Rafal-L Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 Narazie jedno foto pozniej uzupelnie reszte lacznie z wypo:)
dziadek Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 Teraz żałuje ze nie wziąłem pakietu czerń ...Ps fajne felgi
MarcinOslo Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 Piekna Przod polifta w czerni i S-Line jest swietny Czekam na dokladniejsze fotki
Rafal-L Opublikowano 7 Marca 2014 Autor Opublikowano 7 Marca 2014 wiecej bedzie w przyszly weekend bo bede mial wiecej czasu aby dokladnie wszystko opisac i zrobic wiecej zdjec;)
jedrekx Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 śliczna chociaż przedlift Coupe dalej bardziej mi się podoba ale wiadomo, kwestia gustu
peter22 Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 Ładna , ale mi sie bardziej podoba sportbag
PABLO Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 Śliczna i coraz bardziej mi się podoba polift!
MarianekZg Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 Kox , fotka wnętrza aż pachnie Gratki furmanki
Gibons Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 Polift wymiata sto razy ładniejszy ma ryjek niż przed lift. Kurde gdyby nie to że dla mnie taki samochód jest w ogóle nie praktyczny to też bym takim śmigał. Piękna jest
Rafal-L Opublikowano 8 Marca 2014 Autor Opublikowano 8 Marca 2014 Gibson dla mnie tez ale coupe zawsze bylo moim marzeniem , syn zawsze mi sie do tego auta zmiesci, a i bagaznik tez nie jest maly:)
Gibons Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 Gibson dla mnie tez ale coupe zawsze bylo moim marzeniem , syn zawsze mi sie do tego auta zmiesci, a i bagaznik tez nie jest maly:) Jak dla mnie to to auto normalnie rozwala system. Widziałem wczoraj na żywo tylko że białą, ale ona w każdym kolorze miażdży. Jednak w moim przypadku coupe na prawdę odpada (chyba że jako drugi samochód - ale na razie mnie nie stać na dwa ) a z 4ma drzwiami też tragicznie nie wygląda ta poliftowa, ale to nie jest już to. Powiem Ci że tutaj wizualnie nie ma nawet co zmieniać jedynie fajna fela i jest kosmos . Gratuluje i bezawaryjności autko marzenie
SHOCKWAVE Opublikowano 10 Marca 2014 Opublikowano 10 Marca 2014 e no w czerni tez sie to prezenci nie powiem felge tylko zmienic na wieksza moze taka ? ECS Tuning Audi RS 5 Project Car: Turning a Car with Attitude Into a Hard Case - Fourtitude.com
Rafal-L Opublikowano 10 Marca 2014 Autor Opublikowano 10 Marca 2014 z Felunkiem narazie poczekam, najpierw musze sie nacieszyc jazda pozniej troche modyfikacji dojdzie;)
Kamyk Opublikowano 11 Marca 2014 Opublikowano 11 Marca 2014 a co to sie swieci przy obrotomierzu z lewej strony ? co to za ustrojstwo? a poza tym sliczna, zewnetrzny pakiet s line robi naprawde swietne wrazenie .....
Rekomendowane odpowiedzi