joker-lukasz Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 Witam klubowicze, razem z rodzicami jeszcze nienarodzonego chłopca prosimy o pomoc, zajrzyjcie do tego wątku, każdy grosz się liczy: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=160387.0 pozdrawiam i dziękuję za każdą pomoc
Leman Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 Witqa Koledzy Pytanko - jedzie/jeździ ktoś od Was w stronę , Katowic,Radomia,Kielc,Łodzi Jakby się ktoś a nóż cheesy wybierał dajcie proszę cynę jest coś lekkiego do zabrania w obojętnie które z miejsce hi oczywiście nie za free pozdro
_Solar_ Opublikowano 5 Października 2010 Autor Opublikowano 5 Października 2010 Jak dobrze zapłacisz to moge paczuszke Ci przywieżć do samego domu :gwizdanie:
wojas86 Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 Spocik w niedziele nadal aktualny?
_Solar_ Opublikowano 13 Października 2010 Autor Opublikowano 13 Października 2010 Spocik w niedziele nadal aktualny? Si
musti Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 Witajcie Trwają jeszcze zapisy na ręczniki klubowo-plażowe Oto link : RĘCZNIKI KLUBOWE - http://www.a4-klub.pl/smf/recznik_plazowy_1_tura_zbieramy_chetnych-t87352.0.html ZAPRASZAM WSZYSTKICH CHĘTNYCH
arczi900819 Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 Rafał... ta naklejka co ją naklejałeś (klubowa) na zmarnowanie może pójść.... bo autko ucierpiało... Mamuśka jechała wczoraj po LC i jakiś kretyn w bmw wjechał jej w tył audi... a audi strzeliło w berlingo przodem jeszcze...
rafalekx Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 Rafał... ta naklejka co ją naklejałeś (klubowa) na zmarnowanie może pójść.... bo autko ucierpiało... Mamuśka jechała wczoraj po LC i jakiś kretyn w bmw wjechał jej w tył audi... a audi strzeliło w berlingo przodem jeszcze... no naklejka szpachli się nie trzyma współczuje
puertoss Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 Rafał... ta naklejka co ją naklejałeś (klubowa) na zmarnowanie może pójść.... bo autko ucierpiało... Mamuśka jechała wczoraj po LC i jakiś kretyn w bmw wjechał jej w tył audi... a audi strzeliło w berlingo przodem jeszcze... wiesz co jak Ci bedzie potrzebana naklejka klubowa to dawaj znac bo tez bym zamowil tylko nie trzeba mi az 5 szt. bo by sie czlowiek moze okleil wkoncu....
arczi900819 Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 No druga audica będzie na pewno to wezmę też z jedną. Tej szkoda bo niby stara ale fajna i w dobrym stanie była, dzień przed przyszedł mi silniczek od wycieraczek i centralka z pilotem (bo miałem pilot dokładać) tydzień temu nowiuśkie tarcze klocki założyłem, wymieniłem plecionkę, katalizator udrożniłem, dwa tyg temu oil wymieniony, wszystkie płyny wymienione i psu w D. No i "ktoś" mi tu odmę wymieniał ostatnio Teraz przyjdzie wycena i dadzą kutfa parę groszy i tyle.... A co do szpachli to tam grama nie było jej nawet W sumie w becie pół przodu się skasowało a w audi tylko zderzak poszedł... ale drzwi ocierają (tylne) przy zamykaniu, a auta z ruszoną konstrukcją nie chcę eksploatować. a co do lepy to się piszę
puertoss Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 Ja wezme jedna. No druga audica będzie na pewno to wezmę też z jedną. Tej szkoda bo niby stara ale fajna i w dobrym stanie była, dzień przed przyszedł mi silniczek od wycieraczek i centralka z pilotem (bo miałem pilot dokładać) tydzień temu nowiuśkie tarcze klocki założyłem, wymieniłem plecionkę, katalizator udrożniłem, dwa tyg temu oil wymieniony, wszystkie płyny wymienione i psu w D. No i "ktoś" mi tu odmę wymieniał ostatnio Teraz przyjdzie wycena i dadzą kutfa parę groszy i tyle.... A co do szpachli to tam grama nie było jej nawet W sumie w becie pół przodu się skasowało a w audi tylko zderzak poszedł... ale drzwi ocierają (tylne) przy zamykaniu, a auta z ruszoną konstrukcją nie chcę eksploatować. a co do lepy to się piszę no to bomba bo juz zamowilem pakiecik... mi trzeba 2 szt. a reszte bede mial do puszczenia
