuli pierwsza sade przy wykręcaniu pewnie. A i z separatorem się pewnie "pomylili". Mówiłem ci: przyjedz Na nartach byś się nauczył, i przy okazji zrobili by jak należy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Mówiłem ci: przyjedz Na nartach byś się nauczył, i przy okazji zrobili by jak należy Przyjedź pracować za mnie to ja pojadę na narty Tak mi się coś właśnie wydaje że zj**........sondę albo gdzieś kable popierdaczyli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinch001 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 I w serwisie zdarzają się " fachowcy " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 setup letni sezon na pucowanie rozpoczęty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Jaki to rozmiar opon masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 255/35/19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinch001 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Dystans by sie przydał z tyłu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zostaje jak jest nie mam parcia na dystanse A tak przy okazji wypróbowałem dziś nową pianownicę Fajna zabawa tylko to mydło do pianownicy niezbyt rewelacyjne muszę cos innego kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinch001 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Nikt się nie doczepił ze robisz to na ulicy . Ochrona środowiska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Mam miłych sąsiadów a tak na poważnie to podobno zabronione ale i tak wszyscy ostro szorują auta Kiedyś pucowałem i jechała policja, popatrzyli pomachałem im i pojechali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinch001 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Mam miłych sąsiadów a tak na poważnie to podobno zabronione ale i tak wszyscy ostro szorują auta Kiedyś pucowałem i jechała policja, popatrzyli pomachałem im i pojechali To machanie Cię uratowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Fajne to twoje A cztery. Zwłaszcza szyby dymione i przysłony boczne na lato to majątek. Miałem brać komplet od Romco, ale za długo się czaiłem i zdarzył sprzedać Ja muszę nawet na podwórku konspiracyjnie myc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Miałem brać komplet od Romco, ale za długo się czaiłem i zdarzył sprzedać No to widzisz byłem szybszy bo sprzedał mi tylko że jeden boczek miał połamane wszystkie uchwyty do klipów więc siedziałem cały piątek i rezałem roletki w swoich boczkach da się zrobić tylko trochę zabawy z wycinaniem, no i potrzebny boczek dawca żeby przełożyć plastik ze środka do którego mocuje się roletkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinOslo Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 (edytowane) W Etce sa 2 numery odm - z koncowka E ,ktory od ktoregos miesiaca 2014 zamienia sie na AC - z koncowka J ,ktory sie zamienia na AE Fabrycznie sa montowane E ,jesli byl robiony Stage 1 i zmiana oprogramowania to powinna byc zmieniona na J. I tutaj niewazne czy pozniej byl Stage 2 ,bo przy wymianie tlowkow Audi juz nie zmienia softu ,wiec zostaje odma J. Natomiast jesli ktos sobie np. prywatnie zrobi remont (wymiana tlokow i pierscieni) i pominie calkowicie Stage 1 ,to teoretycznie powinien zostac przy odmie E. Tak wynika z moich ustalen Edytowane 19 Kwietnia 2015 przez MarcinOslo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian3769 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zostaje jak jest nie mam parcia na dystanse A tak przy okazji wypróbowałem dziś nową pianownicę Fajna zabawa tylko to mydło do pianownicy niezbyt rewelacyjne muszę cos innego kupić Autko masz fajne Co do piany spróbuj tego http://allegro.pl/preparat-do-czyszczenia-karoserii-pojazdow-app-5l-i5205559230.html Ostatnio ją kupiłem i nawet na pianownicy Karchera robi robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Co do piany spróbuj tego Preparat do czyszczenia karoserii pojazdĂłw APP 5L (5205559230) - Allegro.pl - WiÄcej niĹź aukcje. Ostatnio ją kupiłem i nawet na pianownicy Karchera robi robotę Poszukam czy tu gdzieś w NL to mają Ta co mam w sumie ładnie się pieni ale ta piana za szybko spływa, razem z pianownicą była próbka piany od Monello i o wiele lepiej się trzymała. W Etce sa 2 numery odm - z koncowka E ,ktory od ktoregos miesiaca 2014 zamienia sie na AC - z koncowka J ,ktory sie zamienia na AE Fabrycznie sa montowane E ,jesli byl robiony Stage 1 i zmiana oprogramowania to powinna byc zmieniona na J. I tutaj niewazne czy pozniej byl Stage 2 ,bo przy wymianie tlowkow Audi juz nie zmienia softu ,wiec zostaje odma J. Natomiast jesli ktos sobie np. prywatnie zrobi remont (wymiana tlokow i pierscieni) i pominie calkowicie Stage 1 ,to teoretycznie powinien zostac przy odmie E. Tak wynika z moich ustalen No to wychodzi na to że u mnie pominęli STAGE1, na tyle co mi powiedziano ostatnio miał być pierwszy pomiar (czyli stan oleju na chwile obecną + uzupełnienie) potem 1500km i drugi pomiar i jeśli zużycia niezbyt duże to nowa odma, ale że u mnie dużo dużo to polecieli od razu z tłokami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi