neimaD Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Ja nie wiem czym tu się podniecać... firmowe auto typa któremu brakło do 6 czy 7.... d*pa nisko żeby się po lansować z tic takami w kieszeni... Nie no fura zacna w prawdzie przed lift ale oko cieszy ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 gratki maszyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba.jedesign Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Miron, powiedz mi czy jest za kółkiem jakaś różnica co do B8 ? Chodzi mi o przestronność wnętrza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Miron, powiedz mi czy jest za kółkiem jakaś różnica co do B8 ? Chodzi mi o przestronność wnętrza. Pozwole sobie odpowiedzieć: jest mniej miejsca nad głowa , szczególnie z tylu z racji wlasnie wspomnianej juz nisko schodzącej lini dachu, na szerokość i ilośc miejsca na nogi różnice jeżeli sa to niezauważalne ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekef81 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Jak siedze w A5 czy w Ojca B8 w A5 jest lepsza pozycja za kierownica,takie moje odczucie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Miron, powiedz mi czy jest za kółkiem jakaś różnica co do B8 ? Chodzi mi o przestronność wnętrza. Pozwole sobie odpowiedzieć: jest mniej miejsca nad głowa , szczególnie z tylu z racji wlasnie wspomnianej juz nisko schodzącej lini dachu, na szerokość i ilośc miejsca na nogi różnice jeżeli sa to niezauważalne ... potwierdzam ---------- Post dopisany at 20:35 ---------- Poprzedni post napisany at 20:34 ---------- Jak siedze w A5 czy w Ojca B8 w A5 jest lepsza pozycja za kierownica,takie moje odczucie;) potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kix Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Miron fura kozak ) pozdro!!! ) milo bylo zobaczyc taka bialutka a5-teczke;P hehe a co do miejsca z tylu jest mniej niz w b8-ce;) zapomnialem dodac Światła sa boskie !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Dzwoniłem dziś do Marcina (Navipol Kraków) w spawie tego TV - żeby to u nas śmigało to musze wymienić tuner - koszt 2000zł -czyli nie będę miał TV ---------- Post dopisany at 10:37 ---------- Poprzedni post napisany at 10:35 ---------- Ps. jakie lampi oświetlenia tablicy rejestracyjnej wkładacie bo mam u mnie te drażniące żótki Możecie podesłać jakieś sprawdzone linki z allegro - i od razu pytanie czy jakieś rezanie też jest z tym związane czy wywalam stare montuje nowe i wszystko działa i fis nie wariuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Ps. jakie lampi oświetlenia tablicy rejestracyjnej wkładacie bo mam u mnie te drażniące żótki Możecie podesłać jakieś sprawdzone linki z allegro - i od razu pytanie czy jakieś rezanie też jest z tym związane czy wywalam stare montuje nowe i wszystko działa i fis nie wariuje ori z polifta sobie załóż http://a4-klub.pl/audi-a4-b8-133/all-b8-swap-lampek-podswietlenia-tablicy-rejestracyjnej-standard-vs-led-223860/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 ja mam ori z A6 C7, takie jak WRC zakładał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Dzwoniłem dziś do Marcina (Navipol Kraków) w spawie tego TV - żeby to u nas śmigało to musze wymienić tuner - koszt 2000zł -czyli nie będę miał TV ---------- Post dopisany at 10:37 ---------- Poprzedni post napisany at 10:35 ---------- Ps. jakie lampi oświetlenia tablicy rejestracyjnej wkładacie bo mam u mnie te drażniące żótki Możecie podesłać jakieś sprawdzone linki z allegro - i od razu pytanie czy jakieś rezanie też jest z tym związane czy wywalam stare montuje nowe i wszystko działa i fis nie wariuje Zestaw tunera DVB-T HD4TV do Audi MMI 3G - DVD/TV - e-shop - Naviservice.com.pl - okablowania do systemów nawigacji satelitarnej takie coś i masz tv. Szczerze? Oglądałem z 4 razy : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Według mnie TV to zbędny gadżet chyba że masz dzieciaki na tyle i monitory w zagłówkach puszczasz jakąś bajkę i siedzą cicho. Ja na szczęście nie mam tego "problemu" i wolę zdecydowanie CD/Radio niż TV podczas jazdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOCKWAVE Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Ps. jakie lampi oświetlenia tablicy rejestracyjnej wkładacie bo mam u mnie te drażniące żótki Możecie podesłać jakieś sprawdzone linki z allegro - i od razu pytanie czy jakieś rezanie też jest z tym związane czy wywalam stare montuje nowe i wszystko działa i fis nie wariuje ori z polifta sobie załóż http://a4-klub.pl/audi-a4-b8-133/all-b8-swap-lampek-podswietlenia-tablicy-rejestracyjnej-standard-vs-led-223860/ dokladnie , swieca extra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 ---------- Post dopisany at 11:07 ---------- Poprzedni post napisany at 11:05 ---------- Kilka foto na szybko - z czasem zrobię jakieś ładniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horny devil Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Nie wiem ale jakos nie ma tego WoW. Moze to juz znudzenie ta felga na 100 sposobów ---------- Post dopisany at 11:24 ---------- Poprzedni post napisany at 11:22 ---------- Dodatkowo mam wrazenie jak by sie to kolo gdzies tracilo przy bieli auta. Moze na zywo bedzie lepszy efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Rotor w ogóle tak na zdjęciach wygląda nijako. Na żywo na pewno to lepiej się prezentuje. Chociaż przy A5 skusiłbym się na Vossena te felgi miażdżą cyce Jaka tu jest miron szerokośc felgi ? bo widzę że spory zapas został Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Niedługo Mirkowi zmienimy nick na Rotor20'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOval81 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 A mi się bardziej podobało na poprzednich felach - trzeba było 20" wpakować i było by super - zmieniaj mi tu zaraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Dal mnie też wow nie robi:wink: ale to pewnie dlatego że dla mnie sportback jest wybitnie paskudny:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Gdybym popatrzył na fotki to też bym powiedział że fajnie ale bez szału - ale na żywo jest PIĘKNIE To są 20 cali ori z RS5 9' ET26 + opona 265/30r20 Musiałem coś kupić na szybko bo fura byłą na zimie - koła kupione w mega dobrej cenie więc to nic innego jak lokata - a jak z czasem się znudza i będzie kasa na coś konkretnego (np. Vosseny) to się zmieni - na razie mam to co na żywo powala, coś ori coś co zawsze chciałem a do B8 nie dało się wsadzić ---------- Post dopisany at 11:42 ---------- Poprzedni post napisany at 11:40 ---------- Ps. jest to 4 kpl ROTORÓW w moim wykonaniu i w najlepszej konfiguracji jaka tylko jest możliwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi