Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B7 2.0TFSI QUATTRO BPG USA K04-064 355HP@467NM - Powered by gregor10.pl| SPRZEDAM !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bestia ożyła :naughty:

Witaj!

Podgrzewasz atmosferę niesamowicie :D

W jaki NM / moc celujecie?

Pozdrawiam!

Opublikowano

Każdy teraz czeka na kreski i filmik jak się odpycha.

Opublikowano

Witam

gratulacje projektu swietnie sie czyta relacje i oglada foty :thumbup1: tymbardzej ze moja a4 jedzie do gregora w marcu na takie samo rezanko co ty :banan:

pozdrawiam

Opublikowano

Ja polecam firmy APIKOL tez z usa. Polecana na audizine tylko trzeba ja delikatnie przyciąć aby nie dotykała krawędzi ramki w której porusza się silnik. Ddy odbojnik dotyka ogranicznika w którym się porusza to przenosi drgania na bude.

Ten Twój tak wygląda jakby dość ciasno pasował.

Opublikowano
Opublikowano
  • Autor

Witam

gratulacje projektu swietnie sie czyta relacje i oglada foty :thumbup1: tymbardzej ze moja a4 jedzie do gregora w marcu na takie samo rezanko co ty :banan:

pozdrawiam

Dzięki :) dobrze wiedzieć, że rozkręcą się projekty w A4 B7 na forum od tej lepszej strony ;).

Dobija Ci silnik przy starcie z procedury?

Zastanawiam się nad poduszką

http://www.awesomegti.com/car/audi/a4b7/neuspeed-audi-a4-1-8t-2-0t-engine-torque-damper-bushing-22-02-43

Dam znać jak będzie po modach bo jeszcze niewystrojone :( tyle, że procedury startu nie miałem :grin: ale przy mocniejszym ruszeniu nie zauważyłem nic niepokojącego :naughty:

Edytowane przez arek_cccp

Opublikowano

Dzięki. Patrzyłem po zdjęciu temu wydawało mi się, że to nie to...

Arek na bank będziesz wymieniał :)

Trzeba będzie obczaić jak to ściągnąć i zapewne jeszcze się ktoś znajdzie.

Opublikowano

Pewnie ja już jestem! :D

Opublikowano
  • Autor

Na razie z tego co wiem to nie ma problemów u mnie z tym co pisałeś (info od gregora10). Auto jeszcze w trakcie strojenia :) na razie lekko 1bar dmucha k04 ale 3 z przodu już jest ;), więc zobaczymy jak to będzie finalnie. Jedyne co sobie przypominam to wyrywanie do przodu samochodu na 1 lub przepięcie 1-2 ale to wina stabilizatora raczej a nie poduszki :). W każdym bądź razie dam znać i jakby się okazało, że też będę wymieniał to zamówimy może kilka sztuk grupowo czy coś i taniej wysyłka będzie na razie noł stress. :D

Opublikowano

Arek to skakanie silnika przy zmianie biegu to właśnie niweluje poduszka czołowa.

Opublikowano
  • Autor

Kurcze a ja cały czas myślałem, że stabilizator tak buja :facepalm:, to pewnie chłopaki też zamówię ale najpierw trzeba odebrać padlinę. :grin:

Opublikowano

Arek ! Widziałem dzisiaj fure u Grzegorza ! Zacne auto, mega mody ! Wszystko na 6, czekamy aż Grzegorz wszystko dopnie na ostatni guzik :)

Opublikowano

Mam takie zapytanie o program, który na początku miałeś z Compsportu, jak oceniasz ich robotę? Oceniał to może Gregor? U mnie w Łodzi jest Compsport ale nie ma zbyt dobrej opinii, zdarzają się głosy, że wrzucają gotowce bez jakiegoś wielkiego strojenia. Możesz coś powiedzieć o swoich wrażeniach po programie u nich?

Opublikowano
  • Autor

Mam takie zapytanie o program, który na początku miałeś z Compsportu, jak oceniasz ich robotę? Oceniał to może Gregor? U mnie w Łodzi jest Compsport ale nie ma zbyt dobrej opinii, zdarzają się głosy, że wrzucają gotowce bez jakiegoś wielkiego strojenia. Możesz coś powiedzieć o swoich wrażeniach po programie u nich?

Program był w porządku tyle, że to był lajtowy program 20-25PS różnicy jak na serii. Auto na tym programie 3 lata jeździło bez większych problemów. Najpewniej byś miał w Bielsku zrobić soft lub szukać kogoś innego na CS świat się nie kończy. :wink:

12656120_978608548886801_22625984_o.jpg

Z tego co słyszałem i widziałem pomiary 0-100 ok 4.8s spokojne ruszanie ~5s :lol: . Więcej wrażeń opiszę po odbiorze samochodu ale widzę jest konkretnie. Kilka dni strojenia wiele nerwów nie poszło na marne ;). Pełen podziw dla Grzegorza zwłaszcza, że plany były na 330-340 a jednak po dopieszczeniu każdego detalu osiągnął 355HP i piękny przebieg momentu ;). Swoją drogą k04 to konkretna zabawka 6000rpm ponad 400nm. :kox:

Edytowane przez arek_cccp

Opublikowano

Gratulacje!!

Arek tylko pamiętaj o jednym.... możesz stracic prawko w 4,8s w zabudowany :D :D :D

tfu tfu odpukać :)