arczi900819 Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 a ile jest za sztukę bo nie pamiętam. (może bym też wziął dwie)
_Solar_ Opublikowano 14 Października 2010 Autor Opublikowano 14 Października 2010 puertoss toć mówiłem ze jedną mogę Ci oddac
tomekkarauda Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 Solar dał cynk ze naklejkę macie na zbyciu więc jak jest możliwość to bym pobrał 1 szt. I prozba do kolegi Solarka żeby mi wziął i zapłacił a ja się już z tobą rozliczę jak się stykniemy
arczi900819 Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 aha to ja też jedną biorę i już mamy rozpracowany pakiecik lepek. Będzie na nową furę
puertoss Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 puertoss toć mówiłem ze jedną mogę Ci oddac nie che chodzonej
mrogal Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 Rafał... ta naklejka co ją naklejałeś (klubowa) na zmarnowanie może pójść.... bo autko ucierpiało... Mamuśka jechała wczoraj po LC i jakiś kretyn w bmw wjechał jej w tył audi... a audi strzeliło w berlingo przodem jeszcze... tylko nie kretyn tylko nie kretyn!! [br]Dopisany: 15 Październik 2010, 14:04_________________________________________________ No druga audica będzie na pewno to wezmę też z jedną. Tej szkoda bo niby stara ale fajna i w dobrym stanie była, dzień przed przyszedł mi silniczek od wycieraczek i centralka z pilotem (bo miałem pilot dokładać) tydzień temu nowiuśkie tarcze klocki założyłem, wymieniłem plecionkę, katalizator udrożniłem, dwa tyg temu oil wymieniony, wszystkie płyny wymienione i psu w D. No i "ktoś" mi tu odmę wymieniał ostatnio Teraz przyjdzie wycena i dadzą kutfa parę groszy i tyle.... A co do szpachli to tam grama nie było jej nawet W sumie w becie pół przodu się skasowało a w audi tylko zderzak poszedł... ale drzwi ocierają (tylne) przy zamykaniu, a auta z ruszoną konstrukcją nie chcę eksploatować. a co do lepy to się piszę solar lyknie fisa od Ciebie , jeszcze zarobisz :gwizdanie:
_Solar_ Opublikowano 16 Października 2010 Autor Opublikowano 16 Października 2010 I prozba do kolegi Solarka żeby mi wziął i zapłacił a ja się już z tobą rozliczę jak się stykniemy
arczi900819 Opublikowano 17 Października 2010 Opublikowano 17 Października 2010 Rafał... ta naklejka co ją naklejałeś (klubowa) na zmarnowanie może pójść.... bo autko ucierpiało... Mamuśka jechała wczoraj po LC i jakiś kretyn w bmw wjechał jej w tył audi... a audi strzeliło w berlingo przodem jeszcze... tylko nie kretyn tylko nie kretyn!! [br]Dopisany: 15 Październik 2010, 14:04_________________________________________________ No druga audica będzie na pewno to wezmę też z jedną. Tej szkoda bo niby stara ale fajna i w dobrym stanie była, dzień przed przyszedł mi silniczek od wycieraczek i centralka z pilotem (bo miałem pilot dokładać) tydzień temu nowiuśkie tarcze klocki założyłem, wymieniłem plecionkę, katalizator udrożniłem, dwa tyg temu oil wymieniony, wszystkie płyny wymienione i psu w D. No i "ktoś" mi tu odmę wymieniał ostatnio Teraz przyjdzie wycena i dadzą kutfa parę groszy i tyle.... A co do szpachli to tam grama nie było jej nawet W sumie w becie pół przodu się skasowało a w audi tylko zderzak poszedł... ale drzwi ocierają (tylne) przy zamykaniu, a auta z ruszoną konstrukcją nie chcę eksploatować. a co do lepy to się piszę solar lyknie fisa od Ciebie , jeszcze zarobisz :gwizdanie: Kretyn w bmw :gwizdanie: bo naklejka mi przez niego na zmarnowanie pójdzie Kto chce kupić audi?
Rekomendowane odpowiedzi