kaju Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Wystarczy spojrzeć na nazwę tematu... Cieszę się że mod sir podoba. BTW sub z q5 jest w miejsce koła zapasowego?tak, minimum 17 cali, ale wtedy nie wchodzi do końca i druga podłoga nie wejdzie jak należy. w 18'tke wchodzi idealnie i druga podłoga (ja z niej korzystam na małe zakupy) jest nadal praktyczna.
soul87 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Aa to lipa... Podtlenek.. Chyba będzie musiało wleciec bose .. Basu jest teraz dużo ale chciałbym żeby schodził niżej przy zachowaniu stockowej funkcjonalności bagaznika
radzio49aa Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 To ze jest temat ze avant To juz zapytać nie mozna ? Bo od razu denne odpowiedzi. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Fido Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Co ma avant do sedana. Masz suba to odwróć kostkę i sprawdź sam. Czy to takie trudne ??? Działać będzie ale o efekcie sam napisz.
GreGoriO Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 (edytowane) Słychać od razu zamianę biegunów. Proponuję zrobić to przy włączonej muzyce i kawałku zawierającym dobry bas. do razu da się zauważyć różnicę. ja polecam Edit... To nie 240v, nic się nie stanie, można spokojnie sprobować, czy warto. Edytowane 23 Sierpnia 2015 przez GreGoriO
kt65c453 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 no i mod exrta, robi swoje, ja wtyczkę ściąłem nożem kuchennym, tą wypustkę i teraz się da wsunąć tak i odwrotnie , różnica spora
kelnozz Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 (edytowane) Trafiłem tu całkiem przypadkiem szukałem zupełnie innego wątku, czytam, czytam, mówię sobie spróbuję... Zrobiłem kostkę na równo jak kolega wyżej, żeby ewentualnie wrócić szybko do poprzedniego ustawienia... Nie wracam! :-D :-D :-D Edytowane 25 Sierpnia 2015 przez kelnozz
soul87 Opublikowano 1 Września 2015 Autor Opublikowano 1 Września 2015 Może poprośmy moda o przeniesienie do "zrob to sam? "
Fido Opublikowano 1 Września 2015 Opublikowano 1 Września 2015 Piszesz zgłoszenie czy ja mam zgłosić ? Tyle że ze dwie foty w pierwszym poście by się przydały. Choćby samej kostki przed ucięciem wypustki i po.
bart1907 Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 Musze i u siebie sprawdzic:rolleyes: Wysłane z mojego Szajsunga
nitroo Opublikowano 15 Września 2015 Opublikowano 15 Września 2015 Mimo początkowego zachwytu wróciłem do pierwotnego rozwiązania. Po pierwsze miałem dość trzeszczących tapicerek, a po drugie połowa stacji radiowych mi charczała (nie mam Diversity).
kaju Opublikowano 15 Września 2015 Opublikowano 15 Września 2015 Mimo początkowego zachwytu wróciłem do pierwotnego rozwiązania. Po pierwsze miałem dość trzeszczących tapicerek, a po drugie połowa stacji radiowych mi charczała (nie mam Diversity). kupuj BOSE i przyjeżdżaj - 6 wiązek mam
nitroo Opublikowano 15 Września 2015 Opublikowano 15 Września 2015 Mimo początkowego zachwytu wróciłem do pierwotnego rozwiązania. Po pierwsze miałem dość trzeszczących tapicerek, a po drugie połowa stacji radiowych mi charczała (nie mam Diversity). kupuj BOSE i przyjeżdżaj - 6 wiązek mam Nie dam Ci zarobić Wiadomo, że człowiek by chciał, ale są ważniejsze cele, więc moje padło raczej się nie doczeka BOSE
nitroo Opublikowano 15 Września 2015 Opublikowano 15 Września 2015 (edytowane) Może jeszcze kiedyś posmakujesz mojej monety Edytowane 15 Września 2015 przez nitroo
Bojka1 Opublikowano 17 Września 2015 Opublikowano 17 Września 2015 Ja też dzisiaj zmienię kostkę i się pochwalę jak wrażenia...
KoJ@K Opublikowano 20 Września 2015 Opublikowano 20 Września 2015 Przycialem zabek na wtyczce, wlozylem odwrotnie i faktycznie basik ciupie lepiej, ale wydaje mi sie, ze jest to slyszalne bardziej z przodu, dzisiaj mialem okazje %% jezdzic troche z tylu i jak dla mnie to z przodu ten bas jest wyraznie lepszy. No i czy Wy tez tak macie, ze w momencie wl/wyl radia slychac z bagaznika (z okolic suba) takie pojedyncze cykniecie?
Fido Opublikowano 20 Września 2015 Opublikowano 20 Września 2015 w momencie wl/wyl radia slychac z bagaznika (z okolic suba) takie pojedyncze cykniecie? U mnie nie ma takiego zjawiska.
Rekomendowane odpowiedzi