FroS-t Opublikowano 10 Stycznia 2018 Opublikowano 10 Stycznia 2018 5 godzin temu, GrzegorzSi napisał: Witam zamierzam oddać auto do detalingu nałożyć jakas powłokę kwarcowa,ceramiczna bądź hybrydowa możecie ktoras polecić jakieś rady może ? Jesli o mnie chodzi ja bym wrzucił ceramike, albo Gyeon Mohs albo Gtechniq Crystal Serum Black
GrzegorzSi Opublikowano 11 Stycznia 2018 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Te nazwy co wymieniłeś to tez jakieś woski mam rozumieć tak ?
K4rtm4n Opublikowano 11 Stycznia 2018 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Te nazwy co wymieniłeś to tez jakieś woski mam rozumieć tak ? [emoji6] Pisałeś o powłoce, to pomysł co to może byćWysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
FroS-t Opublikowano 11 Stycznia 2018 Opublikowano 11 Stycznia 2018 4 godziny temu, GrzegorzSi napisał: Te nazwy co wymieniłeś to tez jakieś woski mam rozumieć tak ? Produkty które wymieniłem to powłoki ceramiczne, wytarczy ze wrzucisz tre nazwy w google i bedziesz wszystko wiedział
GrzegorzSi Opublikowano 11 Stycznia 2018 Opublikowano 11 Stycznia 2018 (edytowane) Okej dzięki,ale mysle raczej oddać to do zakładu który się tym zajmuje żeby sobie jeszcze bardziej nie zaszkodzić i szkód nie narobić ? Edytowane 11 Stycznia 2018 przez GrzegorzSi
sowiq Opublikowano 15 Stycznia 2018 Opublikowano 15 Stycznia 2018 W dniu 1/11/2018 o 13:14, GrzegorzSi napisał: Okej dzięki,ale mysle raczej oddać to do zakładu który się tym zajmuje żeby sobie jeszcze bardziej nie zaszkodzić i szkód nie narobić ? Ale musisz być zorientowany który produkt jest w miarę dobry, a które to badziewie. Każdy zakład detailingu używa produktów innej firmy. Więc pomiędzy nimi ceny będą bardzo różne, ale jakość niestety też.
GrzegorzSi Opublikowano 15 Stycznia 2018 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Dzięki za podpowiedz pod koniec msc mysle będę miał chwile czasu to pojejdze popytam gdzie pracują na jakich środkach i będę pytał wrazie czego
afroo. Opublikowano 18 Stycznia 2018 Opublikowano 18 Stycznia 2018 Która pasta do alu/metalu/chromu w połączeniu z wełną stalową najlepiej poradzi sobie z końcówkami wydechu?
muunv Opublikowano 18 Stycznia 2018 Opublikowano 18 Stycznia 2018 Która pasta do alu/metalu/chromu w połączeniu z wełną stalową najlepiej poradzi sobie z końcówkami wydechu? Uzyj Mothersa Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
enczu Opublikowano 19 Stycznia 2018 Opublikowano 19 Stycznia 2018 9 godzin temu, afroo. napisał: Która pasta do alu/metalu/chromu w połączeniu z wełną stalową najlepiej poradzi sobie z końcówkami wydechu? Do rantów używałem Maguairsa i robił robotę, z mothersa też będziesz na pewno zadowolony
Bulczas Opublikowano 20 Stycznia 2018 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Są tutaj jacyś fani cabrio? Co do impregnacji dachu? Materiał oryginalny. Myślałem nad Gtechniq L1. Ktoś ma jakieś opinie? Czytałem że Sonax zbiera też niezłe opinie...
Bruuuum Opublikowano 20 Stycznia 2018 Opublikowano 20 Stycznia 2018 6 godzin temu, Bulczas napisał: Są tutaj jacyś fani cabrio? Co do impregnacji dachu? Materiał oryginalny. Myślałem nad Gtechniq L1. Ktoś ma jakieś opinie? Czytałem że Sonax zbiera też niezłe opinie... Chyba I1 i tak, jeden z najlepszych środków do materiałów, tylko najważniejsza jest sama aplikacja, aby była trwała, idealnie czysty i suchy dach ze 3 dni i po aplikacji kolejne 2-3 dni w suchym
afroo. Opublikowano 21 Stycznia 2018 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Jeszcze jedna szybka piłka - jaki QD do odświeżania ceramiki na felgach z Carbon Collective?
FroS-t Opublikowano 21 Stycznia 2018 Opublikowano 21 Stycznia 2018 9 minut temu, afroo. napisał: Jeszcze jedna szybka piłka - jaki QD do odświeżania ceramiki na felgach z Carbon Collective? Tańsza opcja Sonax BSD, droższa CarPro Reload , Cure od Gyeon troszkę krócej siedzi W dniu 20.01.2018 o 12:26, Bulczas napisał: Są tutaj jacyś fani cabrio? Co do impregnacji dachu? Materiał oryginalny. Myślałem nad Gtechniq L1. Ktoś ma jakieś opinie? Czytałem że Sonax zbiera też niezłe opinie... Gyeon Farbic Coat tez robi robotę W dniu 19.01.2018 o 11:33, afroo. napisał: Dzięki chopy. Auto Finesse Mercury Polish również bardzo fajna opcja
daglas Opublikowano 21 Stycznia 2018 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Panowie jestem laikiem jezeli chodzi o detaling ale chcialbym na wiosne jakas kuracje odmladzajaca zrobic. Nie chce dwa dni meczyc sie z twardym woskiem dlatego stawiam na cos rozpylajacego. Ktos polecil mi produkty abdl podobno sa dobre. Chcialbym zrobic glinkowanie pozniej wosk Jeszcze co do glinki samej ... miekka, srednia, twarda ?
przem8 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Opublikowano 21 Stycznia 2018 2 godziny temu, daglas napisał: Panowie jestem laikiem jezeli chodzi o detaling ale chcialbym na wiosne jakas kuracje odmladzajaca zrobic. Będziesz robić to ręcznie? Woskowanie w porównaniu do polerki to sama przyjemność
daglas Opublikowano 21 Stycznia 2018 Opublikowano 21 Stycznia 2018 1 minutę temu, przem8 napisał: Będziesz robić to ręcznie? Woskowanie w porównaniu do polerki to sama przyjemność Tak, bede woskowal recznie
K4rtm4n Opublikowano 21 Stycznia 2018 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Odpuść sobie AIO, jeśli nie masz sprzętu, chcesz robić to ręcznie, to po prostu porządnie zabezpiecz auto woskiem, dobrze je do tego przygotowując.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
przem8 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Jak ręcznie to ewentualnie przed woskiem megsa UC i jechać ręcznym, twardym padem ale to męka na twardych lakierach audi.
Rekomendowane odpowiedzi