radimm Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 O Jezusie, jak to zamiata dobrze że 2016 za 22 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin850527 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 He he:) Dobrze czasem przyjechać w odwiedziny do Jasla:) Coś tam Grzesiu uchylił rąbka tajemnicy co do swojego Psycho Power:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek_cccp Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Dzieje się tu jeszcze coś w ogóle ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor10 Opublikowano 19 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Coś się tam dzieje , aktualnie auto przyśpiesza tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 19 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Jezdzilem tom bestiom!!!! ale przed ostatnim modami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Coś się tam dzieje , aktualnie auto przyśpiesza tak dobry dzikun ile to teraz ma mocy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Przeważnie robią z 2.0TFSI AXX okolice 340KM ... ciężko zrobić coś więcej. Chyba, że się zna tricki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor10 Opublikowano 6 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Wreszcie znalazłem chwilkę na moje A3 żeby zrobić jakiś pomiarWykres poniżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek_cccp Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Pięknie trzyma górę do końca. Dół też super już 450nm ~3k rpm co tfsi to tfsi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulus108 Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 to chyba najszybsze A3 na forum... :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor10 Opublikowano 9 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 w sumie myślę że możesz mieć racje na półce leży mi jeszcze hybryda k04tfsi na +400HP jak nie będzie chętnego na +400HP 2.0TFSI i będzie sie marnować to może założę ją do siebie for fun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjoern Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 ależ ten wykres jest piękny k04-064 to mega klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mertruve Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Nie mogę się doczekać jak wrzucisz k04 u mnie, ciekaw jestem różnicy w odczuciach płynności przyspieszania na tej turbinie, YT nigdy nie odzwierciedli realnych wrażeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cacek89 Opublikowano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Masz jeszcze to auto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi