MARIO-KASTA Opublikowano 28 Czerwca 2009 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Domjenick dopisz mnie + dziewczyna,jak uda mi sie dodzwonic to zarezerwuje hotel,bo niestety niechce stronka zaakceptowac mojej karty visa Aaaa moze zamiast tej ankiety na gorze zrobimy ankiete czy sa chetni na kreske (1/4m) ?? Wtedy bedzie wiadomo ilu jest chetnych i miejscowi moga wyszukac miejscowke (jesli sie zgodza :gwizdanie: )
koperek86 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Opublikowano 28 Czerwca 2009 ja jestem chetny na kreske .... chcetnie poszaleje troszke
domjenick Opublikowano 28 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2009 ...czemu nie... :naughty: [br]Dopisany: 28 Czerwiec 2009, 20:17_________________________________________________rozmawialem tez z jednym przedstawicieem innego Klubu-w przyszlosci pomyslimy o imprezie takiego typu
szkopek Opublikowano 28 Czerwca 2009 Opublikowano 28 Czerwca 2009 ja moze nastepnym razem bo narazie nie mam do was czym startowac......
RowerAKP Opublikowano 28 Czerwca 2009 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Domjenick cos czuje ze to bedzie silniejsze od nas i 1/4 odbedzie sie na parkingu tesco hihi
zwierzakfm Opublikowano 28 Czerwca 2009 Opublikowano 28 Czerwca 2009 ja moglbym sie pobawic w 1/4 mili:) ale, ze nie mam za bardzo z czym to chcialbym sprobowac z jakims kolega ktory dysponuje AWX lub AVF i ma manualna skrzynie, zeby sprawdzic jaka jest roznica miedzy manualem i automatem.
koperek86 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Opublikowano 28 Czerwca 2009 heheh bedzie miło jak ktos znajdzie cos odpowiedniego bo jak bedziemy sie scigac pod tesco to moga szybko niebiescy przyjaciele przyjechac .... No ale jak bedzie trzeba ..... :>
CWK_S_L_A_Y Opublikowano 28 Czerwca 2009 Opublikowano 28 Czerwca 2009 oj Chlopaki chlopaki ... kOOrde tez wyskoczylbym ale jedynie ewentualnie tylko z A6 w tym samym motorze aby szanse byly rowne z A6 napewno przegram ale moze w przyszlosci z czyms lepszym bede mogl wystartowac ...
RowerAKP Opublikowano 28 Czerwca 2009 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Tutaj nie ma czego sie obawiac no chyba ze nie ma sie TDI Tak wiec moze jednak pomysl 1/4m przejdzie ? Fajnie by bylo, tylko trzeba to zrobic z glowa. Widac paru chetnych sie znajdzie ...
paw1972 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Koledzy nie prowokujcie bo Rower tylko czeka na 1/4 - i ma AWX (5 speed) i teoretycznie powinno być 131 BHP. Powinno, ale nie jest ..... Za to ja mogę się ustawiać, ale po to, aby przekonać się czy jeszcze mogę :> (z moją skrzynią akurat zaczyna się zbierać po przekroczeniu 1/4 mili ). pozdr.
MARIO-KASTA Opublikowano 28 Czerwca 2009 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Nie tylko Rower czeka Dlatego uklon w strone panow z Bradford o znalezienie miejscowki odpowiedniej do tego,bo...parking tesko...moze za drogo kosztowac
RowerAKP Opublikowano 28 Czerwca 2009 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Mario ale my sie z Toba nie bawimy APR Tuned: 215 PS/ 333Nm
domjenick Opublikowano 28 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2009 no to ja szykuje moje 1,8T -AWXa trzeba "zrobic" u mnie turbo "budzi" sie pozno,ale jak sie zerwie-to jak wariat...problemy z trakcja ma tylko moja zona,nawet z ESP wlaczonym... [br]Dopisany: 29 Czerwiec 2009, 00:34_________________________________________________u mnie MBC i Revo technic-Lemmiwinks na podkladke -zrobione by domjenick-zawsze to satysfakcja,jak sie objedzie jakiegos dieselka...szczegolnie ,jak moment i Vmax jest porownywalny ze 192KM
koperek86 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Opublikowano 28 Czerwca 2009 moja autko tez sie zbiera dopiero po 1/4 hehe (nie nawidze trego mojego automatu ) manual to manual a tak mnie to ostatnio tigra wziela wyprzedziłem ja dopiero jak juz nie mogła jechac wiecej niz 170 a ja moglem sporo wiecej :D
domjenick Opublikowano 28 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2009 wyprzedziłem ja dopiero jak juz nie mogła jechac wiecej po 5 milach :polew: :wink4:
koperek86 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Opublikowano 28 Czerwca 2009 po 5 milach nie ale muł straszny mam nadzieje ze jest to spowodowane rozwalonym układem wydechowym jutro juz bedzie zrobiony ale teraz jest strasznie
domjenick Opublikowano 28 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2009 z calym szacunkiem Dawid-Twoja "bestia" wazy prawie 2 tony-to nie jest auto na wyscigi...tigra byla dostepna w dwoch wersjach 1,4(90 km) i 1,6 (106km) Twoja "bestia" wazy prawie 2 tony a tigra 1350 max z kierowca tlusciochem...moment u ciebie to 230 nm vs 125/148nm,ale masa robi kolosalna roznice-na pierwszych stu metrach tracisz ze dwie,moze trzy sekundy,a na 1/4mili-taka strata jest niewybaczalna...
koperek86 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Opublikowano 28 Czerwca 2009 jest to tigra szwgra 1.6 ..... teraz mnie zostawia strasznie a jak miałem poprzednia a6 2,4 ale w manulau nie miał szans ..... a ma cały czas ta sama tigre ..... ale czy autmat moze az tak strasznioe tracic rozumiem troszke ale az tyle moze jest cos nie tak?? mam nadzieje ze jak jutro odbiore auto od mechanika ze zrobionym układem wydechowym bedzie troszke lepiej
domjenick Opublikowano 28 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2009 jest to tigra szwgra 1.6 ..... teraz mnie zostawia strasznie a jak miałem poprzednia a6 2,4 ale w manulau nie miał szans ..... a ma cały czas ta sama tigre ..... ale czy autmat moze az tak strasznioe tracic rozumiem troszke ale az tyle moze jest cos nie tak?? mam nadzieje ze jak jutro odbiore auto od mechanika ze zrobionym układem wydechowym bedzie troszke lepiej wydech nie zdziala cudu-automat zwalnia moment,bo jest ustawiony na optymalna jazde,czyli ekonomiczna z optymalna moca-w automacie nie osiagniesz max mocy-tyle co ta sama jednostka silnikowa w manualu
Rekomendowane odpowiedzi