3r4 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2019 1 godzinę temu, pezet202 napisał: Mozna teraz piwo chować przed żoną ? na razie piwo dla mnie, na tygodniu założę drugi jak będzie sucho na dworze, bo te spinki to był jakiś dramat
wielik Opublikowano 15 Stycznia 2019 Opublikowano 15 Stycznia 2019 Mega ładne audi. Mody fajnie zmieniły auto na plus. Podoba mi się!
3r4 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2019 (edytowane) Mini aktualizacja - miałem już zamówione sprawdzone i polecane ledy we wsteczne lampy, ale za namową @dekiel 13 targnąłem się na te chromy. Dodatkowo wymieniłem też połowę innych żarówek bo widziałem już latem, że fatalnie wyglądały. Mała fotorelacja ze zmian Tutaj porównanie Diadem chromów ze starymi żarówkami Porównanie świateł wstecznych - po lewej tradycyjna żarówka po prawej led. Na fotce za dnia jeszcze nie było widać tego efektu Ale tutaj - to co tygryski lubią najbardziej ? Edytowane 19 Stycznia 2019 przez 3r4
kamil-vag Opublikowano 19 Stycznia 2019 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Tez muszę kiedyś pomyśleć o tych ledach wstecznego, bo u mnie wąski wyjazd i wyjeżdżam tyłem... Widzę, że kochasz modzenie na dworze w mrozik jak ja haha
3r4 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2019 U mnie na ulicy gdzie mieszkam jest strasznie ciemno (na zasadzie wchodzisz wieczorem we wszystkie kałuże bo nic nie widać ) do tego mam minimalnie ściemnione światła (była folia zerwałem z czasem, teraz spray) i te dwie rzeczy skutecznie nie raz mnie wkurzały przy parkowaniu. A mając dokładkę z cupry parkuję praktycznie zawsze tyłem Co do grzebania to palców u stóp nie czułem Kupiłem sobie ostatnio żabę też, więc jeśli chodzi o grzebanie to w środę parking podziemny w galerii handlowej, samochód w górze i wymieniałem przedni odbój silnika Także trzeba sobie jakoś radzić!
pezet202 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Niezle ? Podaj nazwe tych zarowek LED wstecznych bo u siebie tez zamontuje ? za***ista roznica ? Mała zmiana a cieszy ?
3r4 Opublikowano 27 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2019 (edytowane) Powoli czas na małą przerwę od zakładania gratów, dzisiaj dwie nowości i podejrzewam, że do wiosny będzie tu trochę cicho. Kartony na wiosnę już czekają od dawna! 1. mniejsza to ciemne kierunki (w sumie zobaczymy jak umyję w końcu auto czy przypadną mi do gustu). Niektórzy widziałem kupują "dymione" wersje, te są jednak trochę bardziej smoliste Fotka trochę słaba jak kogoś będzie interesować to mogę porobić i podesłać coś ładniejszego - niestety dzisiaj pochmurno i padało, a foto z parkingu naziemnego 2. to może z ciekawszych - kamera cofania ?. Jeden z powodów dla którego zmieniałem radio. I tu polecana w klamkę od wskyfook'a (pożyczam też jedną fotkę) - montaż wiadomo troszkę problematyczny... Edytowane 27 Stycznia 2019 przez 3r4
Bartek1329 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zalinkujesz co to za radio i kamera? Może być na priw Z góry dzięki
3r4 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2019 4 godziny temu, Bartek1329 napisał: Zalinkujesz co to za radio i kamera? Może być na priw Z góry dzięki Cześć, jeśli chodzi o te dwie rzeczy to pewnie jedne z najczęściej polecanych na forum/grupach:Radio Kamera
3r4 Opublikowano 16 Marca 2019 Autor Opublikowano 16 Marca 2019 (edytowane) Trochę odświeżę bo temat powędrował daleko. Zrobiłem w pierwszym poście ładną listę z odnośnikami do konkretnych postów Z nowości to auto idzie w poniedziałek do mechanika - będę robił kompletne przednie zawieszenie i zobaczymy czy przy okazji coś jeszcze nie wpadnie Edytowane 16 Marca 2019 przez 3r4
Marciol Opublikowano 18 Marca 2019 Opublikowano 18 Marca 2019 Podrzucisz nazwą bądź linkiem do tych zarówek led cofania ? Różnica kolosalna, sam chyba wymienie
3r4 Opublikowano 18 Marca 2019 Autor Opublikowano 18 Marca 2019 3 godziny temu, Marciol napisał: Podrzucisz nazwą bądź linkiem do tych zarówek led cofania ? Różnica kolosalna, sam chyba wymienie Cześć, musisz się do Andrzeja odezwać np. tutaj i napisać co potrzebujesz Świeci na pewno lepiej, ale chyba się już przyzwyczaiłem bo nie widzę tego blasku jak na początku Jedyne z czego nie byłem zadowolony to zapakowanie do wysyłki. bo obijało się to wszystko o siebie w paczce...
3r4 Opublikowano 26 Marca 2019 Autor Opublikowano 26 Marca 2019 (edytowane) W dniu 5.10.2018 o 17:34, 3r4 napisał: A tak dla zajawki dodam drugie foto jako zapowiedź prawdopodobnie listopada ? Przy okazji wymiany zawieszenia wpadły w końcu nowe przewody, jak się dobrze przyjrzycie to widać je trochę tam z tyłu za NOWYMI HEBLAMI ? Podziękowania dla @rs dziadek za cierpliwość, kartony też swoje w piwnicy odstały i doczekały się na swój dzień I mały smaczek jeszcze, przyszły nowe kapsle, może przy takich kogoś mniej będą łapki swędziały Wspomnienie z Bukowiny ? Edytowane 8 Kwietnia 2019 przez 3r4
jolley Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Rezania nie ma końca, to mi się podoba ! Lato i zima to 18? Ronale wydają się przynajmniej o 1 cal więsze, mimo tego, że są w graficie, który optycznie powinien pomniejszyć Jak możesz i posiadasz, to wrzuć fotkę z boku auta na jednym i drugim kole dla porównania. Mam zarezerwowane DTM'y bo chorowałem na nie okrutnie, ale teraz mam wątpliwości
3r4 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2019 4 minuty temu, jolley napisał: Rezania nie ma końca, to mi się podoba ! Lato i zima to 18? Ronale wydają się przynajmniej o 1 cal więsze, mimo tego, że są w graficie, który optycznie powinien pomniejszyć Jak możesz i posiadasz, to wrzuć fotkę z boku auta na jednym i drugim kole dla porównania. Mam zarezerwowane DTM'y bo chorowałem na nie okrutnie, ale teraz mam wątpliwości Niestety Łukasz, ale o kilka dni za późno bo już od weekendu po Bukowinie wleciały letnie. Bym je mógł porównywać jak tylko chcesz Obie felgi to ronal 18" et43 Na 3 stronie jest najlepsze porównanie jakie będę miał pomiędzy kołami oto url - > KLIK Od boku dtm znalazłem tylko takie coś jak grzebałem przy aucie i zaraz po kupnie 1
jolley Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Opublikowano 9 Kwietnia 2019 dzięki za fotki Ojj coś czuję, że zaraz jak przyjdą, to pójdą pod młotek Chyba, że na żywo zrobią robotę
dekiel 13 Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Fotowspomnienie bardzo pozytywne. ?
3r4 Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2019 5 godzin temu, jolley napisał: dzięki za fotki Ojj coś czuję, że zaraz jak przyjdą, to pójdą pod młotek Chyba, że na żywo zrobią robotę Ile ludzi tyle opinii. Na żywo pewnie jest lepiej niż na foto, ale ja ich szukałem i mnie się osobiście podobają. Zawsze mogę konkurencji odradzać, im mniej dtm'ów tym lepiej. Polecam oklepane rs4 jak każdy Jest kilka fajnych wzorów z oryginalnych felgi i są one, że tak powiem z jednej strony oklepane, ale też trochę ponadczasowe dlatego na zimę szukałem łopat bo też mają w sobie coś takiego
jolley Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Ja kiedy zobaczyłem DTM'y u kolegi @muunv, zakochałem się Cóż, jutro przyjdą pewnie. Przymierzę i zobaczymy co i jak
3r4 Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2019 docenisz jak będziesz koła zmieniał bo różnica w wadze jest wyczuwalna jak się nosi jedne i drugie 1
Rekomendowane odpowiedzi